Как посрещат гостуващите отбори във Перник!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Как посрещат гостуващите отбори във Перник!

Мнениеот Пловдив1926 » 04 окт 2010 14:03

Къде съм писал, че съм бил два часа по-рано в града бе човек!? Просто колата ми е лизингова и е със софийски номер и си минах през перник за да изпусна колони молони простотии, а на връщане нямаше как защото патрулката отпред и това е. За боксиорчето въобще няма какво да го коментирам. Естествено, че пускаш нападки, кажи, кое от това, което ти написах аз е глупост или лъжа - че 90% от мача мълчахте, че нямаше никаква организация, че беше свинщина от грес целия сектор, че хулиганите хвърляха камъни по колите вместо да се срещнат с хората, на които им се занимаваше с тях? Кое е глупост?
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 04 окт 2010 14:45

Пловдив1926 написа:Аз лично съм сериозно разочарован от перничани и публиката им. Тъжната истина, че всичките приказки за пернишката публика, за винкело и голфо са просто спомен от миналото. На стадиона имаше една смешна публика, 30-40 хлапета по на 15-20 години подскачаха около тъпана, който дънеше яко чалга ритми (явно при всички жълти отбори това е новата мода). Останалата част от стадиона беше пълна с хора, които си чоплеха семките и гледаха мача. Най-пълния и голям сектор беше този на баира над "агитката" където имаше 150-200 авантаджии. Жалко, че няма снимки като им извадихме по 10-20 лева да им дадем, направо полудяха, сигурно от срам на полувремето половината се изнесоха в неизвестна посока. Изключително смешна и жалка публика. Пяха до първия гол след което не си отвориха устите, като изравниха пак 2-3 чалга изпълнение, до втория гол. Плакатите няма какво да ги коментирам - 3ти клас голямото междучасие, особено този на английски - връзката с мача и смисъла му явно се крие някъде дълбоко в съзнанието на някой ученик. За мача няма какво толкова да кажем, владеехме играта и щяхме да ги смачкаме 2-3 на нула с лекота ако лицето Генов за пореден път не се бе проявило. Не свири нито един фал и тия почнаха да влизат на месо, съответно предизвика супер пресиления червен картон и ни натика в нашето поле докато ни вкарат гол. Този човек за мен повече не трябва да свири мач дори и в махалата.

След мача група от 100 черно-бели мина през града да види къде са аджеба прословутите пернишки хулигани. Оказа се, че те са като Йети - всички са чували за тях, но никой не ги е виждал. Вместо конфронтация с тази група, перничани предпочетоха да хвърлят отново камъни по колите на нормалнте фенове. Този път реализацията обаче беше безумно смешна, метнаха две павета които минаха пред и зад една пловдивска кола и качествено се разбиха върху две спрели на тротоара пернишки опелчета, хората наизлезнаха от къщите и стана хубава пернишка свада "стига метайте беее" хаха и тн. Смешна и жалка работа....

Прочети си отново коментара и тогава,говори за нападки.

Нито агитката е от 30-40,петнадесет-двадесет годишни хлапета,нито тъпана бие чалга-парчета,а дава ритъм на песните,които се пеят. Колкото до хората,които люпят семки,тях си ги има навсякъде и те също са си фенове,като всички други и тези хора,стига да се покаже желание за игра от футболистите,вярвай ми знаят как да ги подкрепят. Колкото до "авантаджиите",които гледат мача извън стадиона,стига да го позволява самият стадион,ще ги има и при вас,а и навсякъде. А как да коментирам тази простотия изказана от теб-"Жалко, че няма снимки като им извадихме по 10-20 лева да им дадем, направо полудяха, сигурно от срам на полувремето половината се изнесоха в неизвестна посока. Изключително смешна и жалка публика".
Какви пари и на кого си давал пари или отново въображението ти се е развихрило,както на Боксьорчето,а публиката никъде не се е изнасяла на полувремето,а по принцип тогава се ходи по нужда,както и за вода.
Най-малко пък може да говориш за трансперантите,които са опънати по мрежата,както и за знамената,които са си наистина добри и не виждам,какво е лошото в тях.
А за стоте черно-бяли минали през града,както зададох въпрос какво трябваше да се случи,да се избием ли с тях и полицията която ги охранява,блокирайки улиците през които се придвижват.

