15 кръг: Локомотив Пловдив- Черноморец

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Re: 15 кръг: Локомотив Пловдив- Черноморец

Мнениеот Ванко_Ултраса » 29 ное 2010 17:55

Честита Победа на Всички Черно-Бели Братя! :)

Не мога да разбера защо всеки мач нашите излизат притеснени и започват мача много сковани на "Лаута"?!
Би трябвало да е точно обратното - всеки отбор дошъл на "Лаута" да го грабваме още в началото...липсва ни началния домакински натиск.Готови сме още от съблекалните да ни вакарат гол. "Берое" точно така ни вкара гол - вместо ние да ги натиснем ни натиснаха те и вкараха смешен гол...след това върви обръщай мача, като те грабнат на контри.Същото се случи и днес с "Черноморец", но за наш късмет не успяха да ни вкарат гол в самото начало на мача, какъвто май им беше замисълът.Ако в първите минути "Черноморец" си бяха вкарали положението мача ставаше АД!!!Продължаваме да играем с много брак при контраатаките!Все за малко не достига бе мамка му.Много я бъркат топката нашите, когато контраатакуват...много спорни топки и грешни пасове.Страшно ни липсва човек в средата, който да може да я подава топката и да организира атаките на отбора.Ако имахме един като Тасевски или Маркиньос в отбора щяхме да сме минимум втори в класирането.Матушев и Бонев спешно да търсят класен офанзивен халф!!! Обаче отзад и в дефанзивен план сме железни, майна! Много ми хареса защитата и не мога да отлича никой!Котев беше като морски фар - много стабилен и всички топки във въздуха ги обираше.Прекрасен Юнес Бенжелюн, майна...почти перфектен.Малко ми е кофти, че Котев измести Крачунов, нооо... :lol:
Ицо и Валери страхотни при разбиването на атаките на цаците и страхотно си оплътняваха зоните!Драги Коцев мен лично ме разочарова - много тромав и безидеен.Карвальо си е КЛАСА, а Здравко - НАЙ-ГОЛЕМИЯ!Трябва да работим много пи контраатаките...просто трябва нашите да си подават по-точно топката.Ако това успеем да го подобрим и да изнасяме топката по-скоростно напролет сме в тройката!Един плеймейкър трябва да се вземе и още едно по-скоростно крило на мястото на Драги Коцев.На единия фланг имаме Здравко, който е опитен, много бърз и сташно техничен.Днес направо се подиграваше със футболистите на "Черноморец".Ако имаме един подобен на него и на другия фланг няма да има лески и цСКА...всичко ще бъде прегазено от Локомотива!

Не знам, какво точно търсеше Данчо Тодоров на "Лаута"...няколко пъти го видях лично как се поразходи от сектор "А" до "Бесика"!!!
ШПИОНИРАШЕ МАЙ?!
:geek:
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 29 ное 2010 18:07

„Лаута” се закани да властва години наред

Може би най-великата агитка у нас – тази на Локомотив (Пловдив), даде заявка да продължи да бъде номер 1 още дълги години. По време на двубоя с Черноморец ултрасите в „черно-бяло” показаха тайното си оръжие. Заедно до виделите какво ли не запалянковци вече гордо стои и бъдещото поколение фенове. Малчуганите не отстъпват по стръв на батковците си и се заканват един ден да превземат всички стадиони.

Изображение
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 29 ное 2010 18:15

Пловдив1926 написа:„Лаута” се закани да властва години наред

Може би най-великата агитка у нас – тази на Локомотив (Пловдив), даде заявка да продължи да бъде номер 1 още дълги години. По време на двубоя с Черноморец ултрасите в „черно-бяло” показаха тайното си оръжие. Заедно до виделите какво ли не запалянковци вече гордо стои и бъдещото поколение фенове. Малчуганите не отстъпват по стръв на батковците си и се заканват един ден да превземат всички стадиони.

