GBP
Добре де, Раме, ти хубаво сравняваш Коко Динев с Гриша Ганчев, ама питаш ли се дали Коко има парите на Гришата, за да може да си позволи такъв тип "кадрова политика", какъвто имат в "Литекс"?
Ти мен обвиняваш, че не те чета внимателно, отбелязваш го с ирония, при това давайки за пример част от поста ти, който няма кой-знае какво отношение към това, което ти отговорих тогава, а сега показваш, че не само не си чел внимателно този ми пост, защото не си го разбрал, но същото важи и за предния ми такъв. Не ме разбирай неправилно... нямам никакво намерение да се заяждам с теб и ако щеш ми вярвай не го правя... но ти определено не си чел внимателно какво и защо съм написал... ето затова понякога използвам caps lock-а, ама явно и той не помага!!!
Нека сега поясна тогава... ако има някакво сравнение между Коко и Гришата в моя пост то... ако се нелъжа е продиктувано от пример посочен от друг юзър тук, а не 'щото на мен ми е хрумнало да правя такова... това е отбелязано... също и много добре става ясно, че дума за сравнение не може и да става!!! Толкова по този въпрос!
GBP
Не съм съгласен, че и със сегашните средства можем да станем шампиони. Не можем и то не защото отбора ни е по-слаб, а защото за да станеш шампион в България освен чисто футболните аргументи ти трябва и нещо, на което му викат организация.
Ами кой казва, че поставените цели са да станем шампиони?!... Аз лично останах с впечатление, че те са:
1/ Изграждане на боеспособен отбор, който да се бори за участие и достойно представяне в ЕКТ!
2/ Изграждане на базата!
3/ Развитие на ДЮШ
и всичко това без допълнителните "окраски" представени пред нас... В този смисъл всичко друго казано оттеб за "организацията" по ставането на шампион /където си абсолютно прав/ става ненужно в тази дискусия, защото то не е нейн предмет на разглеждане и ти незнам, откъде го сложи в нея?! Но ако искаш мога да ти покажа, че тези неща, за които ти говоря могат да бъдат постигнати дори и при сегашните условия дори с елементарни сметки:
1/ Изграждане на боеспособен отбор, който да се бори за участие и достойно представяне в ЕКТ!
- Коко показа, че може да намира подходящи и добри за нашите условия футболисти!! Факт ли е?!! Факт!!
- Коко показа, че може да им предложи условия, с които да ги накара да облекат фланелката на Локо Пд!!! Факт ли е?! Факт!!!
Дотук май като гледам е изпълнено ПЪРВОТО и най-важно условие, за създаването на условия за постигането на ЦЕЛ Но1... Така ли е?... Така е!!!
Е?!! Питам... какво ни пречи тогава да задържим тези играчи и да развием отбора, така че да го направим не само боеспособен за БГ стандартите, но и при обиграване от година-две да помечтаем за по-достойно представяне и в ЕКТ?!
Сега
в момента /ако се изразим на киноложки език/ май приличаме повече на елитен развъдник за кучета, в който "баровците" да дойдат да си изберат куче, с което после да обират лаврите по изложбите майна!!! Тук трябва да отбележим, че оттова наистина "фермата" печели, но зрителите не ходят по кучкарници, а по киноложки изложби!2/ Изграждане на базата!
Няма да се връщам подробно с примери тук, защото по-горе съм дал такъв, а като казваш, че нямало да се повторят недоразумения като това с Огунсото и Бариентос се замисли дали в момента не е такова и положението с Еспиноза?!!
3/ ДЮШ
Как ще коментираш факта, че миналото първенство се налагаше родителите да събират пари за гориво /всеки път/ за да пътуват децата за мачовете си, а в същото време говорим за изграждане на Академия?! Тук аз нямам никакво обяснение!!!
п.с. онова, което си дал като пример с увеличението на билетите е безмислено да се коментира, защото при тези руйни, каквито представляват и стадионите и футбола ни като цяло и тези цени не са никак малки...