Локо(Пд)-Ботев(Пд) или Левски-Цска

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Re: Локо(Пд)-Ботев(Пд) или Левски-Цска

Мнениеот 0007 » 05 май 2009 18:29

slavia_forever написа:
Модератор ЛокоПД написа:Този спор е много стар.Ще помоля само да не се прекалява с обидите.

Като молиш, насочи молбите си конкретно. Визираш ли точно пределени обиди, или фенове на Локо Пд, не са в състояние да обиждат?! Само slavia_forever дразни и обижда. Визирай точно, кой да не обижда, защото ще копирам веднага, няколко поуста назад.

Не е важно на кого е мнението,важно е спорът да престане.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 05 май 2009 18:30

..Локо Пловдив написа:1. Ако говорим кое дерби е по гледано може малко да поспорим... зависи от : Час..дата и време !
2.Атмосферата на всяко Пловдивско дерби е различна ! Вдигаме постоянно различни знамена... а ЦСКА не са сменяли своята хореография от 20 години.. ! А за Левски незнам ! Софийското дерби лично аз немога да го понасям !
3. Четох много коментари , че стадионите в Пловдив се рушат.. добре може да е вярно.. ! Тогава представете си следната картина : Стадион Христо Ботев се руши ( казвам Ст.Ботев защото последното ДЕРБИ беше там ) ... а на него има 22 000 фенове който няма да напуснат секторите... защото в Пловдив ФУТБОЛ значи страст,гордост,чест...нахъсва те уникално много... Защото всеки Пловдивчанин... няма значение Локо,Ботев,а дори Марица и Спартак... Обича клуба си ! Не като софиянците да скандират трениора да се маха от отбора им.. или пък да коментират кои играчи са за Левски и кой не са... казвам Левски защото наскоро имаше такава тема !!! Като цяло и двата мача са ДЕРБИ... Но лично за мен,както и за всеки от Пловдив... Локо Пловдив - Ботев Пловдив е НАЙ-ГОЛЯМОТО дерби в БЪЛГАРИЯ !!!!!!!

ОО много бързо забравяш.И вие сте скандирали против треньора,алооо.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
de.bil
Контакти:

Мнениеот de.bil » 05 май 2009 18:39

Последните 10-15 години гледаме изключително посредствен футбол,така че за какво дерби може да говорим ?
Левски и ЦСКА бяха обезличени ,превърнаха се в продукт на разпада на обществото.Пловдивските отбори запазиха провинциалния си манталитет и допълнително загубиха школите си.Освен това ,подобно на града Пловдив заплуваха в посредственост,некъдърно ръководство .Пълен срам.
И най-лошото е ,че феновете вече нямат критерии нито за играта на отборите си,нито за футболната игра ,а може би и за живота си... :!: ;)

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 05 май 2009 18:50

de.bil написа:Последните 10-15 години гледаме изключително посредствен футбол,така че за какво дерби може да говорим ?
Левски и ЦСКА бяха обезличени ,превърнаха се в продукт на разпада на обществото.Пловдивските отбори запазиха провинциалния си манталитет и допълнително загубиха школите си.Освен това ,подобно на града Пловдив заплуваха в посредственост,некъдърно ръководство .Пълен срам.
И най-лошото е ,че феновете вече нямат критерии нито за играта на отборите си,нито за футболната игра ,а може би и за живота си... :!: ;)

Гледа ли последното пловдивско дерби Ботев - Локомотив Пловдив 2:2, на базата на последните няколко ЦСКА - Левски. Сравни ги и открий сам разликите за себе си. Бил съм на мачове, на ЦСКА и Левски. Бях и на последното пловдивско дерби. Еуфорията и хореографиите, превъзхождат тези на Левски и ЦСКА многократно. От друга страна във въздуха има атмосвера на дерби. Човек има чувството, че целия град живее, с духа на този мач. Това с ЦСКА и Левски, не можеш да го усетиш, най-малкото в този мащаб. Че самите привърженици на Левски и ЦСКА си знаят, или поне много от тях, че много мачове между тях се уреждат. Това, че футболът в България е атрофирал, по никакъв начин не прави мача Локомотив Пд - Ботев Пд, по-малко значим.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
de.bil
Контакти:

Мнениеот de.bil » 05 май 2009 19:19

slavia_forever написа:Гледа ли последното пловдивско дерби Ботев - Локомотив Пловдив 2:2, на базата на последните няколко ЦСКА - Левски. Сравни ги и открий сам разликите за себе си. Бил съм на мачове, на ЦСКА и Левски. Бях и на последното пловдивско дерби. Еуфорията и хореографиите, превъзхождат тези на Левски и ЦСКА многократно. От друга страна във въздуха има атмосвера на дерби. Човек има чувството, че целия град живее, с духа на този мач. Това с ЦСКА и Левски, не можеш да го усетиш, най-малкото в този мащаб. Че самите привърженици на Левски и ЦСКА си знаят, или поне много от тях, че много мачове между тях се уреждат. Това, че футболът в България е атрофирал, по никакъв начин не прави мача Локомотив Пд - Ботев Пд, по-малко значим.