Иначе за това,че си написал,че си се разхождал два часа преди мача,грешката е моя,не си ти,а друг, обърках те с него и заради това написах,че е умерен и ми направи добро впечатление с коментарите си. Сгреших,защото и той е модератор,но от друга страна се радвам,че съм сгрешил,защото все пак е хубаво да комуникираш с разумни хора,като него.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 04 окт 2010 15:11

Глупости. На Лаута примерно няма как да стане както и на нормалните стадиони. Само по места като Перник и Ловеч ги гледаме тия гледки. За тъпанджията може да ви завиди всеки чалга оркестър. Имате конкуренция само в един друг отбор пак в жълти екипи - ама там и танцуват докато вашия само думкаше. Въобще няма да коментирам и яките чалги на слави трифонов с които ни посрещна звучно уредбата.

Изображение

На тази снимка колко пълнолетни има?

Изображение
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 04 окт 2010 15:27

Пловдив1926 написа:Глупости. На Лаута примерно няма как да стане както и на нормалните стадиони. Само по места като Перник и Ловеч ги гледаме тия гледки. За тъпанджията може да ви завиди всеки чалга оркестър. Имате конкуренция само в един друг отбор пак в жълти екипи - ама там и танцуват докато вашия само думкаше. Въобще няма да коментирам и яките чалги на слави трифонов с които ни посрещна звучно уредбата.

Изображение

На тази снимка колко пълнолетни има?

Изображение

Повечето са пълнолетни,но има и непълнолетни,което не е лошо,това също са фенове на отбора и е нормално да са там. Къде трябва да са според теб непълнолетните?

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 04 окт 2010 15:33

Хехе. За мен този разговор приключи. Няма какво повече да коментирам разходката до Перник.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 04 окт 2010 15:53

Пловдив1926 написа:Хехе. За мен този разговор приключи. Няма какво повече да коментирам разходката до Перник.

И за мен отдавана този разговор е приключил,още с прочитането на темата и автора и,но е дразнещо,когато се пуска тема от някого,който въобще не е стъпвал в Перник и коментира неща,като очевидец. Както и откровените лъжи на други съфорумци,рядко си позволявам да водя такива разговори,но този път наистина се подразних от тези факти.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 04 окт 2010 15:55

До тука една откровена лъжа не можа да посочиш.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 04 окт 2010 16:05

Пловдив1926 написа:До тука една откровена лъжа не можа да посочиш.

Добре,дай да не превръщаме темата в диалог без край. Все пак си модератор и точно за тези неща трябва да следиш и да не ги допускаш.
Аз си казах мнението и посочих несъстоятелността,както на автора на темата,така и в твоите коментари.
Ако държиш да продължаваме спора,нямам нищо против да бъде в лични съобщения,както преди мача ми пишеше Боксьорчето.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 04 окт 2010 16:08

Много добре знам каква ми е работата на модератор. Ако напишеш обаче нещо, че съм те излъгал искам да кажеш точно какво. Не да ми завършваш спора с едно останало във въздуха, "спираме темата ама ти ни лъжеш". Не е етично така. А за Боксиорчето ако е писал нещо неприлично може да се оплачеш на модератор включително и на мен. Няма да му е първия път през който му спираме достъпа до сайта заради подобни изказвания.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 04 окт 2010 16:40

Пловдив1926 написа:Много добре знам каква ми е работата на модератор. Ако напишеш обаче нещо, че съм те излъгал искам да кажеш точно какво. Не да ми завършваш спора с едно останало във въздуха, "спираме темата ама ти ни лъжеш". Не е етично така. А за Боксиорчето ако е писал нещо неприлично може да се оплачеш на модератор включително и на мен. Няма да му е първия път през който му спираме достъпа до сайта заради подобни изказвания.

Не,нищо неетично не ми е писал,напротив.
Нали ти каза,че темата за теб е приключена,а аз ти написах коментар в който ти посочих нещата за които пишеш и не са истина.
Като това,че сте вадили пари и направо сме полудяли,какво искаш да кажеш с този коментар,както и,че сме се изнесли някъде на полувремето може би от срам? Това си е напълно злостен коментар,на който ти отговорих по горе. Както и за другите неща,като това,че сме се уплашили от 100 души,екскортирани от полиция и,че едва ли не сме се изпокрили от тях. Всичко това са глупости,които създават напрежение и мотивират определени фенове,за действия от които никой няма нужда и не трябва да стават.
А колкото до снимките,при гостуванията и между нас няма непълнолетни,но като домакини се радвам,че са в агитката,защото те са бъдещите ни фенове. А при агитка от няколкостотин души е нормално да има 30-40 непълнолетни фена.

Това за феновете го допълних,за да не пиша нов коментар.
Последна промяна от v.r.s. на 04 окт 2010 16:45, променено общо 1 път.

Върни се в “Локо Пловдив”