Декларация от Локомотивци относно измислиците на една медия

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: Декларация от Локомотивци относно измислиците на една медия

Мнениеот za nas e toj religiq » 05 юли 2013 14:38

staria написа:
za nas e toj religiq написа:
Виж сега , това че си на 15 или имаш акъл на такъв , не значи че всичко което хвърчи се яде ;) И ние имаме глави и за твое голяма изненада , и те могат да мислят ! В по голямата си част хората и бизнеса осъзнават , че не е момента държавата да изпада в нова безтегловност за още 3,4 месеца! Друга не малка част (включително и аз ) не виждам смисъл да искам оставка поради простата причина ,че който и да дойде на власт , по нищо няма да се различава от тези които са в момента ! И последната е ,че не може да искаш на някой оставка , без да знаеш дали ще свърши работа или не ! И аз съм съгласен че в държавата трябва радикална промяна , за това и бях на протестите в първите няколко дни ! Но след като на 3тия ден взе да се иска оставка , просто спрях да ходя ! Защото за мен това не е изход от ситуацията ! А бъди сигурен че тя никак не е розова и само след няколко месеца , ще го разбереш на собствения си гръб !

Имам два простички въпроса:
1 Ако това правителство остане, какво ще се промени за бизнеса в България?
2 Какъв бизнес има в България и какво ще спре съществуването му, ако това правителство падне?

Явно е че си нямаш понятие от бизнес , за това и разбирам незаинтересоваността , и незнанието за него !
1 Според теб колко и какви капитали , ще влезнат в държавата ако няма още 3-4 месеца парламент ?
Не сигурността и нестабилността в държавата мислиш че са от полза ли ?
2 Бизнес в България все още има , колкото и малък и изтормозен да е той ! А какво да ти обяснявам , какво ще се случи при нова дестабилизация в държавата ! Колко от и без това кретащите на ръба фирми , просто ще престанат да работят ?
Ако имаше някакъв личен бизнес , едва ли щеше да ми задаваш тези въпроси ! Защото щеше да си пределно наясно със ситуацията !

За това и на протестите не сте подкрепени , нито от бизнес класата , нито от синдикатите ! Защото всички са наясно какъв удар ще е това по него !
Аз лично не познавам бизнесмен , който да иска това в момента ! Не и лятото , когато е основния оборот на целия ни бизнес (предимно малък и среден) и от което зависи на повечето бъдещето им !

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 05 юли 2013 14:40

Тодоре, това опит за шега ли е? Някаква габровска шега?

Нито имам опит с употреба на наркотици, нито пък са печелил някога пари от такива "препарати". Питай бат ти Гошо Челсито, от коя субстанция има окапали зъбки???? При мен си на грешния адрес.
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 05 юли 2013 14:47

s.th.1926 написа:Нито имам опит с употреба на наркотици, нито пък са печелил някога пари от такива "препарати". Питай бат ти Гошо Челсито, от коя субстанция има окапали зъбки???? При мен си на грешния адрес.

Добре Красимире :mrgreen: Тия ги обяснявай някъде, където ще ти повярват. 20 дена "пиене на кафе" по 50-так всеки ден... ехаааа, кой кат' теб :mrgreen:
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 05 юли 2013 15:12

Пловдив1926 написа:Какъв бизнес бе, те като ти преизчеслят бюджета, раздадът парите на мангалите и направят 5-6 PR решения със заеми после тия милярди кредити нали се сещаш как ще ги връщаме? Пак тия дето носим на гръб 5 мангала и 3 пенсионера поне. За бизнеса да не говорим, щото труда в България е безумно скъп, заради данъчната политика + още бюрокращина, корупция и утежнения. Тия не могат да си сложат още на всички комисии хора, ще управляват държавата. То даже не става въпрос за политика - ляво/дясно, а за пълно бездарие и неможене. Ще има пак руски и турски фирми да взимат всички поръчки, докато Болен бори корупцията от парламента, държавните пари при караибрахима и така. Пък който оживее, оживее...

Както обикновено си говорите наизуст ! Кой доведе страната до това да се теглят нови кредити ? И защо да искам отново същите да идват на власт , след като не само че не подобриха средата , а тотално я забатачиха ??? А за заеми хич не ми говори :!: Знаеш ли че при предното правителство , дълга на страната ни е скочил с 4 000 000 000 :?: Кой ще ги връща а :?: За циганите и пенсионерите си прав , но вината за това е на всички управлявали до сега ! А не на тези които тепърва ще се опитват да направят нещо ! Съгласен съм че в държавата цари абсолютен хаус , но смяната на тия с ония няма да помогне с нищо , напротив !
Аз лично , (а и повечето които познавам) бих подкрепил протести с реални искания за промяна в закони и правила , които ще улеснят живота и бизнес средата ! Този протест в момента е абсолютно политически (с неясни цели и виждания) и за това няма как да го подкрепям !
Това че на вас ви е трън "караибрахима" и всички сте полудели от завист , далеч не може да ме накара да протестирам ! Ако не беше той , щеше да е друг ,а и далеч не е само той ! Тези хора си ги създава държавата , и всяка власт си има поне по няколко такива които да са им удобни ! Както и президента каза , проблема е в тумора който е заразил наща политика ! А тоя тумор , само със смяна на лекарствата няма да изчезне !!! Иска рязане и то надълбоко ! Но това няма как да стане с една операция ! Иска дълго и скъпо лечение , което ще трябва да си платим , най вече с работа ! За това трябват хора които да работят в тоя парламент , а не да ми бягат от отговорност и да гледат отстрани агонията на другите :evil: И ние , народа трябва да ги накараме да го направят , но не със смяна а със действия :!:

