Публиката на Локо Пд спасява Тодор Батков

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

svobodni
Контакти:

Re: Публиката на Локо Пд спасява Тодор Батков

Мнениеот svobodni » 28 фев 2014 02:05

ehh написа:Какви са тия глупости, които пускате в такива добри за футбола ни вечери? Поне изчакайте до утре...

Коко няма спирка с платените статии... и най-лошото е че дупедавците бързат да наплюят хората с които са рамо до рамо на стадиона. Жалко за вас наведени братя "локомотивци"

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 28 фев 2014 09:43

На всички фенове на локо Пловдив да се раздадат орден Стара планина,за великото спасение.А сега за вековният юбилей да се подготви на всеки Георгивски кръст.Боже,боже,пази България.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 28 фев 2014 10:55

svobodni
Коко няма спирка с платените статии... и най-лошото е че дупедавците бързат да наплюят хората с които са рамо до рамо на стадиона. Жалко за вас наведени братя "локомотивци"

Ето, това е истината за въпросната статия!!!
Ето затова този човек аз не мога и не искам да приема, защото вместо да покаже С РЕАЛНИ ДЕЙСТВИЯ, че обича наистина (а не само на "приказки") ЛОКОМОТИВ Пловдив на тези, които не му вярват той предпочита да ги противопоставя на останалите, които също го виждат какви ги "върши", но имат друго отношение към тези "неща", 'щото ги е страх от бъдеще без "благодетел"!!! Изключително ДОЛНА "ПОЛИТИКА".... Защото ако не друго, то на мен от тази статия по-скоро ми намирисва, че във финалната 7-ца отбора на Коко ще направи това, което е правил ВИНАГИ и във Вихрен, а и в Локомотив -въпреки че ВИНАГИ е имал БОЕСПОСОБЕН ОТБОР на края този отбор "ИЗВЕДНЪЖ" "започва" - да "не издържа на напрежението".... "умората ще си е казала думата"... "треньорски грешки".... и след като преди две години се "обиди на ЧАСТ от феновете".... сега ПАК те ще са един вид "ВИНОВНИ"!!!

Ей' зат'ва не го УВАЖАВАМ и няма да го уважаваме този човек!!! Все НЕЩО друго му е ВИНОВНО!!!
Изображение

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 28 фев 2014 15:30

Владо, кой човек не се страхува от неизвестното?!
Колкото до политиката на Коко - няма две мнения!
Всички сме много наясно, какво прави Коко на Лаута, но не искаме да почнем от окръжните, щото ние не сме жълтите - ще си почнем баш от там!
Каквото и да си приказва на Коко не вярваме щото знаем, че вълкът козината си мени, но нрава - НЕ!
Да те питам що ние трябва да сме най-простите и най-чистите?
Дай да видим жълтите - отидоха във В гр. когато вече си бяха намерили мустака :!:
ЦСКА с толкова задължения що не тръгнат на кървава революция феновете им...хем ще си изчистят задълженията?
Те що не искат В гр.?! Хем са ЦСКА и тях, като клуб без задължения веднага ще ги вземе някой.Ама нито искат да си сменят ръководството, нито да си изчистят задълженията.
Та питам ЩО ние трябва да сме от по-простите?!
Че болшинството се били страхували за бъдеще без благодетел...ми мисля, че е нормално, щото хората много добре разбират, че ние не сме нито жълтите, нито ЦСКА, нито имаме политически чадър, който да ни пази.
Нямаме Бареков, Петър Стоянов, Славчо Атанасов, Велислав Величков и т.н. за фенове!
На нас няма кой да ни помогне...еми нормално е болшинството да не искат окръжните групи.
Ние сега не можем да си намерим нов собственик, та в окръжните групи...а-ха ще гоним Михаля там.
Изображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 28 фев 2014 16:09

Ванко, не си ме разбрал... мина времето на взаимните нападки... кой-каквото смята, че е добре за "Локомотив" Пд да го прави... Видно е, че няма как да бъдем на един "коловоз"... Въпроса оттук-нататък е да не ТЪРСИМ ПРОБЛЕМА между нас, защото това нещо е в полза на този, който ако ни мислеше доброто досега имаше поне НЯКОЛКО МОМЕНТА в които да го ДОКАЖЕ!!! Каквото и да се случи оттук-нататък с клуба ни - забравете ВИНАТА затова да е във ФЕНОВЕТЕ на отбора.... лошото е, че точно така ще се опитат да го представят!!! А... най-лошото е ако наши фенове се хванат на това... и мисля, че те няма да са малко... Защото... с "политиката", която води клуба ни пак не е никаква гаранцията, че няма да стигнем до "НУЛАТА" - т.е. това, което притеснява голяма част от феновете на отбора!!!
Изображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 28 фев 2014 18:32

След днешния мач на Левски КОЙ пак ще ги "спасява"?! Т.е. "реабилитирани ли" са феновете на Локо Пд или пак ще са "спасители-виновни"?!
Изображение

Потребителски аватар
Хамър
Контакти:

Мнениеот Хамър » 01 мар 2014 09:42

Въпроса не е ДАЛИ, а КОГА Локомотив ще изпадне до окръжните групи или "В" група. Въобще не се залъгвайте, че ще има някой, който да ни вземе от Коко.
Раето свещено на гърдите блести носете го с гордост и страст, когато загубите нас ни боли, но пеем ВИНАГИ С ВАС !!!

