"А" гр. 17 кр. Литекс(Ловеч) - Локомотив(Пловдив)

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Re: "А" гр. 17 кр. Литекс(Ловеч) - Локомотив(Пловдив)

Мнениеот Parmalat » 09 мар 2013 19:55

haha написа:Съдията подари точка на по-слабият отбор. Жалко.

Литекс са си бетонирани на третрото място според мен и много трудно ЦСКА и Ботев ще ги изместят ако играят така.Другият сезон оранжевите може да се борят и за титлата дори да ги напуснат Миланов и Бодуров.Локомотив играха също много добре и се вижда къде е силата на Диего,а именно в атаката.Славчев сбърка,но грешките са част от футбола.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 09 мар 2013 19:58

Разочароващ резултат за ЛИТЕКС.Трябваше 3 гол да вкарат,ама....безумна грешка на Славчев и Бодуров ,който топката е на 1 метър от голлинията той как се метна и не можа да я избие :x Бразилците много слаби,много исках да видя ВАНЖЕР в игра и той тотално разочарова,освен гредата нямаше вярно отиграване,Жуниор пък неможа да вкара от 1 метър :x :x :x След победата над ЦСКА,това беше задължителен за печелене мач и продължаване на добрата серия преди мача с ЛЕВСКИ за купата
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
br77_lpfc
Контакти:

Мнениеот br77_lpfc » 09 мар 2013 20:05

Добра игра и заслужена точка! Браво и на двата отбора, раздадоха се докрай. Респект към реакцията на момчето от Литекс, който сбърка за втория ни гол! Ако беше някой от набедените "суперзвезди" на "грандовете" тип Банди, Манди щеше да се държи все едно нищо не е станало!
ЛОКО ПЛОВДИВ Е НАШЕТО ИМЕ, ЛОКО ПЛОВДИВ, ТОВА СМЕ НИЕ! ЧЕРНО-БЕЛИ СМЕ РОДЕНИ, ЧЕРНО-БЕЛИ ЩЕ УМРЕМ!
Изображение

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 09 мар 2013 20:15

Честита точка момчета! Взехме точка на един от най - не гостоприемните терени в България! Черно бели сме навред! Наздраве!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 09 мар 2013 20:39

Честито на черно-белите и следващата седмица дано излъжат и ЦСКА.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
vlado161
Контакти:

Мнениеот vlado161 » 09 мар 2013 20:50

vlado161 написа:
T&T написа:Литекс са с класи над Локомотив, но футболът е непредвидима игра и се надявам черно-белите да откраднат нещичко в Ловеч.

мача е равен 1-1 ,или 2-2.Литекс имаха късмет срещу пародията Цска.
..и вие бяхте с класи над нас,но едвам равен направихте :) честито за концерта за 200 годишнината

