ДАНЧО-НАЙ-ДОБРИЯТ!!!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
plovdiv_chernobql
Контакти:

Re: ДАНЧО-НАЙ-ДОБРИЯТ!!!

Мнениеот plovdiv_chernobql » 20 дек 2008 19:38

Туше написа:Нека всички до един, стъпили върху пиедестала на истината, на правдата, на джентълменството и спортменството - отърсени от дребнавото и тесногръдото - с висок дух и желязна воля, със стихията на истински борци, вдигнем високо и развеем победоносно копринения плат на нашето знаме.

Омразата е непродуктивна. Феновете на локомотив с нищо не се отличават от феновете на другите отбори. Локомотив се е славил, слави се и ще се слави като най-обичания отбор от феновете си. Локомотив винаги е бил и си остава Пловдивски отбор. Въпроса с автентичността никога не е стоял пред нас, феновете му. Дригуте са идвали при нас, не ние при тях. Ние не сме толкова много, но много повече обичаме отбора си, без значение на класирането му.

ДА! Славия има своето величие, но за нас, локомотивското величие е повече и няма нищо по-естествено от нашия отбор и любовта ни към него.

На всяка една подобна простотия, е добре да се отговаря по подобен начин. На всяка глупава тема или пост срещу нас, да отваряме обратна на възхвала и отговаряме на първо място с уважение към себе си. Историята хиляди пъти е доказала, че хейтърите никога не свършват.

Евала,браво!!!Да можеха всичките да мислят като тебе,но не веднага се почва с псувните и обидитеи става....нелицеприятна помия!

Славия,един съвет!Защо им се вързваш не разбирам?!Вече ти го казаха,че тука всички са между 13 и 19 години и кръвта им кипи и кажеш ли нещо и виждаш какво става,не разбирам,кво им се вързваш на някви лапета?

Призив към нашите фенове:спрете ако обичате с псувните,те до нищо не водят,вземете се в ръце малко!Защитавайте отбора си с интелигентни мнения,което приляга на нас Локомотивците,а вие с държанието си сега показвате точно обратното!Замислете се,кеф ли ви е да се псувате като хамали????
Син съм на земя прекрасна
Син съм на юнашко племе

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 20 дек 2008 21:42

plovdiv_chernobql написа:
Туше написа:Нека всички до един, стъпили върху пиедестала на истината, на правдата, на джентълменството и спортменството - отърсени от дребнавото и тесногръдото - с висок дух и желязна воля, със стихията на истински борци, вдигнем високо и развеем победоносно копринения плат на нашето знаме.

Омразата е непродуктивна. Феновете на локомотив с нищо не се отличават от феновете на другите отбори. Локомотив се е славил, слави се и ще се слави като най-обичания отбор от феновете си. Локомотив винаги е бил и си остава Пловдивски отбор. Въпроса с автентичността никога не е стоял пред нас, феновете му. Дригуте са идвали при нас, не ние при тях. Ние не сме толкова много, но много повече обичаме отбора си, без значение на класирането му.

ДА! Славия има своето величие, но за нас, локомотивското величие е повече и няма нищо по-естествено от нашия отбор и любовта ни към него.

На всяка една подобна простотия, е добре да се отговаря по подобен начин. На всяка глупава тема или пост срещу нас, да отваряме обратна на възхвала и отговаряме на първо място с уважение към себе си. Историята хиляди пъти е доказала, че хейтърите никога не свършват.

Евала,браво!!!Да можеха всичките да мислят като тебе,но не веднага се почва с псувните и обидитеи става....нелицеприятна помия!

Славия,един съвет!Защо им се вързваш не разбирам?!Вече ти го казаха,че тука всички са между 13 и 19 години и кръвта им кипи и кажеш ли нещо и виждаш какво става,не разбирам,кво им се вързваш на някви лапета?

Призив към нашите фенове:спрете ако обичате с псувните,те до нищо не водят,вземете се в ръце малко!Защитавайте отбора си с интелигентни мнения,което приляга на нас Локомотивците,а вие с държанието си сега показвате точно обратното!Замислете се,кеф ли ви е да се псувате като хамали????

