staria написа:za nas e toj religiq написа:
Виж сега , това че си на 15 или имаш акъл на такъв , не значи че всичко което хвърчи се ядеИ ние имаме глави и за твое голяма изненада , и те могат да мислят ! В по голямата си част хората и бизнеса осъзнават , че не е момента държавата да изпада в нова безтегловност за още 3,4 месеца! Друга не малка част (включително и аз ) не виждам смисъл да искам оставка поради простата причина ,че който и да дойде на власт , по нищо няма да се различава от тези които са в момента ! И последната е ,че не може да искаш на някой оставка , без да знаеш дали ще свърши работа или не ! И аз съм съгласен че в държавата трябва радикална промяна , за това и бях на протестите в първите няколко дни ! Но след като на 3тия ден взе да се иска оставка , просто спрях да ходя ! Защото за мен това не е изход от ситуацията ! А бъди сигурен че тя никак не е розова и само след няколко месеца , ще го разбереш на собствения си гръб !
Имам два простички въпроса:
1 Ако това правителство остане, какво ще се промени за бизнеса в България?
2 Какъв бизнес има в България и какво ще спре съществуването му, ако това правителство падне?
Явно е че си нямаш понятие от бизнес , за това и разбирам незаинтересоваността , и незнанието за него !
1 Според теб колко и какви капитали , ще влезнат в държавата ако няма още 3-4 месеца парламент ?
Не сигурността и нестабилността в държавата мислиш че са от полза ли ?
2 Бизнес в България все още има , колкото и малък и изтормозен да е той ! А какво да ти обяснявам , какво ще се случи при нова дестабилизация в държавата ! Колко от и без това кретащите на ръба фирми , просто ще престанат да работят ?
Ако имаше някакъв личен бизнес , едва ли щеше да ми задаваш тези въпроси ! Защото щеше да си пределно наясно със ситуацията !
За това и на протестите не сте подкрепени , нито от бизнес класата , нито от синдикатите ! Защото всички са наясно какъв удар ще е това по него !
Аз лично не познавам бизнесмен , който да иска това в момента ! Не и лятото , когато е основния оборот на целия ни бизнес (предимно малък и среден) и от което зависи на повечето бъдещето им !
[/offtopic]