От "Осанна" до "Разпни го"...

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: От "Осанна" до "Разпни го"...

Мнениеот Пловдив1926 » 18 авг 2011 15:29

Кое не разбра бе майна? Че за повече от десет години "ново време" с непрестанни преходи, промени, убити президенти, почти-изпадания и почти-класирания за евротурнирите не се научихме да гледаме трезво на нещата?

Че идва Коко Динев и всички полудяват и почват да броят шампионските титли и да се карат дали новия стадион да е за 20, 30 или 40 хиляди? Че продаваме един Крачунов с 10 мача за нас и се почва мръъън, мръъън, ще изпадамеее, къде е осветлението, къде са игрищата, кво става с школата, Коко продаде отбораааа на "гаднити шопи".

На всичкото отгоре разни лекета като тоя Зарков, който не ни научи 11те играча правят аналици и ни обясняват кое как се случвало в БГ футбола :mrgreen:

Ако седнем да ПОМИСЛИМ, вместо да попишем напразно много ясно и точно ще се покажат проблемите на отбора. Те са ясни, те са очевидни за всеки който малко от малко седи близо до клуба. И проблемите на отбора не са, че сме продали Крачунов - и с него и без него ще е същото дередже. И ако си натискаме както, когото и когато трябва с това, което разполагаме можем да постигнем МНОГО. Но не - ние предпочитаме да люлеем лодката и да пишем на празно. Предпочитаме да не пишем където трябва сред хора, които наистина могат да променят нещо заради личностните си особености и тн. и тн.

Има една поговорка - всеки народ си заслужава управниците. Това в пълна сила важи за нас! Хората, които десетилетия наред даваха мило и драго за този отбор заслужиха да дойде Жоро Илиев и да ни направи шампиони, ние сега си заслужаваме Коко Динев, папагалите си заслужиха 12 години да са подметката на футбола в България, заслужават си и сега да са отбор на една етническа партия. Та, когато се сетим кво искаме и се научим как да си го искаме ще го получим.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 18 авг 2011 15:47

Пловдив1926
Кое не разбра бе майна?

А с този си пост още повече ме убеждаваш да мисля, че в момента си объркан нещо майна... Странно, но обвиняваш всички, че сме "си заслужавали управниците", а "трезвомислещите нямало кой да ги баламосва"... на всичкото отгоре продължаваш с твърдения като - "идва Коко Динев и всички полудяват и почват да броят шампионските титли и да се карат дали новия стадион да е за 20, 30 или 40 хиляди? "... Ужас!!! Не само, че ОБЪРКАНО на фона на развилата се дискусия, защото така и не стана ясно кои точно са "трезвомислещите" и кои тези, които си "заслужават управниците", ами на всичкото отгоре продължаваш да даваш УМИШЛЕНО "грешен" наклон на другата позиция, което пък прави поста ти ОБИДЕН!!! И ако не бях само два-три поста по-назад помолил изрично това да не се прави бих го разбрал... но сега!!! Кажи ми как да го разбера... Ами нямаш разбиране майна!!!
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 18 авг 2011 16:13

plovdivram написа:Пловдив1926
Кое не разбра бе майна?

А с този си пост още повече ме убеждаваш да мисля, че в момента си объркан нещо майна... Странно, но обвиняваш всички, че сме "си заслужавали управниците", а "трезвомислещите нямало кой да ги баламосва"... на всичкото отгоре продължаваш с твърдения като - "идва Коко Динев и всички полудяват и почват да броят шампионските титли и да се карат дали новия стадион да е за 20, 30 или 40 хиляди? "... Ужас!!! Не само, че ОБЪРКАНО на фона на развилата се дискусия, защото така и не стана ясно кои точно са "трезвомислещите" и кои тези, които си "заслужават управниците", ами на всичкото отгоре продължаваш да даваш УМИШЛЕНО "грешен" наклон на другата позиция, което пък прави поста ти ОБИДЕН!!! И ако не бях само два-три поста по-назад помолил изрично това да не се прави бих го разбрал... но сега!!! Кажи ми как да го разбера... Ами нямаш разбиране майна!!!

ХЕхехе айдеее моля ти се :)

Да ти вадя ли мнения за стадиона колко голям трябва да е от един друг форум? Същите, които реват за голямата звезда Крачунов и края на света, който неминуемо ще настъпи още следващия кръг са им авторите. Люшкането не спира!!!!

Казах ти го ясно и точно - филма си го правим самите ние! Сами се ебаваме! Щото ако гледаме трезво на нещата не може да ни бъзика никой. Но крайностите явно са по-лесни за приемане като позиция.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

radovasto
Контакти:

Мнениеот radovasto » 18 авг 2011 17:37

Модератор ЛокоПД написа:
radovasto написа:За пореден път се убеждавам .............

Пловдив 1926 няма как да те "изтрие".Аз примерно мога,както и другия ми колега.Не си запознат с проблемите в Локо ПД,а и не мисля,че те засягат.Ако искаш,пиши по темата,но без да наливаш мозък.И не е лошо,да си пооправиш шрифта на подписа - малко голям ми се струва :idea:

Харесвам мислещите си съграждани, пък макар и от Локомотив. За шрифта на подписа си прав - наистина е големичък и ще го намаля.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 18 авг 2011 18:06

Пловдив1926
ХЕхехе айдеее моля ти се

Да ти вадя ли мнения за стадиона колко голям трябва да е от един друг форум? Същите, които реват за голямата звезда Крачунов и края на света, който неминуемо ще настъпи още следващия кръг са им авторите. Люшкането не спира!!!!