За уреждането на мачове между сини и червени си прав,само дето за мен по-важно е като съм на мач да видя и нещо интересно,а хъс и желание има и в регионалните групи.А за хореографии не споря,има си хора разбиращи от танци. :)

Потребителски аватар
BLaNCo_NeGrO
Контакти:

Мнениеот BLaNCo_NeGrO » 05 май 2009 20:38

Много ясно,че Пловдивското дерби е по-добро!Бием шопското по голове,по посещаемост,по атмосфера,а бе общо взето няма "софийско дерби"...има дерби на два отбора,на които 80% от феновете са им от селата около София!Истинските фенове на Левски и на ЦСКА са общо около 5000 човека,всичко друго е от селата или от други градове...колкото и да ги боли шопите,т'ва е действителността!Представете си дербито на София да беше:Единият отбор е в зоната на изпадащите,другият е малко над чертата...посещаемост-100 човека(журналисти)!!!
ИГРАЙТЕ ЗА НАС, ЩЕ СЕ БИЕМ НИЙ ЗА ВАС, ЗА ЛОКО ПЛОВДИВ ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 05 май 2009 20:44

0007 написа:
slavia_forever написа:
Модератор ЛокоПД написа:Този спор е много стар.Ще помоля само да не се прекалява с обидите.

Като молиш, насочи молбите си конкретно. Визираш ли точно пределени обиди, или фенове на Локо Пд, не са в състояние да обиждат?! Само slavia_forever дразни и обижда. Визирай точно, кой да не обижда, защото ще копирам веднага, няколко поуста назад.

Не е важно на кого е мнението,важно е спорът да престане.

Ти след поредица мнения и спорът след като за момента беше престанал, на командир ли ми се правиш, за да ескалираш същия? На командир ли се правиш, А? :shock: На теб ще ти е кеф ли, да наричат отборът ти "курви" и "чаршафи", при положение, че дори и да има уредени мачове (в което не се и съмнявам), феновете на Белите, не са виновни за това?!
Последна промяна от slavia_forever на 05 май 2009 21:10, променено общо 3 пъти.

dvdvd
Контакти:

Мнениеот dvdvd » 05 май 2009 20:46

koi4i написа:
Абе ако ще пловдивчани и 100 гола да си вкарат в 1 мач,нашето дерби е това,което вълнува цяла България и то е което РЕШАВА ТИТЛАТА.Когато вашето има някакво по-голямо значение от "битката за пловдив" тогава може да се спори.

Вълнува ги щото от ТКЗС-то им организират екскурзия до столицата да видят Праламенто,ЦУМ-а и айде на мач!Това се случва с вашите фенове!Ще дам един пример през годините,който е неоспорим факт!Когато вие пишещи се себе си Софиянци,успеете да закарате на един важен ваш мач/примерно финал/ фенове от порядъка на 10 000 до 40 000 души само ваши съграждани,тогава се пишете на велики!Локомотив и Ботев могат да се похвалят за ваше съжаление с това!
http://gallery.lportala.net/details.php?image_id=305

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Мнениеот whitesnake » 05 май 2009 20:58

BLaNCo_NeGrO написа:Много ясно,че Пловдивското дерби е по-добро!Бием шопското по голове,по посещаемост,по атмосфера,а бе общо взето няма "софийско дерби"...има дерби на два отбора,на които 80% от феновете са им от селата около София!Истинските фенове на Левски и на ЦСКА са общо около 5000 човека,всичко друго е от селата или от други градове...колкото и да ги боли шопите,т'ва е действителността!Представете си дербито на София да беше:Единият отбор е в зоната на изпадащите,другият е малко над чертата...посещаемост-100 човека(журналисти)!!!

Ами аз много пъти съм си задавал този въпрос.При положение ,че двата отбора - "Левски" и ЦСКА са така да се каже "водещи" и на мачовете им ходят по 2-3000 души...Ако изпаднат тези два "гранда" във финансова криза и се смъкнат на 13-14-то място...няма да съберат и 100 човека публика.Това ,естествено,трудно ще стане,защото и до ден днешен тези два отбора,са отборите на властта.Примери колко щеш - Кремиковци,М-тел,Титани разни,президенти,премиери...Така е било,така е и сега.Колкото и това да се отрича - и от сини,и от червени.И двата отбора имат по около 20 подарени титли ...че и повече.
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 05 май 2009 21:01

whitesnake написа:
BLaNCo_NeGrO написа:Много ясно,че Пловдивското дерби е по-добро!Бием шопското по голове,по посещаемост,по атмосфера,а бе общо взето няма "софийско дерби"...има дерби на два отбора,на които 80% от феновете са им от селата около София!Истинските фенове на Левски и на ЦСКА са общо около 5000 човека,всичко друго е от селата или от други градове...колкото и да ги боли шопите,т'ва е действителността!Представете си дербито на София да беше:Единият отбор е в зоната на изпадащите,другият е малко над чертата...посещаемост-100 човека(журналисти)!!!

Ами аз много пъти съм си задавал този въпрос.При положение ,че двата отбора - "Левски" и ЦСКА са така да се каже "водещи" и на мачовете им ходят по 2-3000 души...Ако изпаднат тези два "гранда" във финансова криза и се смъкнат на 13-14-то място...няма да съберат и 100 човека публика.Това ,естествено,трудно ще стане,защото и до ден днешен тези два отбора,са отборите на властта.Примери колко щеш - Кремиковци,М-тел,Титани разни,президенти,премиери...Така е било,така е и сега.Колкото и това да се отрича - и от сини,и от червени.И двата отбора имат по около 20 подарени титли ...че и повече.

Радвам се, когато чета точни неща, които и аз нееднократно съм споменавал, в този контекст!

Върни се в “Локо Пловдив”