Септември(Симитли), Лудогорец или Литекс?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Септември(Симитли), Лудогорец или Литекс?

Мнениеот Пловдив1926 » 16 мар 2012 13:12

Blagoy написа:
Пловдив1926 написа:Както аз не съм никой и не определям дали си обичаш отбор, така недей определяй и ти другите хора. Нито те познавам, нито имам желание да те опознавам :mrgreen: Кефи ме как си противоричиш обаче в последователни мнения :)

С какво си противореча? И с какво те определям? Аз ли бях този, който каза, че щял да троши гостуващия сектор? Вие вместо да се радвате, че ви се предоставят такива условия продължавате да обиждате. Ето, Трифон Попов каза, че мачът сигурно ще е на осветление и в по-късен час. Ще имате възможност повече хора да се придвижите до Ловеч. Или ви е по-добре да играете в 13:00?
Не беше ли ти този, който каза, че не можем да се мерим с вас като публика. Аз не се ли съгласих? Ето, признавам очевидни неща, не съм като кон с капаци. Ти, обаче с мненията си, поне към момента показваш, че си. Ако случайно стане така, че съдията подпре вас в мача, ще имаш ли сили да си признаеш, че ние сме били ощетени?
И още един въпрос (дори без да си ми отговорил на другите)- това, че аз имам по-малко съмишленици зад гърба си, прави ли ме по-малко фен от теб примерно?

Хал хабер си мой човек. Никой не е казвал, че ще руши квото и да е било. Не знам там на какъв език говорите и какви са ви лафовете, ама леко си зле щом не схващаш, че под "ще бутнем сектора" нямам предвид точно че ще дойдем с багерите и БУКВАЛНО ще го бутнем?!

Ти в едното си мнение обясняваш как омразата била повече от любовта, а в следващото казваш да не ти определят какво обичаш и какво не, това е противоречието.

Айде малко по-спокойно и пробвай някакъв нормален разговор. Ако ще си говорим със заучените семпли заяждания казвай да не си губя времето.

За последния ти въпрос отговра няма да ти хареса, а и както каза не те познавам, че да ти кажа :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Reckless

Мнениеот Reckless » 16 мар 2012 13:23

Аз затова не споря с който и да било тука ! Какъв е смисъла ? Неговата дума срещу моята.
За полуфинала, мога да пожелая успех само на Литекс и изобщо не ми пука за никой друг.
Отсега предвиждам 2:0 и кой от къде е. По–добри сме и толкова. Пък вие си приказвайте за съдии, колкото искате. Имате право да си приказвате :)

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 16 мар 2012 13:24

Пловдив1926, въпросът ми беше по-скоро риторичен, но нейсе...
И с какво позазах омраза с това, че ти казах да не ми определяш дали съм фен, колко съм фен и т.н? (пак е риторичен)
Жалък е този твой плач още отсега за съдии. Един вид показва- ако бием- "ние сме най-великите, няма кой да ни се опре." "Ако пък паднем пък още отсега си имаме оправдание- съдията!" Вашата работа е малко като приказката за "Нероден Петко". Колегата по-горе ви го каза- ако имате опасения от съдията, искайте от БФС чужд такъв. Имате това право.
Ето ти нормален разговор. ;) Без заяждане. Даже аз бях първия, който си пожела хубав мач. От там нататък ти обърна темата на разговор към съдиите.

П.П. Отговори ми на последния въпрос, след като толкова проявяваш желание! :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 16 мар 2012 13:28

sankt pauli написа:Финалиста за купата вече не се класира в Европа. БФС са го променили от тази година... Ако Лудогорец вземе купата, се класира 4 в класирането.

И аз така мисля и си спомням, че го промениха, докат Гонг са тупнали статия, че финалистът се класирал, ако Лудогорец стане шампион, което според мен не е вярно, има ли някой по-запознат :roll:
Изображение

sure thing1926

Мнениеот sure thing1926 » 16 мар 2012 13:29

Младежа от Ловеч, нямаме проблеми с вас като публика! И вие го видяхте миналата пролет. Пяха си Локовците и си заминаха без да има потрошени трибуни. Есента дойдоха едни други за приятелска среща и "избушиха кочината"... После ревахте за едни огради и за проблеми...

