КБ 1/2 финал: Черно море (Варна) - Локомотив (Пловдив)
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: КБ 1/2 финал: Черно море (Варна) - Локомотив (Пловдив)
Ще се пътува, по скоро се тръгва на екскурзия с лош вкус, единствената претенция е да се раздават футболистите ни, което го няма
Все пак в Купата се представяме като Ливърпул и Милан в Шампионска лига
Дано има раздаване на терена , иначе едно четири , пет на нула е закономерно...
УСПЕХ НА ЛОКОМОТИВ

УСПЕХ НА ЛОКОМОТИВ

- Жълто-черен Пловдив
- Контакти:
Всичко, различно от 1-ца, би ме изненадало.
- Пловдив1926
- Контакти:
Както и всичко различно от 6тото място.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Аз мисля, че нашите ще играят за разлика от първенството. Да идем на финал в това състояние ще е цяло геройство. Не че полуфинала не е. Най-нормалното нещо е да паднем, ние и когато сме били в далеч по-добро състояние във Варна винаги сме имали проблеми. Аз се надявам на реванша най-много, пък нека утре да врътнем един равен.
-
- Контакти:
Aз мисля,че никакъв мач няма да стане.Като гледам колко дъжд падна във Варна,футбол след 15-та минута на Тича няма да има.Ако има голове,те ще са от пълна случайност.
Черно море-първият шампион по футбол в България
- Пловдив1926
- Контакти:
Идеално за нас ще е в калта да напрайм едно хубаво 0:0 и на реванша да си бием морето по традиция.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Дано след този мач имаме шанс за реванша. Загуба с един гол разлика е ок. И най-вече дано се отпушим и вкараме гол. Само Локо.
-
Пловдив1926 написа:Идеално за нас ще е в калта да напрайм едно хубаво 0:0 и на реванша да си бием морето по традиция.
Черно Море е роден да играе в кал, за вас е по-добре топло време, ярка зеленина и слънце, но при тежък терен и кал - сме в свои води - на такъв терен Черно Море може да победи Реал Мадрид и Барселона.
komentator написа:Пловдив1926 написа:Идеално за нас ще е в калта да напрайм едно хубаво 0:0 и на реванша да си бием морето по традиция.
Черно Море е роден да играе в кал, за вас е по-добре топло време, ярка зеленина и слънце, но при тежък терен и кал - сме в свои води - на такъв терен Черно Море може да победи Реал Мадрид и Байерн.
Някаква гордост се усеща от "родени да играят в кал"

Изиграхме един мач в кал в нечовешки условия с жълтите и имаме поуки от него, ако се излезне мотивирано сме способни на голяма изненада...