Изображение

Тези момчета на снимката ги познах от раз, това са - Иги, Иво, Венко и Тишо като малки!
Хаха...бъдещите де! :)

Много хубава снимка - радва душичката такава гледка!
Изображение

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 29 ное 2010 18:18

Ванко_Ултраса написа:Честита Победа на Всички Черно-Бели Братя! :)

Не мога да разбера защо всеки мач нашите излизат притеснени и започват мача много сковани на "Лаута"?!
Би трябвало да е точно обратното - всеки отбор дошъл на "Лаута" да го грабваме още в началото...липсва ни началния домакински натиск.Готови сме още от съблекалните да ни вакарат гол. "Берое" точно така ни вкара гол - вместо ние да ги натиснем ни натиснаха те и вкараха смешен гол...след това върви обръщай мача, като те грабнат на контри.Същото се случи и днес с "Черноморец", но за наш късмет не успяха да ни вкарат гол в самото начало на мача, какъвто май им беше замисълът.Ако в първите минути "Черноморец" си бяха вкарали положението мача ставаше АД!!!Продължаваме да играем с много брак при контраатаките!Все за малко не достига бе мамка му.Много я бъркат топката нашите, когато контраатакуват...много спорни топки и грешни пасове.Страшно ни липсва човек в средата, който да може да я подава топката и да организира атаките на отбора.Ако имахме един като Тасевски или Маркиньос в отбора щяхме да сме минимум втори в класирането.Матушев и Бонев спешно да търсят класен офанзивен халф!!! Обаче отзад и в дефанзивен план сме железни, майна! Много ми хареса защитата и не мога да отлича никой!Котев беше като морски фар - много стабилен и всички топки във въздуха ги обираше.Прекрасен Юнес Бенжелюн, майна...почти перфектен.Малко ми е кофти, че Котев измести Крачунов, нооо... :lol:
Ицо и Валери страхотни при разбиването на атаките на цаците и страхотно си оплътняваха зоните!Драги Коцев мен лично ме разочарова - много тромав и безидеен.Карвальо си е КЛАСА, а Здравко - НАЙ-ГОЛЕМИЯ!Трябва да работим много пи контраатаките...просто трябва нашите да си подават по-точно топката.Ако това успеем да го подобрим и да изнасяме топката по-скоростно напролет сме в тройката!Един плеймейкър трябва да се вземе и още едно по-скоростно крило на мястото на Драги Коцев.На единия фланг имаме Здравко, който е опитен, много бърз и сташно техничен.Днес направо се подиграваше със футболистите на "Черноморец".Ако имаме един подобен на него и на другия фланг няма да има лески и цСКА...всичко ще бъде прегазено от Локомотива!

Не знам, какво точно търсеше Данчо Тодоров на "Лаута"...няколко пъти го видях лично как се поразходи от сектор "А" до "Бесика"!!!
ШПИОНИРАШЕ МАЙ?!
:geek:

Коцето Славов и той шпионин :mrgreen:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 29 ное 2010 18:22

Ванко_Ултраса написа:
Пловдив1926 написа:„Лаута” се закани да властва години наред

Изображение

Тези момчета на снимката ги познах от раз, това са - Иги, Иво, Венко и Тишо като малки!
Хаха...бъдещите де! :)

Много хубава снимка - радва душичката такава гледка!

Обърка Тишо и Венко, виж, че малкия най-вдясно вече има татуси :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
локофанатик
Контакти:

Мнениеот локофанатик » 29 ное 2010 18:24

Изключително важно е да се намери офанзивен халф.... Направо е задължително! Отдавна и аз си мисля за Тасевски или Маркиньос... Ако ще се прави нещо, такива футболисти са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ! Нуньо от Черноморец също може да свърши работа.... Или пък шуменския Деко.... Жалко за Даксон, би паснал идеално на този отбор! Убеден съм, че Коко е наясно с нещата... За мен е въпрос на време на Лаута да дойде офанзивен халф... Това е липсващата част от пъзела, всичко друго е подредено и работи...
Искам да изкажа едно лично мнение, което се различава от другите... Иде реч за Драги Коцев... В това момче има хляб, но трябва да се работи с него... Може би няма самочувствие, не знам, но се вижда , че е качествен футболист...
Аз съм доволен от сезона... Доста точки, добра игра, обновен стадион... Това е пътя! Само ЛОКО!
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 29 ное 2010 18:52

Хахаха, ахнах неска 2ма приятели си говорят:

- Малко ме е яд, че бях на мача днеска
- Що бе?
- Сега не ми се гледа Барса - Реал след наказателната бригада на Неделчо

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 29 ное 2010 20:03

Репортаж от мача

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=F7W50qWiDqc[/youtube]

Интервюта:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AD0sKeMeo2A[/youtube]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 29 ное 2010 20:50

Страхотна победа! Честито на всички черно-бели и НАЗДРАВЕ ! В последните мачове вече си проличава,че имаме стабилен и добър отбор.Стягайте редиците за събота - един от любимите ни отбори ще ни гостува :idea: ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 29 ное 2010 21:02

Супер победа ,жалко че не можах да присъствам,обаче в събота съм на линия за жълтите глупаци.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

Върни се в “Локо Пловдив”