Купа България 2012 - Всичко за Финала Локо Пд-Лудогорец!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- 

група съветски учени
Re: БФС РЕШИ:Финалът е в Бургас на 16-ти май от 19,30ч. на Лазур
Лудогорец бяха с класа над другия отбор. 

- blue avalanche
- Контакти:
Tommi написа:Много шум за нищо.От един месец приготовления, организация... и накрая ви ожулиха за 90 минути.
Даже за по-малко от 90.Всъщност,"смъртта" настъпи далеч преди последния съдийски сигнал.Защото Локо,в голяма част от мача,играха като "умрели".Това съвсем сериозно!
ПП.Както и да е,добър резултат за Левски.

Последна промяна от blue avalanche на 16 май 2012 22:33, променено общо 1 път.

Е, стига е, пичове, то бива омраза и простотия, ама... Лудогорец победи заслужено, просто имат по - добрите футболисти, наливат се много пари за нашите стандарти там, имат атакуващи футболисти, на които, ако на един не му тръгне играта, друг ще вкара или ще изработи гол. Локото направиха каквото можаха, не смятам, че е срамно да паднеш от Лудогорец и то изобщо. Имаше си достатъчно фенове по трибуните, в Пловдив все се заяждате на тази тема, вместо да гледате своя отбор, мразите другия, това е повече от глупаво и грозно за този толкова спортен и футболен град. Футболът е любов, не омраза.

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
						- Rooster1912
- Контакти:
hetfield написа:2000 надвикаха " 10 000" .Нямам думи
Абе не че нещо, ама от ТВ+ май бяха поставили микрофони само и единствено откъм сектора с агитката на разградчани, а пред сектора на Локото май си ги бяха спестили. Изобщо по-аматьорско пряко предаване на футболна среща не бях гледал. Режисьорът изобщо не беше в час - Марселиньо излиза сам срещу вратаря , ония ми дават повторение на някъв фал ли беше или нещо подобно. А имаше още 2-3 подобни ситуации. Един път и операторът "проспа" играта и не си мръдна камерата при едно положение, в което всички очакваха , че ще се получи засада, а такава нямаше и играта продължи. Жив ташак са тия ТВ+. Единственият професионалист там май е Борето Касабов.
да хвърлят бомбички и факли е добре за атмосферата но да трошат седалки и то на наи модерния стадион у нас е простотия да трошат старите стадиони тъкмо ше ги подновят .имаме 2 нови стадиона този и в ловеч и да ги трошат е тъпо трошете лятото в европа не у нас биите чужденците не нашите научете се наи накрая 

Това за "кой кого надвикал", ако се гледа пред телевизора, разбира се, че е повече от смешно! Където са микрофоните там и "надвикват"! Абсолютно съм съгласен с един колега ( донякъде), че ТВ+ излъчиха мача повече от аматьорски! Малко камери, слаби оператори, толкова ли нямаше бивши футболисти от двата отбора, че се поканиха някакви си, включая един кукловод, не в кавички, а бивш президент на футболен клуб, който толкова е учавствал в далавери, че те е срам да го погледнеш, не да го слушаш! Утре ще разберем, ако наистина са натрошени седалките..........ами не им прави чест на някои от феновете на Локо Пд! В чужда къща е лесно! Иначе коментирахме и с локомотивци, абсолютно заслужен успех на "Лудогорец"! Сигурно и принудителните смени оказаха влияние, но за мен повече това беше треньорски страх или....не можа да убеди отбора си, че може да победи! След 30-а минута на терена имаше само един отбор! Този път никакво съдийство, никакви грешки, имаше малко футбол, но се игра!

Re: Купа България 2012 - Всичко за Финала Локо Пд-Лудогорец!
Въобще не съм съгласен, че Лудогорец бил надиграл Локомотив, че чак да бил и с класа отгоре. Просто невероятна тъпня от страна на Велев да си върне отбора назад и да остави цялата инициатива на стреснатите и не знаещи, какво да правят, Лудогорец. Решен мач, а Велев го изгуби по най-тъпия начин.
Има треньори, които наистина не могат да се надскочат. За мен ще е голяма изненада, ако Лудогорец успее да вземе победа над ЦСКА. Стойчо не е Велев.

Има треньори, които наистина не могат да се надскочат. За мен ще е голяма изненада, ако Лудогорец успее да вземе победа над ЦСКА. Стойчо не е Велев.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
10 000 бяхме, мамка му. Работен ден, в 5 се върнахме. Нищо не ни попречи. Трябваше да бием... 
Мача почти не го гледах. Ще го изтегля и ще го гледам вкъщи, но мога само да кажа, че очаквах от лудогорец по-красива и технична игра, както се изрази един техен фен. Вместо това, те днес буквално се хвърляха на кокал.
За публиките няма какво да коментирам. Всеки здраво мислещ човек би знаел, кои сме били повече и кои по-малко.

Мача почти не го гледах. Ще го изтегля и ще го гледам вкъщи, но мога само да кажа, че очаквах от лудогорец по-красива и технична игра, както се изрази един техен фен. Вместо това, те днес буквално се хвърляха на кокал.
За публиките няма какво да коментирам. Всеки здраво мислещ човек би знаел, кои сме били повече и кои по-малко.
- mad forest
- Контакти:
Arto написа:10 000 бяхме, мамка му. Работен ден, в 5 се върнахме. Нищо не ни попречи. Трябваше да бием...
Разбира се, че бяхте повече,няма спор! Ние бяхме около 2500 а вие със сигурност ня сте били 10 000! Сектор В на стадиона има около 5500 -до 6000 места! Иначе не мога да не ви поздравя! Публиката ви е страхотна, няма спор!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!
						2013 - Шампион на България!
- 

entwickler
- Контакти:
ehh написа:Въобще не съм съгласен, че Лудогорец бил надиграл Локомотив, че чак да бил и с класа отгоре. Просто невероятна тъпня от страна на Велев да си върне отбора назад и да остави цялата инициатива на стреснатите и не знаещи, какво да правят, Лудогорец. Решен мач, а Велев го изгуби по най-тъпия начин.
Ами погледни статистиката, и ще видиш кой кого е надиграл. И не се бяха прибрали, точно и двата гола станаха след леко изтегляне напред. Просто Гърговор и класа, и в този мач и Мареселиньо се върна в играта. Ванката се поизнерви от всички прекъсвания на играта заради феновете на Локо ПД. Те реално си вкарах автогол с това.