Локо(Пд)-Ботев(Пд) или Левски-Цска

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Локо(Пд)-Ботев(Пд) или Левски-Цска

Мнениеот slavia_forever » 05 май 2009 17:35

Нищо не разбрах... :?
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

OBICHAM_BOTEV
Контакти:

Мнениеот OBICHAM_BOTEV » 05 май 2009 17:38

pasaden написа:Безмислена тема с още по-безмислени постове в нея.

Дербито на България е Левски - ЦСКА.Тва е!Кратко и ясно.
Няма значение колко хора събират,колко е предвидимо и колко скучно е в последните години, това е мача който интересува по голяма част от България.
Всяко селце и паланка се дели предимно на червни и сини.Причините за това са много и няма смисъл пак да се изброяват.ФАКТ!

Незнам защо от няколко години се води тази смешна надпревара.Аз лично нямам желание нашето си дерби да е дербито на България и два пъти годишно на Колежа да се изсипват сульо и пульо отвсякъде и да опъват по оградите чаршафи с надписи "Фен клуб Дуванли" , "Торсида Крушево" ,"Ултра Павликени" и прочее.

На мен си ми стига че гледаме интересни мачове и че стадиона се пълни.
ПЛОВДИВ ОБИЧА ФУТБОЛА И ОТБОРИТЕ СИ БЕЗ ДА СЕ НАЛАГА ВСЯКА ГОДИНА ДА ГОНИМ ТИТЛИ И КУПИ!!!

Дербито на Пловдив е по-престижно определение от дербито за България. Пловдив е град-държава . Спокойно можем да се отделим от България и да създадем град-държава Пловдив !! Феновете на ЦСКА и Левски са предимно селяни. Когато отида на село и питам за кой отбор са селяните те ми отвръщат или за Левски или за ЦСКА. Като отида в София и питам за кой отбор са местните "граждани" те отвръщат или за Левски или за ЦСКА.... Така че разлика между София и всяко село в България няма.
Така че пловдивчани гордейте се с това ,че сте пловдивчани с това ,че сме уникални, че сме наследници на един ДРЕВЕН и ВЕЧЕН град и подкрепяйте Пловдив навсякъде !!
Гордейте се , че сме побратими с Рим , а това което говорят другите за нас е от злоба и завист. А и те не могат да ни разберат ,защото нямат нашия манталитет. Нека не падаме на тяхното ниво.

Потребителски аватар
1912
Контакти:

Мнениеот 1912 » 05 май 2009 17:40

леонел,от 20 000 на дербито в пловдив сигурно има и 2 000 които не са от пловдив.но смятаи,4е от тези 20 000 огромното болшинство живеят ежедневно с футбола и любимия си отбор.на стадиона е истинско,4есто се виждат сълзи ,огромна радост,дори някои не издуржат психи4ески и съм виждал не един слу4аи на прпаднали хора!в софия да кажем ,4е пак има 20 000 на дербито,сигурен съм,4е над 10 000са от селата,с тва ли си горд?познавам фенове на отборите ви по селата,не мерси,препо4итам истински футболни фенове оби4ащи емблемата на клуба като себе си

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 05 май 2009 17:54

1912 написа:форевър,комплексари е израз не към теб и като тези като теб,а към тези които делят страната на софия и провинция.пловдив е толква грда,колкото и софия и не може едвали не да бъде приравнаван към села и паланки.форевър,заповядаи и ти и всеки нормален 4овек милеещ за футбола в българия в събота на концерта

Благодаря ти. Ще опитам. Ако успея да дойда, ще е наистина истинско удоволствие за мен!

П.П. Аз, моите познати и тези които са около мен, не делят хората на София и провинция. И без да се заяждам с пловдивчани, които уважавам, най-често такива мнения, с омраза към софиянци, идват именно от тях и това е факт.

Потребителски аватар
..Локо Пловдив
Контакти:

Мнениеот ..Локо Пловдив » 05 май 2009 17:59

1. Ако говорим кое дерби е по гледано може малко да поспорим... зависи от : Час..дата и време !
2.Атмосферата на всяко Пловдивско дерби е различна ! Вдигаме постоянно различни знамена... а ЦСКА не са сменяли своята хореография от 20 години.. ! А за Левски незнам ! Софийското дерби лично аз немога да го понасям !
3. Четох много коментари , че стадионите в Пловдив се рушат.. добре може да е вярно.. ! Тогава представете си следната картина : Стадион Христо Ботев се руши ( казвам Ст.Ботев защото последното ДЕРБИ беше там ) ... а на него има 22 000 фенове който няма да напуснат секторите... защото в Пловдив ФУТБОЛ значи страст,гордост,чест...нахъсва те уникално много... Защото всеки Пловдивчанин... няма значение Локо,Ботев,а дори Марица и Спартак... Обича клуба си ! Не като софиянците да скандират трениора да се маха от отбора им.. или пък да коментират кои играчи са за Левски и кой не са... казвам Левски защото наскоро имаше такава тема !!! Като цяло и двата мача са ДЕРБИ... Но лично за мен,както и за всеки от Пловдив... Локо Пловдив - Ботев Пловдив е НАЙ-ГОЛЯМОТО дерби в БЪЛГАРИЯ !!!!!!!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 05 май 2009 18:03

Този спор е много стар.Ще помоля само да не се прекалява с обидите.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 05 май 2009 18:06

Модератор ЛокоПД написа:Този спор е много стар.Ще помоля само да не се прекалява с обидите.

Като молиш, насочи молбите си конкретно. Визираш ли точно пределени обиди, или фенове на Локо Пд, не са в състояние да обиждат?! Само slavia_forever дразни и обижда. Визирай точно, кой да не обижда, защото ще копирам веднага, няколко поуста назад.

Потребителски аватар
Mecho-Cuh
Контакти:

Мнениеот Mecho-Cuh » 05 май 2009 18:15

За мен това е дербито. Играе се последния кръг
Берое (Стара Загора) - Локомотив (Стара Загора)
;)

Потребителски аватар
L_P_F_C 1936
Контакти:

Мнениеот L_P_F_C 1936 » 05 май 2009 18:23

AREA BIANCONERA написа:Дерби с Ботев на терена няма защото отбора им е страшно слаб, дербито е на трибуните и последните години наистина е по добро от това на "книжните тигри" :mrgreen:
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Най-якото дерби е Пловдивското и тези снимки го доказват.
Фланелката на ЛОКО ПД се облича не на тялото, а на душата !!!
http://www.vbox7.com/play:4acc3f97
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 05 май 2009 18:28

1912 написа:леонел,от 20 000 на дербито в пловдив сигурно има и 2 000 които не са от пловдив.но смятаи,4е от тези 20 000 огромното болшинство живеят ежедневно с футбола и любимия си отбор.на стадиона е истинско,4есто се виждат сълзи ,огромна радост,дори някои не издуржат психи4ески и съм виждал не един слу4аи на прпаднали хора!в софия да кажем ,4е пак има 20 000 на дербито,сигурен съм,4е над 10 000са от селата,с тва ли си горд?познавам фенове на отборите ви по селата,не мерси,препо4итам истински футболни фенове оби4ащи емблемата на клуба като себе си

Значи Варна и Плевен са села, така ли? Освен това разбирам, че съдиш за хората по това откъде са, а не какви са като личности.

Върни се в “Локо Пловдив”