Blagoy написа:Пловдив1926 написа:Както аз не съм никой и не определям дали си обичаш отбор, така недей определяй и ти другите хора. Нито те познавам, нито имам желание да те опознавамКефи ме как си противоричиш обаче в последователни мнения
С какво си противореча? И с какво те определям? Аз ли бях този, който каза, че щял да троши гостуващия сектор? Вие вместо да се радвате, че ви се предоставят такива условия продължавате да обиждате. Ето, Трифон Попов каза, че мачът сигурно ще е на осветление и в по-късен час. Ще имате възможност повече хора да се придвижите до Ловеч. Или ви е по-добре да играете в 13:00?
Не беше ли ти този, който каза, че не можем да се мерим с вас като публика. Аз не се ли съгласих? Ето, признавам очевидни неща, не съм като кон с капаци. Ти, обаче с мненията си, поне към момента показваш, че си. Ако случайно стане така, че съдията подпре вас в мача, ще имаш ли сили да си признаеш, че ние сме били ощетени?
И още един въпрос (дори без да си ми отговорил на другите)- това, че аз имам по-малко съмишленици зад гърба си, прави ли ме по-малко фен от теб примерно?
Хал хабер си мой човек. Никой не е казвал, че ще руши квото и да е било. Не знам там на какъв език говорите и какви са ви лафовете, ама леко си зле щом не схващаш, че под "ще бутнем сектора" нямам предвид точно че ще дойдем с багерите и БУКВАЛНО ще го бутнем?!
Ти в едното си мнение обясняваш как омразата била повече от любовта, а в следващото казваш да не ти определят какво обичаш и какво не, това е противоречието.
Айде малко по-спокойно и пробвай някакъв нормален разговор. Ако ще си говорим със заучените семпли заяждания казвай да не си губя времето.
За последния ти въпрос отговра няма да ти хареса, а и както каза не те познавам, че да ти кажа
[/center]