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 01 мар 2014 13:42

Ванко_Ултраса написа:Колкото до политиката на Коко - няма две мнения!
Всички сме много наясно, какво прави Коко на Лаута, но не искаме да почнем от окръжните, щото ние не сме жълтите - ще си почнем баш от там!
Каквото и да си приказва на Коко не вярваме щото знаем, че вълкът козината си мени, но нрава - НЕ!
Да те питам що ние трябва да сме най-простите и най-чистите?
Дай да видим жълтите - отидоха във В гр. когато вече си бяха намерили мустака :!:
ЦСКА с толкова задължения що не тръгнат на кървава революция феновете им...хем ще си изчистят задълженията?
Те що не искат В гр.?! Хем са ЦСКА и тях, като клуб без задължения веднага ще ги вземе някой.Ама нито искат да си сменят ръководството, нито да си изчистят задълженията.
Та питам ЩО ние трябва да сме от по-простите?!
Че болшинството се били страхували за бъдеще без благодетел...ми мисля, че е нормално, щото хората много добре разбират, че ние не сме нито жълтите, нито ЦСКА, нито имаме политически чадър, който да ни пази.
Нямаме Бареков, Петър Стоянов, Славчо Атанасов, Велислав Величков и т.н. за фенове!
На нас няма кой да ни помогне...еми нормално е болшинството да не искат окръжните групи.
Ние сега не можем да си намерим нов собственик, та в окръжните групи...а-ха ще гоним Михаля там.

Точно в десЕтката :!:
Изображение

Потребителски аватар
М Камбуров
Контакти:

Мнениеот М Камбуров » 02 мар 2014 00:50

svobodni написа:
М Камбуров написа:всичко,което е повече от нормалното е ненормално-няма хора на спортклуб,щото агитката се премести там,няма хора на спортклуб,щото истински фенове някой ги кара да пеят песни,за да си купят билет,няма фенове,щото тишо взима мегафона и вика-''викайте бе путки и нещастници'',няма фенове,щото на никой не му се гледат изцепките на тези псевдофенове,наричани''ултраси'',няма фенове,щото тези ултраси се държат агресивно и меко казано враждебно,дори със своите :idea: те не разбират,че не са ЛОКО ПД,те не помагат на отбора,пример-първия мач с чорбата :!: нещата в нашия клуб се промениха много и то в лоша посока'и тук е виновно ръководството,че сме разграден двор и 50-тина фенове управляват клуба,ето затова сме по 2-3 хиляди на мач :idea: замислете се,драги ултраси'не ме разбирайте погрешно-не се заяждам с никого-просто това е мнението на голяма част от феновете,но не го казват'щото сте много агресивни,обичайте отбора и не му пречете,намерете и друг смисъл в живота и не се вманиа чавайте,повече от необходимото-аз съм локомотивец в червата от 30 години,но всичко това е в повече-силата е в обикновения фен,а някои се опитват да го отстранят от най-милото му-да гледа любимия ЛОКОМОТИВ,абсолютно извратено е да бъдеш вманиачен в каквото и да било,а още повече да пречиш на другите,които са мнозинство-в хиляди пъти,идеята изчезва,хората се обезверяват,надделява злобата на някои-на кой беше нужна бомбата в Любимец,развали преживяването на 200-300 нормални хора,дошли да подкрепят отбора :!: на обикновения фен не му трябва агресия и мания-трябва му едно добро преживяване и да пием по бира-било от мъка или от радост,да се изкодошим с жълтурите/приятелски/и така-това е смисъла на всичко,което е футбола-за което ходеха хилядите на "голямата къща"едни до други-жълтури и буфери и се забавлявахме,но като всичко нормално и истинско в тази държава и това свърши.айде със здраве и само ЛОКО,макар че ако така вървят нещата ще почна да гледам само тенис-Пиронкова е от ЛОКО Пд и да и симпатизираш не е проблем

Точно групите спряха да ходят на Лаута и то заради семките като теб, дето са вечно наведени :) Жив и здрав да си и ти и заедно с Коко - пътя!

мога да ти отговоря,но не е нормално-да се разправяме между нас,а доколко съм семка-имам около 350 мача на моя отбор ,150 гостувания,далии съм наведен-не ме познаваш,а по-точно сигурно се знаем ама не съм важен и не можеш да кажеш дали съм наведен,а дали е коко или некой друг ми е все тая,ама честно,на всички им видяхме хаира,явно ако не си частен марков отбор-литекс,лудогорец-всички сме с една орисия,само за това ''пътя''не разбрах-гониш ли ме ?от ЛОКО ПД?

