Локо ПД в Европа - шансове, мнения, прогнози

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Re: Атакуваме Европа през първенството и Купата на страната!

Мнениеот rado. » 02 мар 2012 23:12

BadBoy написа:Тази година в Европа ще играят отборите както са наредени в момента в класирането, така че това са реалностите на това ниво.

Направо да кажем на момчетата,че няма смисъл да се напъват да бият всички така наречени грандове в Пловдив,а още по-малко навън :lol: Ще им кажем-"Има там един във форума на Гонг,много ги "разбира",та той каза..." :lol: :lol:

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 02 мар 2012 23:16

Обичам Левски написа:За купата нямате шанс ,но за през първенството повече ми се вярва Успех !!! ;)

Така е,ако следващия кръг се паднем гости на Лудогорец ще е доста трудно,ама нищо не се знае,ще изчакаме жребия и ще разберем!

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 02 мар 2012 23:19

rado. написа:
Обичам Левски написа:За купата нямате шанс ,но за през първенството повече ми се вярва Успех !!! ;)

Така е,ако следващия кръг се паднем гости на Лудогорец ще е доста трудно,ама нищо не се знае,ще изчакаме жребия и ще разберем![/quoteС

Според мен без да искам да дразня никой фен на Локото вие ще станете 3-4 тоз сезон все пак си запазихте играчите и малко надградихте успех Локо Пд много ще се радвам ако влезете във Европа и Цска да остане извън зоната.Успех!!!

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 02 мар 2012 23:36

Обичам Левски написа:
rado. написа:

Така е,ако следващия кръг се паднем гости на Лудогорец ще е доста трудно,ама нищо не се знае,ще изчакаме жребия и ще разберем![/quoteС

Според мен без да искам да дразня никой фен на Локото вие ще станете 3-4 тоз сезон все пак си запазихте играчите и малко надградихте успех Локо Пд много ще се радвам ако влезете във Европа и Цска да остане извън зоната.Успех!!!

Чул те Господ,мерси :)

noctambulist

Мнениеот noctambulist » 02 мар 2012 23:40

отборът на Пловдив написа:Всички в Пловдив се надяваме отново да излезем в Европа.

Всички в Пловдив едва ли....

И като влезнете в Еуропата, къв точно ще го дървите там?

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 02 мар 2012 23:50

rado. написа:
BadBoy написа:Тази година в Европа ще играят отборите както са наредени в момента в класирането, така че това са реалностите на това ниво.

Направо да кажем на момчетата,че няма смисъл да се напъват да бият всички така наречени грандове в Пловдив,а още по-малко навън :lol: Ще им кажем-"Има там един във форума на Гонг,много ги "разбира",та той каза..." :lol: :lol:

Къде споделям някой да не се напъва и от кога различното мнение се разглежда като прокажено?

Явно не живееш в България за да знаеш какво се случва и в частност футбола и за това на европейската сцена сме боксови круши.
Локо е 6 точки от 4-тото място, а то не е гаранция, че ще даде квота. Шест точки са и малко, но и много./

Лудогорец от тройката няма да изпадне
Остават Левски и ЦСКА, за да стане Локо трети един от двата отбора трябва да е 4-ти, а това ако стане вероятно от Иван Асен ще прекратят прекратят първенството
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 03 мар 2012 02:49

BadBoy написа:
rado. написа:

Къде споделям някой да не се напъва и от кога различното мнение се разглежда като прокажено?

Явно не живееш в България за да знаеш какво се случва и в частност футбола и за това на европейската сцена сме боксови круши.
Локо е 6 точки от 4-тото място, а то не е гаранция, че ще даде квота. Шест точки са и малко, но и много./

Лудогорец от тройката няма да изпадне
Остават Левски и ЦСКА, за да стане Локо трети един от двата отбора трябва да е 4-ти, а това ако стане вероятно от Иван Асен ще прекратят прекратят първенството

Така е!Ама аз все си мисля,че всичко си зависи от нас с оглед на програмата,а тя според мен е твърде благоприятна-домакинстваме на всички преки конкуренти!Да не говорим,че при малко шанс при жребия,може да излезем в Европа и през купата!Имах възможност да наблюдавам отбора по време на подготовката в Турция и там също много се обнадеждих!Та,очаква ни много интересен полусезон и не може ей така да се говори,кой къде ще финишира,всеки си има мнение,ама така генерлно...

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 03 мар 2012 02:53

noctambulist написа:
отборът на Пловдив написа:Всички в Пловдив се надяваме отново да излезем в Европа.

Всички в Пловдив едва ли....

И като влезнете в Еуропата, къв точно ще го дървите там?

Ей тая завист бе...
Изображение

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 03 мар 2012 09:14

Най - ме е страх от обещания!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

xika
Контакти:

Мнениеот xika » 03 мар 2012 09:46

според мен важно е да има цел ,защото коко много добре го е казал, другато е само живуркане,ако не гониш нещо да постигнеш,то ще тъпчем на едно място.Реални шансове имаме,молко късмет и много работа като от футболистите така и от нас феновете.какво ще се получи ще видим през май.

Върни се в “Локо Пловдив”