Не мога да разбера защо всеки мач нашите излизат притеснени и започват мача много сковани на "Лаута"?!
Би трябвало да е точно обратното - всеки отбор дошъл на "Лаута" да го грабваме още в началото...липсва ни началния домакински натиск.Готови сме още от съблекалните да ни вакарат гол. "Берое" точно така ни вкара гол - вместо ние да ги натиснем ни натиснаха те и вкараха смешен гол...след това върви обръщай мача, като те грабнат на контри.Същото се случи и днес с "Черноморец", но за наш късмет не успяха да ни вкарат гол в самото начало на мача, какъвто май им беше замисълът.Ако в първите минути "Черноморец" си бяха вкарали положението мача ставаше АД!!!Продължаваме да играем с много брак при контраатаките!Все за малко не достига бе мамка му.Много я бъркат топката нашите, когато контраатакуват...много спорни топки и грешни пасове.Страшно ни липсва човек в средата, който да може да я подава топката и да организира атаките на отбора.Ако имахме един като Тасевски или Маркиньос в отбора щяхме да сме минимум втори в класирането.Матушев и Бонев спешно да търсят класен офанзивен халф!!! Обаче отзад и в дефанзивен план сме железни, майна! Много ми хареса защитата и не мога да отлича никой!Котев беше като морски фар - много стабилен и всички топки във въздуха ги обираше.Прекрасен Юнес Бенжелюн, майна...почти перфектен.Малко ми е кофти, че Котев измести Крачунов, нооо...
Ицо и Валери страхотни при разбиването на атаките на цаците и страхотно си оплътняваха зоните!Драги Коцев мен лично ме разочарова - много тромав и безидеен.Карвальо си е КЛАСА, а Здравко - НАЙ-ГОЛЕМИЯ!Трябва да работим много пи контраатаките...просто трябва нашите да си подават по-точно топката.Ако това успеем да го подобрим и да изнасяме топката по-скоростно напролет сме в тройката!Един плеймейкър трябва да се вземе и още едно по-скоростно крило на мястото на Драги Коцев.На единия фланг имаме Здравко, който е опитен, много бърз и сташно техничен.Днес направо се подиграваше със футболистите на "Черноморец".Ако имаме един подобен на него и на другия фланг няма да има лески и цСКА...всичко ще бъде прегазено от Локомотива!
Не знам, какво точно търсеше Данчо Тодоров на "Лаута"...няколко пъти го видях лично как се поразходи от сектор "А" до "Бесика"!!!
ШПИОНИРАШЕ МАЙ?!