Локомотив Пловдив - ЦСКА прогнози и мнения
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- monster1011
- Контакти:
Re: Локомотив Пловдив - ЦСКА прогнози и мнения
Успех момчета, прогноза 2:1 за вас. Синя София е с вас!
monster1011 написа:Успех момчета, прогноза 2:1 за вас. Синя София е с вас!
Синя София

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
- monster1011
- Контакти:
lisynger написа:monster1011 написа:Успех момчета, прогноза 2:1 за вас. Синя София е с вас!
Синя София
Да добре известно е че фенове на ЦСКА са основно в провинцията и дошлите след 1990 от провинцията "софиянци"
monster1011 написа:lisynger написа:monster1011 написа:Успех момчета, прогноза 2:1 за вас. Синя София е с вас!
Синя София
Да добре известно е че фенове на ЦСКА са основно в провинцията и дошлите след 1990 от провинцията "софиянци"
Пак ли почваш с тая тема от снощи?

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
- monster1011
- Контакти:
Да добре известно е че фенове на ЦСКА са основно в провинцията и дошлите след 1990 от провинцията "софиянци"[/quote]
Кьдето ми обяснява как съм прескачал линиите на трамвая да не ме тресне тока .За разлика от теб не съм само аз в семейството роден в София и няма да ти обяснавам колко сьм софиянец.[/quote]
На мен и прабаба ми и прадядо ми са от София и живея до сектор А, тоест на Графа. Да има няколко стотин чорбари софиянци, но това е статистическата грешка. Този съветски и комунистически отбор винаги е бил подкрепян от бачкатори и турци. Изключенията не броя

На мен и прабаба ми и прадядо ми са от София и живея до сектор А, тоест на Графа. Да има няколко стотин чорбари софиянци, но това е статистическата грешка. Този съветски и комунистически отбор винаги е бил подкрепян от бачкатори и турци. Изключенията не броя
- levskar in CY
- Контакти:
-
- Контакти:
Момчета от Локо Пловдив , симпатичен отбор сте , супер агитка , мразите червените паразити , както и жълтите перушати врабчета, обаче сменете Садъков , този човек ще ви провали.
Поздравления на агитката ви и цялата публика, която не спря да подкрепя отбора. Относно играта ще им го върнете в София. На мен повече ми хареса вашата игра - имахте си положения, а ония само падаха - МИЗЕРНИЦИ!!! Много добро знаме издигнахте агитката! Бий чорбата по главата бий бий бий!
П.П: На тоя трансперант малкия какво пишеше за Сектор "г"?

Аз съм от Ботев, не искам да се заяждам или нещо от сорта само искам да задам един въпрос към черно-белите, като страничен наблюдател на пловдивският футбол.
Резултатите в подготовката на вашият отбор не бяха ли ПРЕДУПРЕДИТЕЛЕН ЗНАК, че НЕЩО НЕ Е НАРЕД ???? Днешният мач показа, че предупредителният знак не е бил случаен.Ясно е, че Цска са по-добри но загуба с такъв резултат е сериозно нещо.
П.С. Очаквам отговор на моят въпрос.
Резултатите в подготовката на вашият отбор не бяха ли ПРЕДУПРЕДИТЕЛЕН ЗНАК, че НЕЩО НЕ Е НАРЕД ???? Днешният мач показа, че предупредителният знак не е бил случаен.Ясно е, че Цска са по-добри но загуба с такъв резултат е сериозно нещо.
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this
"Coz the Best Things in Life Are FREE"
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this
"Coz the Best Things in Life Are FREE"
DukeUnv написа:Поздравления на агитката ви и цялата публика, която не спря да подкрепя отбора. Относно играта ще им го върнете в София. На мен повече ми хареса вашата игра - имахте си положения, а ония само падаха - МИЗЕРНИЦИ!!! Много добро знаме издигнахте агитката! Бий чорбата по главата бий бий бий!![]()
Ето ги всичките трансперанти:

Sunway написа:Аз съм от Ботев, не искам да се заяждам или нещо от сорта само искам да задам един въпрос към черно-белите, като страничен наблюдател на пловдивският футбол.
Така е, прав си. Крайно време е вече Г.Т. да се маха.