АКО ВСИЧКИ МНЕНИЯ, БЯХА КАТО ТЕЗИ, НЯМАШЕ ДА ИМА, МНОГО ОТ ТОВА, КОЕТО Е ИЗПИСАНО НА ХАОС.
НИКОГА НЕ СЪМ СПИРАЛ ДА ТВЪРДЯ, БЕЗ ДА СЕ ИЗВЪРТАМ, КАТО "ФУРНАДЖИЙСКА ЛОПАТА", ЧЕ ОТ ФЕНОВЕТЕ НА ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ ИМА И РАЗУМНИ И ДОБРЕ ИЗРАЗЯВАЩИ СЕ ХОРА.
АКО НЯМА ПРОВОКАЦИИ КЪМ МЕН И СЛАВИЯ, НЯМА ДА ИМА И АСИМЕТРИЧНИ НАПАДКИ ОБРАТНО.

И В ЗАКЛЮЧЕНИЕ - КАТО ЦЯЛО, СЪГЛАСЕН СЪМ, С ИЗКАЗАНОТО ПО-ГОРЕ! НО ТОВА В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ НЯМА ДА ИЗКАЗВАМ СВОЕТО МНЕНИЕ (ДОРИ И КРИТИЧНО), КАКТО ЗА ЛОКОМОТИВ, ТАКА И ЗА ВСЕКИ ДРУГ ОТБОР, ВКЛЮЧИТЕЛНО И СЛАВИЯ, НО ЩЕ БЪДЕ РАВНОПОСТАВЕНО, БЕЗ ЗАЯЖДАНИЯ И НАПАДКИ, А САМО В СЕРИОЗНИ ДИСКУСИИ, С АРГУМЕНТИ И ФАКТИ. МИСЛЯ, ЧЕ СЪМ ДОКАЗВАЛ МНОГОКРАТНО, ЧЕ НЕ СЕ ИЗЯВЯВАМ САМО ХАМАЛСКАТА, ВЪВ ФОРУМА НА ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ, А И ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО - ИЗВЪН НЕГО. :idea: :!:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Plovdiv

Мнениеот Plovdiv » 23 дек 2008 17:25

Недей давай мнения селски. Обратно на нивата.
История на Локомотив Пловдив | Родословно дърво на Локо Пд | Локо Пловдив - Герб | Екипът през годините
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 28 дек 2008 17:47

Plovdiv написа:Недей давай мнения селски. Обратно на нивата.

ВИЖ СИ НИКА, ПРЕДИ ДА ВИКАШ "СЕЛСКИ", НА ХОРА ОТ СОФИЯ! АКО НЕ ЗНАЕШ КЪДЕ Е СОФИЯ, ПИТАЙ МАЙКА ТИ И ПОСЛЕ ХОДИ ДА НАХРАНИШ КОКОШКИТЕ!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 29 дек 2008 18:30

Айде мирясвайте вече и стига обиди,не ви ли омръзна?И не псувайте на майка!!!!Майкате е най-святото нещо!!!Ако някой ме напсува мене на майка ще го изкъртя,даже и по форумите,в тоя живот само тя ми е останала,и се замислете,ако човека ,който обиждате няма майка,как ще се почуавствате???Най-вече призива е към нашите фенове и жълтурите,които с невероятно голямо удоволствие псуват на майка.Славия не знам ако съм на твое място,и мен така ме псуват,направо ще издивея,кво се занимаваш с тях?Голям човек си и не те разбирам,те са на по 15-16 години и кръвта им кипи,разбери го,няма да спрат,колкото и да искаш,просто не им обръщай внимание!
[center]Изображение

Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 29 дек 2008 20:07

lauta hools написа:Айде мирясвайте вече и стига обиди,не ви ли омръзна?И не псувайте на майка!!!!Майкате е най-святото нещо!!!Ако някой ме напсува мене на майка ще го изкъртя,даже и по форумите,в тоя живот само тя ми е останала,и се замислете,ако човека ,който обиждате няма майка,как ще се почуавствате???Най-вече призива е към нашите фенове и жълтурите,които с невероятно голямо удоволствие псуват на майка.Славия не знам ако съм на твое място,и мен така ме псуват,направо ще издивея,кво се занимаваш с тях?Голям човек си и не те разбирам,те са на по 15-16 години и кръвта им кипи,разбери го,няма да спрат,колкото и да искаш,просто не им обръщай внимание!

Братле, аз ще се съобразя наистина, защото и този път си изцяло прав, но да не си навлечеш гнева, на псуващите от вашия лагер? :?

