Бойкот в Локо (Пд)

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

4oKuTo
Контакти:

Re: Бойкот в Локо (Пд)

Мнениеот 4oKuTo » 25 мар 2015 20:04

Жалко за Локомотив Пд, дано се стабилизират нещата. Но за мен това не става, защото просто явно няма единомислие сред фенската маса на отбора. Без активност от всички, без обединение, няма как да се случат нещата. Прав е Диян Колев, не може една група фенове да дават всичко от себе си за клуба, а други, които са се писали локомотивци цял живот да гледат отстрани и да злорадстват. Трябва да има масовост в подкрепата, за да има успех. Не съм фен на Локомотив, нито пък на Ботев, но така изглеждат нещата отстрани.

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 25 мар 2015 20:27

veselinsk написа:To цялата А група е един гроб, а Киро Гела и е надгробния камък :lol:

А не трябва ли да сме доволни,че имаме поне един отбор , който да играе успешно в Европа?

Лудата банда

Мнениеот Лудата банда » 25 мар 2015 20:33

Ми да направят А група само с един отбор, щом е толкова важен Лудогорец.

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 25 мар 2015 20:54

action66 написа:
veselinsk написа:To цялата А група е един гроб, а Киро Гела и е надгробния камък :lol:

А не трябва ли да сме доволни,че имаме поне един отбор , който да играе успешно в Европа?

Не и ако остане само той ;) . Дано се спасят градските, стискам палци :!:
Изображение Изображение

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 25 мар 2015 20:57

Няма страшно момчета, хартиените грандове ще си ги спасят по държавному.Ние в Пловдив да му мислим да си се оправяме сами

Президентът на БФС Борислав Михайлов ще търси среща с премиера Бойко Борисов заради тежкото състояние на грандовете Левски и ЦСКА. Михайлов се завърна от Виена, където вчера бе преизбран за член на изпълкома на УЕФА. "Ще търся среща с премиера Бойко Борисов, трябва да се вземат мерки. Но Левски и ЦСКА сами са си виновни. Те са стигнали сами до това състояние. Естествено, че съм притеснен. Но не аз съм виновен за лошото управление на отборите ни. Помагал съм достатъчно за лицензите на двата гранда, както и на всички останали. БФС и Боби Михайлов не са им виновни. Лошо за ЦСКА щом сделката е пропаднала днес. И ЦСКА, и Левски имат достатъчно време за лицензите", каза Борислав Михайлов на летище "София".

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=539436
Изображение

Възрастен
Контакти:

Мнениеот Възрастен » 25 мар 2015 21:16

fire написа:Положението е критично и всякакви "престрелки" по оста Локо-Ботев са тотално неуместни в момента! Клуба ни загива , а тук някои още се джавкат с банализми?!

Много ми е странно, как на футболистите ни е забранено да говорят след като решението за бойкота е уж тяхно :?:
Излиза, че ръководството може да им влияе в това, да говорят или не, а в същото време не може да ги убеди да продължат тренировки :?:
Защо се чакаше да останат дни преди официално да ни бъде отнет лиценза, за да се стигне до тук :?:

+
Никой (нормално мислещ!) ботевист няма сметка (и най-вече желание) Локо да загуби лиценз. Както и Левски и ЦСКА. Октоподът е на североизток, дори Изкуствената коса каза, че ще прави каквото си поиска - кеф ти София, кеф ти Разград. Като прибавим и почти същото финансово състояние на нашите, при липса на лицензи посещаемостта в бъдещата "А" група ще гони средно 1000 на мач. ОЧЕРТАВА СЕ НЯКАКЪВ ВИД РЕВОЛЮЦИЯ. ОСТАВЕТЕ ДРЯЗГИТЕ И ЗАЯЖДАНИЯТА. НАЙ-НАКРАЯ ПАК ЩЕ СЕ ПОЯВИ "СПАСИТЕЛЯТ" БОКО И НЕЩАТА ЩЕ БЪДАТ ЗАМАЗАНИ. ДО СЛЕДВАЩАТА КРИЗА...

Възрастен
Контакти:

Мнениеот Възрастен » 25 мар 2015 21:27

action66 написа:

И с цел да е постоянно шампион да отказва другите отбори? Ти следиш ли ситуацията с Хамза и Анисе? Купуваш си 1 кг сирене, плащаш (частично!) и казваш, че продавачът ти дължи 65 000 евра. Докладваш го където трябва и Изкуствената коса му затваря магазина. Има и друга подробност: Същият този Хамза беше пред продажба в Стяуа. Ако беше станала, Лудите щяха да видят ШЛ през крив макарон. Ама Ботев предпочете да го продаде в Разград, ей така, от някакво фалшиво родолюбие, още при първото обаждане. Някои работи се забравят, ама идва Видовден.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 25 мар 2015 21:44

Ми цялата работа е такава щото ни е такава държавата. Жълтите ревът за парите от Анисе и Хамза - що? Щото БФС няма регламенти, няма стандарт за договори, няма нищо. Ние имаме да взимаме пари, да даваме и тн. Цялото нещо е една огромна кочина и гнусна бюрокращина. Губят се картотеки по бюра, забравят се разни неща, краде се като за последно и то абсолютно всички в това прокажено БФС - от портиера до тъпата перука.

Колкото до тоя "бойкот" накрая ще има тукати вече щото им се обясни пределно ясно и точно на тия балерини какво е положението и как до лятото нещата ще са така. Да не говорим, че има осигурени пари и за нелош бонус за купата и тн.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 25 мар 2015 22:03

Пловдив1926 написа:Ми цялата работа е такава щото ни е такава държавата. Жълтите ревът за парите от Анисе и Хамза - що? Щото БФС няма регламенти, няма стандарт за договори, няма нищо. Ние имаме да взимаме пари, да даваме и тн. Цялото нещо е една огромна кочина и гнусна бюрокращина. Губят се картотеки по бюра, забравят се разни неща, краде се като за последно и то абсолютно всички в това прокажено БФС - от портиера до тъпата перука.

Колкото до тоя "бойкот" накрая ще има тукати вече щото им се обясни пределно ясно и точно на тия балерини какво е положението и как до лятото нещата ще са така. Да не говорим, че има осигурени пари и за нелош бонус за купата и тн.

Донякъде разбирам футболистите ви - играят почти за символични заплати в А група, но и тях не получават. Карат стари трошки, нямат пари за кафе по моловете, да не мислиш, че не им е кофти. А те направиха невъзможното, за да останете в А група и да играете за Купата.
Но вероятно някой ги е подкокоросал точно сега да правят бойкот.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 25 мар 2015 22:07

Въобще не е така, да нямат пари за кафе моля ти се. В софийските "грандове" редовно си взимат по половин заплата, една на два месеца и тн.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Локо Пловдив”