Иги, ставаш нагъл майна!!! Искам да ми ги извадиш... ДА - определено искам... Заедно и с твоите... даже много искам... нека да видим какви са били коментарите ми и какво точно казват и по повод на какво!!!
Айде... как беше... като казваш "А"... кажи и "Б"!!! Ама ще те помоля да не го правиш по начина, по който ми "тълкуваш" позицията!!! Кой седнал да ми говори за "люшкане"!!!
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 18 авг 2011 18:23

Не виждам смисъл да си губя времето и да споря с теб. Аз дори и да кажа "небето е синьо" ти ще кажеш, че е матово зелено самонда се спори и да си приказваме.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 18 авг 2011 18:38

Пловдив1926
Не виждам смисъл да си губя времето и да споря с теб. Аз дори и да кажа "небето е синьо" ти ще кажеш, че е матово зелено самонда се спори и да си приказваме.

Еххх Иги... Иги... Как може бе майна?! Как може да говориш такива глупости!!! Обвиняваш... заплашваш с някакви "компромати", след това се отмяташ... а говориш за "люшкане" и "отношение" ... и всичко това на човек, който много добре познаваш... човек, който винаги ти е помагал, когато се обърнеш към него за някаква помощ свързана с неща около клуба ни, и не само... знаеш точно за какво иде реч и какво говори... и сега не само да не можеш да подкрепиш думите си, когато го обвиняваш... ами и да продължаваш да внушаваш на думи, на хората, че той бил "такъв" и "такъв"... Направо не ми го побира ума майна?!
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 18 авг 2011 19:32

Ти от сто поста не разбра че това което ме жоли е че половината не дават лоша дума за Коко да се каже а другата половина го оравят най-черния, а не че ти се люшкаш от едната крайност на другата! Как да защитя теза която не е моя не знам!

Потребителски аватар
GBP
Контакти:

Мнениеот GBP » 18 авг 2011 19:49

plovdivram написа:GBP
.......................................................................................................................
п.с. онова, което си дал като пример с увеличението на билетите е безмислено да се коментира, защото при тези руйни, каквито представляват и стадионите и футбола ни като цяло и тези цени не са никак малки...

Ти наистина ли не разбираш за какво ти говоря, или зорлен се правиш, че не разбираш? Това за цените на билетите не е безсмислено, то е най-важното нещо в цялата тема.
Докато тук в България плащаме за билет колкото за две пакетчета семки - дотогава ще си заслужаваме президенти на клубовете да са такива като Галя, Наков, Сашо Томов, Ивайло Дражев, бай Ганя, Николай Банев и прочее! Защото в основата на финансовата стабилност на западите клубове са точно приходите от зрителите. Ама ние тука искаме нищо да не плащаме, а да дойде някой чичко с парички и "да ни оправи". Обикновено такъв чичко се намира и ни оправя, но не точно по начина, по който сме си представяли. Докато бюджетите на нашите клубове не почнат на 30-40 процента да се формират от приходи от зрителите, дотогава те ще са перачници за пари и начин за легализиране на капитали, и ще се управляват от хора, които не би искал да срещнеш нощно време в някоя тясна уличка.
Ти мислиш ли, че ако приходите от билети в "Локото" бяха 1,5-2 милиона годишно, на Коко нямаше да му трепери трътката за това какво мислят феновете?
Или викаш, дай да не си говорим за такива прозаични работи като парите, дай да си приказваме за по-възвишени неща, като например фенската култура, щото там сме мно`о добри?

Потребителски аватар
GBP
Контакти:

Мнениеот GBP » 18 авг 2011 19:57

Марти Камбуров написа:
GBP написа:Само като информация за размисъл: проверих колко струват билетите на два отбора "от нашата черга" в Англия и Испания - Тотнъм и Севиля. Става въпрос за билети, не за абонаментни карти.
Най-евтините билети на Тотнъм за възрастни /adult/ са по 31 паунда, което прави 68 лева. За мача на Севиля с Майорка най-евтините билети са 50 евро или 97 лева.
Хайде сравнете тия цени с най-евтините билети в България, където струват по 2-3 лева. Разликата е едно 25 пъти. Верни, на тях заплатите са им по-големи, но са 5-6-7 пъти по-големи, а не 25 пъти. И клубовете се издържат от тези приходи, а не от това чия агитка пеела най-силно и подскачала най-високо по време на мачовете... Цената на билета също е част от подкрепата, която даваме за клуба, но не съм чул досега никой в България да каже "Абе направете ни билетите по-скъпи, за да може клуба ни да се издържа". :roll:

Ти хубаво си го дал този пример, само че кажи ми ръководството какво е направило за да се покачат приходите от билети??? Какво е направило за да привлече повече хора на стадиона, че да очаква по-високи приходи? Както някои беше написал в ЛПортала "водим политика на сателит".... :roll: а съвсем не се искат много пари, това да се промени! Иска се само желание!!!!!

Не мисли, че и на мен не ми се иска ние да купуваме от ЦСКА и "Левски", вместо те от нас. Обаче у шопско имат един много хубав лаф: "Като не можем както щем, ще щем както можем!"
И не знам какво трябва да направи ръководството, знам само, че докато в България приходите от зрителите не станат значима част в бюджетите на клубовете - никой няма да е*ава привържениците за две стотинки. Това също не ми е кеф, ама такова е положението.

Върни се в “Локо Пловдив”