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 02 яну 2009 15:41

slavia_forever написа:
lauta hools написа:Айде мирясвайте вече и стига обиди,не ви ли омръзна?И не псувайте на майка!!!!Майкате е най-святото нещо!!!Ако някой ме напсува мене на майка ще го изкъртя,даже и по форумите,в тоя живот само тя ми е останала,и се замислете,ако човека ,който обиждате няма майка,как ще се почуавствате???Най-вече призива е към нашите фенове и жълтурите,които с невероятно голямо удоволствие псуват на майка.Славия не знам ако съм на твое място,и мен така ме псуват,направо ще издивея,кво се занимаваш с тях?Голям човек си и не те разбирам,те са на по 15-16 години и кръвта им кипи,разбери го,няма да спрат,колкото и да искаш,просто не им обръщай внимание!

Братле, аз ще се съобразя наистина, защото и този път си изцяло прав, но да не си навлечеш гнева, на псуващите от вашия лагер? :?

Ами да ти кажа пет пари не давам,повечето знаят кой съм и няма да посмеят да ми кажат и думичка,никой и нищо няма да промени мнението ми!
Като се бият повечето в гърдите,че са големи Локомотивци,що не пишат в темите,където обсъждаме добрите и лошите моменти на Локомотив Пловдив,критиките и похвалите за отбора,те са там,където се псува и обижда,уж много знаят,пък виж колко човека с честитили Новата година и то 2/3 от тях не са Локомотивци,пак ще го кажа за хилядо-милионен не знам кой си пътг,да си фен на отбор не значи да мразиш врага му,а да обичаш своя!Защо темите пуснати от теб например,са с най-много отговори,отговора на въпроса е по-горе,а темите свързани с Локомотив Пловдив,са най-бедни и добре,че сме ние с Бирата и още няколко момчета,иначе,верно,както ти го каза това ще е най-забавния и най-нелицеприятен фоорум! :lol:
[center]Изображение

Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 02 яну 2009 17:20

lauta hools написа:
slavia_forever написа:

Ами да ти кажа пет пари не давам,повечето знаят кой съм и няма да посмеят да ми кажат и думичка,никой и нищо няма да промени мнението ми!
Като се бият повечето в гърдите,че са големи Локомотивци,що не пишат в темите,където обсъждаме добрите и лошите моменти на Локомотив Пловдив,критиките и похвалите за отбора,те са там,където се псува и обижда,уж много знаят,пък виж колко човека с честитили Новата година и то 2/3 от тях не са Локомотивци,пак ще го кажа за хилядо-милионен не знам кой си пътг,да си фен на отбор не значи да мразиш врага му,а да обичаш своя!Защо темите пуснати от теб например,са с най-много отговори,отговора на въпроса е по-горе,а темите свързани с Локомотив Пловдив,са най-бедни и добре,че сме ние с Бирата и още няколко момчета,иначе,верно,както ти го каза това ще е най-забавния и най-нелицеприятен фоорум! :lol:

Нямам какво да добавя, освен само мога да препотвърдя, че не мразя Локомотив Пловдив и който и да е отбор. Мразя само безпочвени и неаргументирани нападки, без каквото и да било мисловно покритие. Желая повече спортни и футболни радости, на всички истински фенове, които сме потърпевши от ситуацията, в която е поставен Българския футбол и спорт като цяло.
Още веднъж, ЧЕСТИТА НОВА 2009 ГОДИНА, на теб и на всички!

Потребителски аватар
ivanjuve

Мнениеот ivanjuve » 02 яну 2009 21:37

СЕЛЬО , КОГА ВИ ПУСНАХА ТОКА ДНЕС В ОВЧА КУПЕЛ ?
НА ''ЦИГАНСКА ЛЮБОВ'' ЛИ СЕ ОТОПЛЯВАШЕ ЦЯЛ ДЕН ?
Фланелката на Локо Пловдив не се облича на тялото , а на душата!

Изображение

ЛОКО-ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ!!!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 02 яну 2009 21:47

ivanjuve написа:СЕЛЬО , КОГА ВИ ПУСНАХА ТОКА ДНЕС В ОВЧА КУПЕЛ ?
НА ''ЦИГАНСКА ЛЮБОВ'' ЛИ СЕ ОТОПЛЯВАШЕ ЦЯЛ ДЕН ?

Докато има дебили, като този, никога няма да цъфнете и да вържете!
Аз проблеми с ресурсите нямам, но такива като този, са типичните чикиджии, които най-вероятно не са постикнали нищо в живота си, най-малко, поне елементарно ограмотяване.

Призовавам нормалните привържаници на Локомотив Пловдив, да се разграничат от "ivanjuve", ако са истински мъже и разсъждават справедливо!

Върни се в “Локо Пловдив”