Не исках Литекс. Поне не в Ловеч. Имаме шанс, видя се и вчера, че като селекция и подготовка, сме доста по-напред от "гранда"Левски. И от вас не сме по-зле. Имаме шанс, че треньор ви е Стоичков. Жив т....к. Надявам се да не ни пратят фирмения ви съдия Христосков и иска Коко да извади 16 бона за чужденец. Пък ако ни биете с него, поне няма да ревем заради Ганчев. Адски неприятен тип. Селяндур и наглец, въпреки приноса му към спорта. Не се отнася за Ловчанлии. Познавам много качествени такива. За щастие Ловеч не е Микре. Кой ще бие, не знам... Но ако искаме в Европа, ако се плашим от вас, по добре да не се бутаме за купи мупи и т.н. На 11 април дано има хубав и динамичен мач, който да остане в паметта на хората, като вчерашния.
Локомотив е любимият отбор на Пловдив: http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 16 мар 2012 13:35

Blagoy написа:Пловдив1926, въпросът ми беше по-скоро риторичен, но нейсе...
И с какво позазах омраза с това, че ти казах да не ми определяш дали съм фен, колко съм фен и т.н? (пак е риторичен)
Жалък е този твой плач още отсега за съдии. Един вид показва- ако бием- "ние сме най-великите, няма кой да ни се опре." "Ако пък паднем пък още отсега си имаме оправдание- съдията!" Вашата работа е малко като приказката за "Нероден Петко". Колегата по-горе ви го каза- ако имате опасения от съдията, искайте от БФС чужд такъв. Имате това право.
Ето ти нормален разговор. ;) Без заяждане. Даже аз бях първия, който си пожела хубав мач. От там нататък ти обърна темата на разговор към съдиите.

П.П. Отговори ми на последния въпрос, след като толкова проявяваш желание! :)

Ти не даваш да те определят, но определяш другите какво мразели, какво обичали. Чакай малко от къде на къде?

Жалък бил "плача"? Кой "плаче" в случея? Цяла България гледа как ви подпират съдиите в Ловеч и е нормално да се коментира това. Ти кажи каква позиция защитаваш по-точно, защото от писаниците ти не се разбира!

Никой не иска да си има от сега оправдание, аз ти каза - боли ме фара ако отпаднем заради съдя или заради нещо друго - не ме топли както се казва, щото пак ще сме си отпаднали независимо от начина. Искам да победим и да гледам финал. Край.

Какво да ти отговя на последния въпрос за фенове като, нито по манталитет, нито по бройка може да се доближите до нас? Не всичко е бройка, ама то и другото го няма :idea: Развивайте се, пожелавам ви успех като публика, но сте още много, много назад.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 16 мар 2012 13:38

sure thing1926 написа:Младежа от Ловеч, нямаме проблеми с вас като публика! И вие го видяхте миналата пролет. Пяха си Локовците и си заминаха без да има потрошени трибуни. Есента дойдоха едни други за приятелска среща и "избушиха кочината"... После ревахте за едни огради и за проблеми...

Не исках Литекс. Поне не в Ловеч. Имаме шанс, видя се и вчера, че като селекция и подготовка, сме доста по-напред от "гранда"Левски. И от вас не сме по-зле. Имаме шанс, че треньор ви е Стоичков. Жив т....к. Надявам се да не ни пратят фирмения ви съдия Христосков и иска Коко да извади 16 бона за чужденец. Пък ако ни биете с него, поне няма да ревем заради Ганчев. Адски неприятен тип. Селяндур и наглец, въпреки приноса му към спорта. Не се отнася за Ловчанлии. Познавам много качествени такива. За щастие Ловеч не е Микре. Кой ще бие, не знам... Но ако искаме в Европа, ако се плашим от вас, по добре да не се бутаме за купи мупи и т.н. На 11 април дано има хубав и динамичен мач, който да остане в паметта на хората, като вчерашния.

Ето за това става въпрос! Може да се води и цивилизован спор. Аз също нямам нищо против срещу пловдивчани. Върни се малко по-назад и виж, че съм написал, че вярвам, че има много повече свестни фенове на Локо. Спорът ми е по-скоро с онзи индивид Пловдив1926, отколкото с всички фенове на Локо. Уважавам ви заради публиката ви- една от най-верните в България, заедно с тази на вашите съграждани (дори и да не искате да го признаете), и в известна степен- Берое.
И, да- само поздравления за начина, по който се държахте миналата година в Ловеч. Нямаше никакви проблеми, с изключение на 2-3 факли на терена, но това са дребни кахъри. Така трябва да се държи една публика, която се има за голяма. Всичко останало са селски изцепки.
Още веднъж- дано се получи хубав мач и дано по-добрия победи! Ако това сте вие- живи и здрави! Ако сте ни били, най-вероятно ще сте си го заслужили. Но нека след мача не се превръща съдията в основна тема за обсъждане. Съдийски грешки виждате, че в цяла Европа стават, дори и на много по-високо ниво.
Последна промяна от Blagoy на 16 мар 2012 13:39, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 16 мар 2012 13:44

Вчера се убедих,че имаме отбор,който може да бие добрите отбори,барабар със съдиите,та споко,тия ще ги отнесем и на терена и на трибуните :)

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 16 мар 2012 13:53

Ще ги смачкаме.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 16 мар 2012 13:58

Имате отбор, ама на Лаута, като гости сте неубедителни. Но пък Кокала за Купата му върви много и всичко е възможно. Все пак Литекс е фаворитът в тоя мач :roll:
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”