познах за посредствения Латекс

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 09 мар 2013 21:41

Голям мач направиха нашите момчета в Ловеч!
Горд и щастлив съм, че имаме такъв страхотен отбор, който така се раздава и ни радва с играта си.
Литекс в момента са в някаква страхотна форма и са много малко отборите, които в момента могат да вземат нещо в Ловеч.
Честно признавам си, че бях песимист за този мач...даже очаквах да си тръгнем разгромени предвид формата на Литекс в момента.
Първия гол е на Атанасов, които не следеше съотборниците си в защита и закъсня с изнасянето...даже въобще не се изнесе напред.
Не беше в час в тази ситуация, и вместо да се изтегли с другите остана и не можа да стане засадата.Но няма нищо - всеки греши.
Кирчо и Кавдански хич ги нямаше особено първото полувреме.На Кирчо си му личеше, че му липсва игрова практика.
Той пропусна цялата подготовка.Този мач и особено първото полувреме централните бяха много колебливи и доста неориентирани на моменти.
Второто горе-долу влезнаха в час.Атанасов е добре, но Марков не можа да се справи с Ваюши, който го развинти по фланга.Дани се губеше по терена - слаб...не ми хареса.
Ицо се стараеше, но сам му беше много трудно да участва, както в офанзивен, така и в дефанзивен план.Като влезнаха после Диего и Маламов Литекс не знаеха къде се намират на моменти.
Стефанов направи голям мач - много се стара и се раздаде.Абушчето вкара изравнителния опитваше се да пресира и атакува противника в неговата половина, но на моменти се скриваше.
Мирчев бе голямото разочарование за една топка не успя да се пребори и с нищо не помогна на колегите си в атака, а толкова се очакваше от него...пълна скръб е.
Мачът съм го записал, и ако не го качат в тракера ще го кача...в момента линукса ми е скапан и ще се наложи да го преинсталирам, иначе досега да съм го качил.
Ако не го качи момчето ще го кача аз.Струва си да се гледа този мач още веднъж.
Честно казано се учудих много на състава на Генов - с двама нападатели...много атакуваща схема.
Другото, което ме хвърли в размисъл бе, че указанията на Чечо бе да се надиграваме тотално с Литекс.
А Литекс ги гледах с ЦСКА и останах впечатлен от физическата подготовка и агресивната им игра срещу "червените" на "Армията".
Нашите заиграха със самочувствие, като голям отбор, без страх и паника.Опитваха да задържат топката и да си я подават.
Въобще излезнаха на терена като голям отбор, който знаеше защо е дошъл в Ловеч.Нямат нищо общо с провинциалния манталитет на отборите от втората половина на таблицата.
Даже и да бяхме загубили нямаше да ме е яд.Браво на момчетата!Заслужават да напълним стадиона срещу ЦСКА!
Изображение

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 09 мар 2013 21:53

Честито момчета! Аз си наливам биратааааааааааааа 8-)
ПС Следващия кръг е време да обезглавиме чорбата!
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
black&white
Контакти:

Мнениеот black&white » 09 мар 2013 22:04

Urkoto, много нерви, много нещо :) Карай я по-спокойно: ) Нямаше отменен гол. Имаше вдигната неправилно засада. Не се знае топката щеше ли да влезе - Литекс показаха, че от 1 метър при паднал вратар трудно вкарват ; ) А ти самият си признай от кое поред повторение разбра, че играч на Локо връща топката. Ако кажеш, че е преди третото или четвъртото, те признавам за феномен : ) Хайде сега си помисли съдиите долу без повторения какво са видели? Апропо, да чу Стоичков да говори за съдийски аванти: ) Или само вие, червените фенове, заедно с някои от жълтите ви приятелки, видяхте тази огромна съдийска несправедливост.

Потребителски аватар
black&white
Контакти:

Мнениеот black&white » 09 мар 2013 22:35

Пичове, нека си го кажем - няма нищо лошо в това. Имахме късмет. Имахме късмет, защото не получихме трети гол. Имахме късмет, защото една спорна ситуация беше решена в наша полза. Имахме късмет и при втория изравнителен гол. НО КЪСМЕТЪТ ОБИЧА СМЕЛИТЕ! А ние бяхме смели, защото: не се скупчихме от първата до последната минута в собственото си наказателно поле, а излязохме с ясното съзнание да се надиграваме с един от най-добрите български отбори в момента, при това на негов терен; защото на два пъти съумявахме да се върнем в мача при негативен за нас резултат; защото след като вкарахме втория гол, вместо да се върнем и да се бетонираме, Чечо вкара нов нападател и до 95-тата минута се опитвахме да атакуваме и да спечелим трите точки.
Да, имахме късмет. Но това е нашият Локомотив, онзи, който искаме да гледаме - битка с душа и сърце от първата до последната минута. Колкото си можем, кога по-добре, кога по-зле, но играем за честта на емблемата и фланелката.
БРАВО, МОМЧЕТА!

Върни се в “Локо Пловдив”