kanar4o написа:sherlock написа:kanar4o написа:То явно в този форум трудно се провежда цивилизован разговор. Задавам само един въпрос .
Какво правише защитата на Черноморец при втория гол?
Какво правеше ли? Допусна грешка. Ако си изгледал поне 2 мача през живота си няма как да не си видял, че футболистите на терена грешат и 90 % от головете във футбола стават след нечия или колективна грешка. Не знам как е в Б група, може би вашите защитници са безгрешни, а просто нападателите на другите отбори са невероятни и затова всеки мач ви зашиват, но в А група подобни грешки се срещат всеки мач.
Колко до посещаемостта, едно е да играеш първи мач след 3 месеца на 3-ти март. Да не говорим, че с Нафтата ви е дербито на сезона. За нас мача с Черноморец е просто един от многото и загубата ни в първия кръг и безобразната игра със сигурност оказва влияние върху посещаемостта.
Мачът на сезона не ни ли беше срещу Черноморец? Това пак бяха Ваши думи?
Ок, приемаме ,че защитата на Черноморец е допуснала грешка днес. Значи днес може да допусне ,а преди 3 месеца на може ,така ли?
Просто Ви показвам какъв балон са разсъжденията Ви и наистина знам ,че го осъзнахте !
За мен темата е изчерпана ,до другия път !
Успех срещу Левски.
Остави мачовете сега... вчера зададох един въпрос във вашият форум и ме изтриха... това е много жалко разбира се, все пак форума се чете и от фенове на други отбори...та да си дойда на думата... носи се слух, че Димитър Христилов и той ще чества 100 годишнина .... въпросът ми е такъв... очевидно, не може да има ДВА КЛУБА на 100 години... КОЙ БОТЕВ СТАВА Е НА 100 ГОДИНИ, ТОЗИ НА ХРИСТОЛА ИЛИ НА СДРУЖЕНИЕТО?

[/center]
[/center]