Blue1914
:) Христос го е казал: Който е безгрешен, той да хвърли камък!
Доста странно е да да ръсиш толкова тежки обвинения, при положение, че ако не са били държавните пари и комунизмът сте щели да бъдете на нивото на мездренци и горно оряховци. Черно на бяло сте си го написали в собствения си сайт- БДЖ-то ви построило базичката, БКП-то ви обединило за има-няма една година със Спортклуб, преди да го изхвърли тотално обезкървен в най-долната дивизия, и изведнъж "най-малкият отбор в града "(
http://www.loko-pd.com/) придобил класа... Новата ви история предсавлява палене на свещи пред геройски загиналите в Първата и Втората гангстерска война!
Честно да ти кажа оттова, което си написал означва, че или си чел избирателно нещата, които пише в Локо-Пд.ком или просто нищо не си разбрал... Предвид това,че там нещата доста ясно са подредени и написани по-съм сколнен да приема първото... Просто спирам на "първото" още написано оттеб - кои са тези на които "БДЖ-то
ВИ е посторило базичката"?!... Само оттова тук човек, който наистина знае и е чел внимателно, за какво става въпрос в тези материали ще се сети, че нещо наистина ти "куца" в нещата, които дискутираш... И къде го прочете това, че
"БКП-то ви обединило за има-няма една година със Спортклуб, преди да го изхвърли тотално обезкървен в най-долната дивизия... " Честно да ти кажа незнам как да го определя това, което си написал, защото
то грам не отговаря на никакви исторически събития ... Това за "новата ни история" няма да го коментирам, защото вече навлизаш изцяло в познатия на всички ни през годините "жълт" коментар на нещата... т.е. съвсем започваш да звучиш несериозно... Колкото до останалата част от поста ти....
И за да има какво да цитирате избирателно:
И НИЕ СЪЩО НЕ СМЕ АНГЕЛИ, но отборите, които имат право да изразяват такова огромно недоволство от историческата си съдба и сегашното статукво се броят на пръстите на едната ръка - Славия (най-успешният царски отбор) и Черно Море, донякъде Ботев Пловдив ми идват на прима виста... Локо София също е бил доста успешен отбор. Вие не можете да се числите към тези отбори ама грам!

Да... може би донякъде си прав... ще повторя - ДОНЯКЪДЕ... Докъде обаче, честно да ти кажа никак не ми се иска да ти обяснявам, защото на фона на коментарите, които правиш ми се струва, че изобщо не те интересува 'що за отбор е бил един "ПЛОВДИВСКИ СПОРТКЛУБ"... Ако имаш желание, добре би било да се върнеш в Локо-Пд.ком... добре и внимателно да разгледаш, да попрочетеш...и ако нещо ти се вижда, че не е реално, провери си го сам или питай...Чак тогава може да коментираме кой отбор - към кои и къде може да числим, пъ' било то и "грам"...