Миньор Перник - Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Миньор Перник - Локомотив Пловдив

Мнениеот Пловдив1926 » 29 сеп 2010 19:09

v.r.s. написа:
demy27 написа:
v.r.s. написа:Определено не съм очарован от назначението на този съдия,а на дали има привърженик на Миньор,който е безразличен към това назначение.
Не знам за вас,но в Перник,Генов е може би най-мразеният футболен съдия.

Приятел, ние никога не сме искали, чакали или сме се надявали на помощ от съдиите. Напротив ставали сме жертва на едни от най-жестоките гаври от съдии. Със сигурност Генов може да обърка мача, но защото е некъдърник а не защото ще свири в наша полза или против вас. Можем само да се надяваме да не станем жертва на някаква съдийска грешка както ние така и вие, защото съм сигурен, че и вие искате съдийство 50 на 50.

Не казвам,че ще ви подпре,нито,че се надявате на помощ от него,всеки иска да гледа истински мач.
Мисълта ми е,че този рефер се е гаврил с нас и както отбелязах същият беше съдия на прекратеният мач с Левски преди около 10 години. Свирейки дузпа и вдигайки два червени картона,като първият си беше заслужен и никой не го оспорва. Той се е компроментирал и е нарицание за поръчков съдия в Перник. А и също така е оставил убеждение,че е тенденциозен към нашият отбор,независимо с кого играем,дали ще е с вас или с някой друг. Но дано все пак ме опровергае и свири по правилата,без да ощетява никой от двата отбора.

По абсолютно същия начин се е доказал в Пловдив.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Мнениеот ivo_gf » 01 окт 2010 17:32

Класирането изобщо не говори правилно за отбора ни, вЕрвайте ми, това 15 място е стечение от лоши обстоятелства - тежка програма в началните кръгове, липса на какъвто и да е късмет, напротив, говорим за карък вече и най-вече неправилна тактика от страна на Велков. Все пак последните два кръга нещата се понареждат, така че не очаквайте лесна победа, миналата година със същия отбор от наша страна се чудехте как и точка ще вземете (е взехте я накрая де), така че не ни подценявайте и не ни сравнявайте с монтана, видима и тем подобни "отборчета". Аз очаквам всичко от тоя мач, както може да ви разхвърляме 2-3 на нула, така може и да си паднем с толкова, всичко е до концентрация и доза шанс утре, поне според мен...

Потребителски аватар
Trip
Контакти:

Мнениеот Trip » 02 окт 2010 14:17

Tosh написа:Защо за бога пак са ви изкарали мача от всички букмейкърски къщи ? Не го казвам за да се заяда, сега това нещо ми направи впечатление и силно се учудих ?!

Вярно, че са го изкарали- може да са надушили, че е уреден, знае ли се....
А ако е уреден, само можем да се надяваме, че е в полза на Локото :lol:

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 02 окт 2010 21:41

Стига с тези коефициенти и уредени срещи. Наистина има чувство,че както и да завърши дадена среща,все ще има съмнения,че е уредена,заради залагания или полягане на един от отборите,който има да връща нещо на другия и т.н.
Всичко това вреди на футбола като цяло. Дори и за днешната среща се изказаха съмнения,че е уговорена. Ако не беше отменен третият гол на Миньор,който се видя и от репортажите по телевизата,че си е напълно редовен,със сигурност всеки щеше да каже,че е било заложено заради висок коефициент при обръщенка 2 първо полувреме и 1 краен резултат. Не,че в една медия не казаха,че е било заради залагане за висока резултатност,както и за това,че Локомотив Пловдив няма да спечели.
Само това,че равният не устройва и двата отбора и е най-неизгоден като резултат,може да убеди повечето хора,че мача се е играл. Сигурен съм,че при признаване на третият ни гол,за голяма част от хората,нямаше да има никакво съмнение,че Локомотив са ни легнали и всичко е било цирк,а това гони публиката от стадионите и омаловажава труда на футболистите.
Не,че няма уговорки и всичко е истинско в първенството ни,но не може и всяка изненада да е повод за такива мнения. Най-вече това се случва в една медия,където това е водещото и след всеки кръг,се показват коефициенти и се насажда мнение,че дадена среща е завършила заради тях.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 04 окт 2010 09:27

Локомотив Пловдив загуби в Перник заради лицето Антон Генов, което целенасочено скапа и опорочи целия мач за да може домакините да си вземата точицата.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 06 окт 2010 12:08

Пловдив1926 написа:Локомотив Пловдив загуби в Перник заради лицето Антон Генов, което целенасочено скапа и опорочи целия мач за да може домакините да си вземата точицата.

И вчера ти го написах,но мнението ми беше изтрито,след което нямах и достъп до форума,което предполагам,че ще се случи отново,но това за мен няма никакво значение.

Всичките ти коментари са провокативни и откровени глупости. Защо не коментираш непризнатият,напълно редовен гол на Миньор,който падна в последните секунди на мача и по този начин се помогна на Локомотив да вземете точка.
Ако трябва някой да има претенции,би трябвало да е отбора на Миньор,но не виждам това да се случва. Защото трябва да има и някакво мъжко поведение,а не като теб само да пищиш като ощипана мома и да си недоволен от какво ли не,каквито са коментарите ти и в останалите теми свързани с мача.

