Силата на черно-белия дух!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

mark1926
Контакти:

Re: Силата на черно-белия дух!

Мнениеот mark1926 » 12 авг 2014 08:41

Пловдивският Любимец е феномен, нямащ аналог в българската футболна история, духът, който създава е нещо велико-дори неутралният фен праща смс за ЛОКОМОТИВ, неутрални футболисти също.Защото черно-белият дух, силата му, надскача общоприетото- това е истината!

Единствено кУматевци искат да ни убедят, че виждаш ли сме мразени от всички, че нямаме бъдеще, а реално мразените са те и бъдещето ,до колкото го имат, не е свързано с Пловдив- крановете се топят, банката все е затворена, Строежът е пловдивски и гордо ще носи посланието- НЕДОВЪРШЕН, НО ВЕЧЕН! КУмативо има своя Любимец, Коматевският любимец.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 12 авг 2014 08:47

Това е някаква абсолютна глупост, която се опитва да се тиражира, че видиш ли до 2004 година сме ходили хванати ръка за ръка на дербитата, след това ние сме си повярвали много и е почнала омразата :) Няма такава глупост просто. За първи път се наврях между шамарите още на бенефиса на Наско Узунов, когато направихте някаква засада на едни лапета на ВСИ, но не видяхте, че отзад идваме двойно повече хора от вас и стана такъв купон, още си спомням един чичка как беше заклещил един от вашите "бойс" и такива шамари му раздаваше, че му кънтяха ушите със сигурност. Да не говорим, че още много години преди това тръгва цялата омраза и то от вас, с първата си хореография в историята, естествено посветена на нас.

Толкова много се оплитате в лъжи, че в един момент ако имахте умствения капацитет да се дръпнете малко и да се погледнете от страни ще ви се доповръща от гледката!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 12 авг 2014 10:19

Глупости, излишно преиначаваш. Патологичната ви омраза започна втората половина на 90-те, а 2004-та беше кулминацията.
За така наречената "първа хореография" някой от вас е чул нещо, но нито знае предисторията, нито може да ми цитира датата й. Но както и да е.
След 97-ма започнахте да гоните мангалите от Лаута и тогава се роди арийската естетика сред тогавашните ви 15-годишни пикльовци, които сега са мъже по на 30 години. Тогава започна промиването на мозъци и излишното помпане със стероиди.
Не ме разбирайте погрешно, и сред нашите си имаше мърши, но общо-взето поколението, което отрасна по стадионите през втората половина на 90-те, започна да пее за "курви", да пожелава смъртта на свои съграждани и да пише малоумни надписи по кварталните трансформатори. Между другото повечето надписи от тогава още стоят и са дело на ваши келеши.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 12 авг 2014 10:37

Опита се в началото да се представиш за нормален фен и нещо да кажеш уж позитивно, но издържа само три-четири мнения преди да ти проличат комплексите.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 12 авг 2014 11:08

Жълтури да те обвиняват в плагиатстване... :lol:
Това е като да ти обясняват, че цецо, жАлтия отбор и ДПС нямали нищо общо :twisted:
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 12 авг 2014 11:12

Тея са експери по всичко бе :) Сега и археолози станаха :) До вчера се напреварваха да обясняват как ПИБ ще фалира видиш ли щото било заговор срещу тях еди кво си глупости. Същия ден си направих нов депозит по сметката там и им се смях в темата, но нали знаеш има една приказка колкото е по-малко акъла, толкова повече иска да го покаже...

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 12 авг 2014 11:18

След като по никой от изложените факти няма какво да кажете, пак започвате с баналните лозунги и лакърдии. Живи и здрави! Верно сте като секта. Не съм имал намерение и не съм обидил никой. Успех. Явно живеем във вълчи времена и връщане назад няма. Тази омраза ще ви съсипе. Помнете ми думата.

Потребителски аватар
Stuffed
Контакти:

Мнениеот Stuffed » 12 авг 2014 11:30

Жълто-черен Пловдив написа:След като по никой от изложените факти няма какво да кажете, пак започвате с баналните лозунги и лакърдии. Живи и здрави! Верно сте като секта. Не съм имал намерение и не съм обидил никой. Успех. Явно живеем във вълчи времена и връщане назад няма. Тази омраза ще ви съсипе. Помнете ми думата.

Изложените факти, са само факти, на патологични лъжкини като вас, бе драги мой :) Вашите факти са само такива, на думи, на 2 3 мнения в някой форум. Под анонимните ви никове и на заплата - задължително!
Секта, мекта, вие не заслужавате човешко отношение, камоли уважение, бе драги мой :)
ВИЕ ще се ДОВЪРШИТЕ!
А помни ми мойта дума с`я! :lol:

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 12 авг 2014 11:31

Жълто-черен Пловдив написа:След като по никой от изложените факти няма какво да кажете, пак започвате с баналните лозунги и лакърдии. Живи и здрави! Верно сте като секта. Не съм имал намерение и не съм обидил никой. Успех. Явно живеем във вълчи времена и връщане назад няма. Тази омраза ще ви съсипе. Помнете ми думата.

Кои факти си изложил бе учен от магаданския университет :) Дай ги тия факти да ги видим. Не ви мразим, разберете го! Искренно ви съжаляваме и ни е мъчно в какви безпринципни нищожетва се превърнахте през тези години. Тъжно ни е, разбери!

Дай пак ФАКТИТЕ, но ги дай и с доказателства за да ти ги разбием като досегашните опорни точки, които ви се срутват през ден нова :mrgreen:

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 12 авг 2014 11:51

Между "Факт" и "Факть" има огромна разлика.
В тема за публиката на Локомотив, дошъл някакъв жълтък да се обяснява какви добронамерени и великодушни хора са жълтите фенове а какви злобари и комплексари са черно-белите. Можеше да си спестиш зле прикритото лицемерие, защото всички ви знаят що за стока сте. Вместо да сипеш тук селяния, по-добре отиди да полееш доматите, за да не изсъхнат в тази жега.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Върни се в “Локо Пловдив”