Мнениеот Ванко_Ултраса » 09 мар 2013 21:41
Голям мач направиха нашите момчета в Ловеч!
Горд и щастлив съм, че имаме такъв страхотен отбор, който така се раздава и ни радва с играта си.
Литекс в момента са в някаква страхотна форма и са много малко отборите, които в момента могат да вземат нещо в Ловеч.
Честно признавам си, че бях песимист за този мач...даже очаквах да си тръгнем разгромени предвид формата на Литекс в момента.
Първия гол е на Атанасов, които не следеше съотборниците си в защита и закъсня с изнасянето...даже въобще не се изнесе напред.
Не беше в час в тази ситуация, и вместо да се изтегли с другите остана и не можа да стане засадата.Но няма нищо - всеки греши.
Кирчо и Кавдански хич ги нямаше особено първото полувреме.На Кирчо си му личеше, че му липсва игрова практика.
Той пропусна цялата подготовка.Този мач и особено първото полувреме централните бяха много колебливи и доста неориентирани на моменти.
Второто горе-долу влезнаха в час.Атанасов е добре, но Марков не можа да се справи с Ваюши, който го развинти по фланга.Дани се губеше по терена - слаб...не ми хареса.
Ицо се стараеше, но сам му беше много трудно да участва, както в офанзивен, така и в дефанзивен план.Като влезнаха после Диего и Маламов Литекс не знаеха къде се намират на моменти.
Стефанов направи голям мач - много се стара и се раздаде.Абушчето вкара изравнителния опитваше се да пресира и атакува противника в неговата половина, но на моменти се скриваше.
Мирчев бе голямото разочарование за една топка не успя да се пребори и с нищо не помогна на колегите си в атака, а толкова се очакваше от него...пълна скръб е.
Мачът съм го записал, и ако не го качат в тракера ще го кача...в момента линукса ми е скапан и ще се наложи да го преинсталирам, иначе досега да съм го качил.
Ако не го качи момчето ще го кача аз.Струва си да се гледа този мач още веднъж.
Честно казано се учудих много на състава на Генов - с двама нападатели...много атакуваща схема.
Другото, което ме хвърли в размисъл бе, че указанията на Чечо бе да се надиграваме тотално с Литекс.
А Литекс ги гледах с ЦСКА и останах впечатлен от физическата подготовка и агресивната им игра срещу "червените" на "Армията".
Нашите заиграха със самочувствие, като голям отбор, без страх и паника.Опитваха да задържат топката и да си я подават.
Въобще излезнаха на терена като голям отбор, който знаеше защо е дошъл в Ловеч.Нямат нищо общо с провинциалния манталитет на отборите от втората половина на таблицата.
Даже и да бяхме загубили нямаше да ме е яд.Браво на момчетата!Заслужават да напълним стадиона срещу ЦСКА!