И както написа в една друга тема,към един от съфорумците,-"Понякога е хубаво човек да се опита да се погледне от страни как изглежда. Съветвам те да го направиш",тези твои думи с пълна сила важат и за теб.

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 06 окт 2010 12:21

v.r.s. написа:
Пловдив1926 написа:Локомотив Пловдив загуби в Перник заради лицето Антон Генов, което целенасочено скапа и опорочи целия мач за да може домакините да си вземата точицата.

И вчера ти го написах,но мнението ми беше изтрито,след което нямах и достъп до форума,което предполагам,че ще се случи отново,но това за мен няма никакво значение.

Всичките ти коментари са провокативни и откровени глупости. Защо не коментираш непризнатият,напълно редовен гол на Миньор,който падна в последните секунди на мача и по този начин се помогна на Локомотив да вземете точка.
Ако трябва някой да има претенции,би трябвало да е отбора на Миньор,но не виждам това да се случва. Защото трябва да има и някакво мъжко поведение,а не като теб само да пищиш като ощипана мома и да си недоволен от какво ли не,каквито са коментарите ти и в останалите теми свързани с мача.

И както написа в една друга тема,към един от съфорумците,-"Понякога е хубаво човек да се опита да се погледне от страни как изглежда. Съветвам те да го направиш",тези твои думи с пълна сила важат и за теб.

Виж, коментари по адрес на Генов и то доста основателни може да има от наша страна. Генов не ни реже за първи път, като проблемът е в това, че го прави показно. За отменения гол - не знам, от нашия сектор не се видя дали имаше или нямаше засада, така ми е трудно да кажа дали е бил основателно отменен или не. Някои от нашите казват, че засада няма, така че може и голът да е бил редовен.

Обаче основанията ни да се оплакване от Генов си имат предистория, както може би вече знаеш. Затова и Генов не пропуска всеки път да но го върне с нещо, когато има възможност. Имам предвид, че мотивът му е да свири против нас, а не за вас. Т.е. той би свирил против нас, независимо с кой отбор играем. По този начин искам да ти кажа, че фактът че се оплакваме от съдията не означава автоматически, че твърдим, че го е направил, за да ви подпре.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 06 окт 2010 12:46

Irish stout написа:
v.r.s. написа:

Виж, коментари по адрес на Генов и то доста основателни може да има от наша страна. Генов не ни реже за първи път, като проблемът е в това, че го прави показно. За отменения гол - не знам, от нашия сектор не се видя дали имаше или нямаше засада, така ми е трудно да кажа дали е бил основателно отменен или не. Някои от нашите казват, че засада няма, така че може и голът да е бил редовен.

Обаче основанията ни да се оплакване от Генов си имат предистория, както може би вече знаеш. Затова и Генов не пропуска всеки път да но го върне с нещо, когато има възможност. Имам предвид, че мотивът му е да свири против нас, а не за вас. Т.е. той би свирил против нас, независимо с кой отбор играем. По този начин искам да ти кажа, че фактът че се оплакваме от съдията не означава автоматически, че твърдим, че го е направил, за да ви подпре.

Това се отнася и за нас самите,както съм писал той е най-мразеният съдия в Перник,защото заради него беше прекратен мача с Левски преди години и винаги когато ни свири има и проблеми. Гола е редовен,това се видя и от репортажите,че играч на Локомотив покрива Данчо Тодоров,но приемам,че страничният съдия така е видял ситуацията,тъй като защитника беше зад Тодоров и отсъждането не е било тенденциозно,както и при червеният картон за Локомотив. Това е,че камерите не са хванали този момент,а и на стадиона не се е видя от повечето хора,тъй като ситуацията се разви далеч от мястото,където беше топката. Но пък беше на около 10 метра от страничният съдия,който сигнализира за удара без топка.

Така,че може да се каже,че нито ни е подпрел нас с нещо,нито вас.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 06 окт 2010 12:49

Напротив, доста сериозно си ви подпрЕ, не свири един фал в центъра, и вашите почнаха да влизат на месо във всяко единоборство, натика ни с фалчета в наказателното поле, а червения картон дето никой не видя за какво е беше просто черешката на тортата. На няколко пъти брутални фалове при които наш се откъсва сам срещу вратаря или 1 защитник даже и картон не им дигна. Не ме интерисува какъв мач не ви бил завършил, тоя дойде с явната задача Миньор да не загуби в мача и си я постигна.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 06 окт 2010 13:04

Пловдив1926 написа:Напротив, доста сериозно си ви подпрЕ, не свири един фал в центъра, и вашите почнаха да влизат на месо във всяко единоборство, натика ни с фалчета в наказателното поле, а червения картон дето никой не видя за какво е беше просто черешката на тортата. На няколко пъти брутални фалове при които наш се откъсва сам срещу вратаря или 1 защитник даже и картон не им дигна. Не ме интерисува какъв мач не ви бил завършил, тоя дойде с явната задача Миньор да не загуби в мача и си я постигна.

А как ще ме убедиш,че не е дошъл с целта Миньор да не спечели мача. Непризнат напълно редовен гол и съмнения,че топката преминава гол линията,при разбъркването пред врата през първото полувреме.

А за мача който беше прекратен,явно си малък след като не го знаеш.

Върни се в “Локо Пловдив”