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 05 юли 2013 15:55

Цяла България е против Местан, Цветан и Делян, той вика: Не, за бизнИсъ съ супир. Да, "умираме от яд" затова, че сте фирмен отбор на етническа партия. както "умирахме от яд" като ви взе нарко дилъра и убиец Паоло Денучи и след това свързаните с ДПС, "случайно пак с ДПС": Брокери, Нинов (май е с доживотна присъда за наркотици) и Христолов. Бизнесмен номер 1 на Пловдив. Усеща ли как се повтярят нещата при вас НЕградските? И тоя с мустака ще го кълнете! Споко!
Тате, как се пише любов?

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 05 юли 2013 16:15

s.th.1926 написа:Цяла България е против Местан, Цветан и Делян, той вика: Не, за бизнИсъ съ супир. Да, "умираме от яд" затова, че сте фирмен отбор на етническа партия. както "умирахме от яд" като ви взе нарко дилъра и убиец Паоло Денучи и след това свързаните с ДПС, "случайно пак с ДПС": Брокери, Нинов (май е с доживотна присъда за наркотици) и Христолов. Бизнесмен номер 1 на Пловдив. Усеща ли как се повтярят нещата при вас НЕградските? И тоя с мустака ще го кълнете! Споко!

Тоя платения пак се опита да каже нещо, мЪ и той нИ сЪ разбра. Сигурно е прекалил с кафетата... от ония, магистралните :mrgreen: Много си на "ти" по темата за наркопласьорите и убийците. Сигурно, защото на къра зад ВСИ на такива им вдигате паметници. Пък и от твой, личен опит също...
На вас половината ви фенска маса, барабар с "истинските маИни" от школата, са свързни во веки веков с ДПС, ся за един Делян няма да го правим на въпрос. Най-малкото щото няма да намериш документ, че между него и отбора има каквато и да е връзка. Виж с Левентите и Зекитата вече, беше съвсем друга история. Някакви курбани даже правехте. Или то това си ви беше традиция, съвсем независима от тяхното присъствие?!!
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 05 юли 2013 16:52

s.th.1926 написа:Цяла България е против Местан, Цветан и Делян, той вика: Не, за бизнИсъ съ супир. Да, "умираме от яд" затова, че сте фирмен отбор на етническа партия. както "умирахме от яд" като ви взе нарко дилъра и убиец Паоло Денучи и след това свързаните с ДПС, "случайно пак с ДПС": Брокери, Нинов (май е с доживотна присъда за наркотици) и Христолов. Бизнесмен номер 1 на Пловдив. Усеща ли как се повтярят нещата при вас НЕградските? И тоя с мустака ще го кълнете! Споко!

Виж сега , говоря на разбираем Български и то за политика , а не за Локо или Ботев ! Това че не го разбираш , не е мой проблем ! Цяла България е 7 500 000 , а не 1 000 000 които стоите зад протестите ! Това че ти си против Местан , Делян и Цветан , далеч не прави "ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ" :lol: И точно пък ти да ми говориш за наркотици е малко смешно , няма нужда да ти напомням с на кой паричките станахте шампиони , че даже и паметник му направихте :roll: Колко УБИТИ президенти имате , кой идва на вашия стадион да агитира за ДПС и тн. :? Празните ти приказки , не доказват че по някакъв начин отбора ни е свързан с ДПС , ако не можеш да го докажеш - то приемам че водещата ти сила в думите е единствено ЗАВИСТ ;)
Последна промяна от za nas e toj religiq на 05 юли 2013 18:49, променено общо 1 път.

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 05 юли 2013 16:56

Охтичавият Тошко решил да ни разправя разни шеги... Зекита, Мекита, ТЕ НИКОГА не са били собственици. Галя се криеше зад тях в началото. Като й казаха, че ще падат бомби и Левента излетя. Знам ги вашите НАРКОДИЛЪРИ. За един от тях скоро писаха, че е получил доживотна в Гърция. За търговия с пудра захар. Не били на ДПС, хохо. Автогол с летящ плонж. 50 лв на час ми беше бруто надницата преди много години, когато току що се бях дипломирал. В родното ти Габрово обаче това са годишни заплати! Тодоре, тодере, забрави сивия панталон и миризливата тениска. на оная снимка пред пощата... още се виждат добре....
Тате, как се пише любов?

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 05 юли 2013 19:03

Извода е: Жълтите имбацили активно подкрепят БСП, ДПС и бАТАКА, само и само защото скапания им отбор е собственост на Караибрахим Банко-Василев. За какво говорим въобще, за какви принципи, виждания, позиции и тн. Най-долна сган, нищо повече.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 05 юли 2013 20:39

Пловдив1926 написа:Извода е: Жълтите имбацили активно подкрепят БСП, ДПС и бАТАКА, само и само защото скапания им отбор е собственост на Караибрахим Банко-Василев. За какво говорим въобще, за какви принципи, виждания, позиции и тн. Най-долна сган, нищо повече.

Искаше отговор поне от един : дадох ти го ! В него нямаше нищо от това което споменаваш :lol: Извода остава същия , протестирате от злоба и завист :lol:

Върни се в “Локо Пловдив”