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 02 мар 2014 10:21

М Камбуров написа:
svobodni написа:
М Камбуров написа:всичко,което е повече от нормалното е ненормално-няма хора на спортклуб,щото агитката се премести там,няма хора на спортклуб,щото истински фенове някой ги кара да пеят песни,за да си купят билет,няма фенове,щото тишо взима мегафона и вика-''викайте бе путки и нещастници'',няма фенове,щото на никой не му се гледат изцепките на тези псевдофенове,наричани''ултраси'',няма фенове,щото тези ултраси се държат агресивно и меко казано враждебно,дори със своите :idea: те не разбират,че не са ЛОКО ПД,те не помагат на отбора,пример-първия мач с чорбата :!: нещата в нашия клуб се промениха много и то в лоша посока'и тук е виновно ръководството,че сме разграден двор и 50-тина фенове управляват клуба,ето затова сме по 2-3 хиляди на мач :idea: замислете се,драги ултраси'не ме разбирайте погрешно-не се заяждам с никого-просто това е мнението на голяма част от феновете,но не го казват'щото сте много агресивни,обичайте отбора и не му пречете,намерете и друг смисъл в живота и не се вманиа чавайте,повече от необходимото-аз съм локомотивец в червата от 30 години,но всичко това е в повече-силата е в обикновения фен,а някои се опитват да го отстранят от най-милото му-да гледа любимия ЛОКОМОТИВ,абсолютно извратено е да бъдеш вманиачен в каквото и да било,а още повече да пречиш на другите,които са мнозинство-в хиляди пъти,идеята изчезва,хората се обезверяват,надделява злобата на някои-на кой беше нужна бомбата в Любимец,развали преживяването на 200-300 нормални хора,дошли да подкрепят отбора :!: на обикновения фен не му трябва агресия и мания-трябва му едно добро преживяване и да пием по бира-било от мъка или от радост,да се изкодошим с жълтурите/приятелски/и така-това е смисъла на всичко,което е футбола-за което ходеха хилядите на "голямата къща"едни до други-жълтури и буфери и се забавлявахме,но като всичко нормално и истинско в тази държава и това свърши.айде със здраве и само ЛОКО,макар че ако така вървят нещата ще почна да гледам само тенис-Пиронкова е от ЛОКО Пд и да и симпатизираш не е проблем

Точно групите спряха да ходят на Лаута и то заради семките като теб, дето са вечно наведени :) Жив и здрав да си и ти и заедно с Коко - пътя!

мога да ти отговоря,но не е нормално-да се разправяме между нас,а доколко съм семка-имам около 350 мача на моя отбор ,150 гостувания,далии съм наведен-не ме познаваш,а по-точно сигурно се знаем ама не съм важен и не можеш да кажеш дали съм наведен,а дали е коко или некой друг ми е все тая,ама честно,на всички им видяхме хаира,явно ако не си частен марков отбор-литекс,лудогорец-всички сме с една орисия,само за това ''пътя''не разбрах-гониш ли ме ?от ЛОКО ПД?

Абсолютно е така, Брат!
Браво, че има смелостта да го кажеш!
Отношението на тарторите към хора, които не мислят като тях е отвратително и това отблъсква наистина.
Ако отидеш на среща и вземеш думата да кажеш нещо иначе, или дори да зададеш глупав въпрос всички започват да те гледат, като хиени отстрани и да ти се хилят насреща.
След това някой от по-ерудираните главни взима думата и почва да те осмива пред всички.Е за кво да ходим на такива срещи...да си ходят само тарторите, то и без това срещите си ги правят за тях, поне така излиза.
Един път отидох на една среща, когато искахме обяснение от Кокала и отбора за поведението на футболистите.След срещата отидох при Велев на терена да го питам, каква е причината Маламов да не играе.
Като ме видяха, че се засилих към терена и отивам при Кокала веднага се лепнаха за мен 2-3-ма и ме последваха да чуят, кво ще говоря с Велев.
Тръгнах си и един на трибуните ме пита: "Пич ти, с какво образование си"?
Да плача ли, да се смея ли?! Аз предлагам на следващото дерби на Лаута с жълтите, освен песни за Локо тарторите да изискват и дипломите ни...така освен само локомотивци на Лаута ще бъдат допускани само интелектуалци. ;)
Отидох на още една среща и седнах на масата точно отзад до вратата и си пия биричката...там си стоеше момичето, което продаваше, ама аз идвам и се изтърсвам баш там ха-ха.
Нищо...взех си телефона и си преглеждах съобщенията.Дойде часът на срещата, ставам и се смесвам с тълпата.Идва един до мен и ми вика: Кво стаа, пич, дойде да слушаш ли?"."Кво праиш с телефона...снимаш ли?" :mrgreen:
Повече се заканих, че на такива мероприятия няма да ходя.Та някой от по-спокойните фенове ако четат и мислят да посетят такава среща, да си помислят хубаво, щото така могат да се огорчат, че може да не поискат повече да стъпнат на стадиона.Брат, няма да се оправим :!: Така е и при жълтите, и при левскарите... и навсякъде :!:
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”