Берое (Стара Загора) - Локомотив 1926 (Пловдив) - прогнози
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Пловдив1926
- Контакти:
Re: Берое (Стара Загора) - Локомотив 1926 (Пловдив) - прогнози
Пфф смешен си много пич. Ние винаги сме били реалисти. На вас ви отне 10 години да прогледнете и да загърбите 500те лева на месец, точно от вас подобни коментари може да пробудят само смях и съжаление.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Пловдив1926 написа:Пфф смешен си много пич. Ние винаги сме били реалисти. На вас ви отне 10 години да прогледнете и да загърбите 500те лева на месец, точно от вас подобни коментари може да пробудят само смях и съжаление.
Последна промяна от kreedz на 03 апр 2012 12:21, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://images.ibox.bg/2007/04/27/dancho/460x307.jpg[/wrapimg]
kreedz написа:Пловдив1926 написа:Пфф смешен си много пич. Ние винаги сме били реалисти. На вас ви отне 10 години да прогледнете и да загърбите 500те лева на месец, точно от вас подобни коментари може да пробудят само смях и съжаление.
![]()
Много скоро Берое ще затвори устата на всички мижитурки,които ни мразят!
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Ами, Ицо примерът, който си дал за нас не е правилен, щото ние с теб може да не разбираме от ядрена енергетика, но с една торба пари ще си създадем необходимия екип за строежа на атомната централа и такава ще ИМА!
Въпросът е защо НЕ иска да се създаде такава структура и организация в отбора и да се започне работа на професионално ниво?!
Това буди редица съмнения сред черно-бялата общественост в града ни и определено меко казано НЕ говори добре за собственика на клуба - Константин Динев.
Друг е сега въпроса дали му пука на Динев.
А толкова е просто - нещата опират само до едното - желание.
Кирил Домусчиев и Гриша Ганчев показаха, как трябва да се работи в един клуб, за да бъде той успешен.
Виж Домусчиев - човекът вложи милиони в отбор, стадион и бази и си заслужи уважението.
Всеки може да направи разлика между съдийството на мача Локо Пд - Левски и Левски - Лудогорец.
Нас как да ни уважават като клуб, след като сме хванали кривите пътеки?!
Босът на Разград каза на няколко пъти, че на него титли, купи или медали с уредени мачове НЕ му трябват.
Де такова мислене и у наш Коко?
Ние в момента сме клуб без цел и посока щото собственикът ни е такъв - свободен електрон.
Излъгаха хората за място в Европа през първенството...сега гледам всички се надяват на купата.Ами надявайте се - надеждата крепи човека!
Ако Ицо и Гришата искат купата - забравете
Въпросът е защо НЕ иска да се създаде такава структура и организация в отбора и да се започне работа на професионално ниво?!
Това буди редица съмнения сред черно-бялата общественост в града ни и определено меко казано НЕ говори добре за собственика на клуба - Константин Динев.
Друг е сега въпроса дали му пука на Динев.
А толкова е просто - нещата опират само до едното - желание.
Кирил Домусчиев и Гриша Ганчев показаха, как трябва да се работи в един клуб, за да бъде той успешен.
Виж Домусчиев - човекът вложи милиони в отбор, стадион и бази и си заслужи уважението.
Всеки може да направи разлика между съдийството на мача Локо Пд - Левски и Левски - Лудогорец.
Нас как да ни уважават като клуб, след като сме хванали кривите пътеки?!
Босът на Разград каза на няколко пъти, че на него титли, купи или медали с уредени мачове НЕ му трябват.
Де такова мислене и у наш Коко?
Ние в момента сме клуб без цел и посока щото собственикът ни е такъв - свободен електрон.
Излъгаха хората за място в Европа през първенството...сега гледам всички се надяват на купата.Ами надявайте се - надеждата крепи човека!
Ако Ицо и Гришата искат купата - забравете
Последна промяна от Ванко_Ултраса на 03 апр 2012 13:20, променено общо 1 път.

- Пловдив1926
- Контакти:
Палячото не е от Берое, ама и ти го гониш по комичност. Тази година отбора ви е изключително слаб. Чакам да "затворите устите" на цялата вселена.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Мача с латекса ще стане ясно /не ,че не е ставало
/ дали на коко целта му е единствено живуркане с моментни заблуждаващи проблясъци .
....или сме Славия 2
....или сме Славия 2
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
Пловдив1926 написа:Палячото не е от Берое, ама и ти го гониш по комичност. Тази година отбора ви е изключително слаб. Чакам да "затворите устите" на цялата вселена.
Да,прав си.Слаби сме,но само първият полусезон
-
sure thing1926
Ванко, много филми гледаш... Къв Литекс, кви продажби. Стоичков е Литекс, за да прави реклама на таргите на онова грозилеще ГГ. От него спортни успехи не се очакват. Той е толкова треньор, колкото аз съм космонавт. Коко ако направи номера с Пирин, за втори път, няма да остане дълго в Пловдив. И той го знае. Нито той е Христолов, нито ние сме онези плебеи от пловдивските села. Кокала да не мислеш, че ей така се е навил да се прави на луд с розовите? Много ги бива в актьорската професия, ама да пратиш Базил при оная знахарка, която взима майка си и баща си за лечение и после да легнеш на най-гнусния футболен президент в Европа, това даже и Коко не може да го измисли.
Не знам, откъде ги имате тези информации, ама аз мисля да бием в Ловеч. Самите играчи, искат да вземат тази купа. Особено Венков. Този стана по-голям локомотивец и от Златински! Литекс още повече, играха с някакви селски отбори досега: видима, Левски, ала бала. Откога отбор, които допреди 15 години беше един асансьор, трябва да ни стряска? и да паднем, какво? Ама мисля, че няма да паднем. Щото една загуба ще отвори големи проблеми за някои хора...
Колегата, който се радва, че сме "разкрили" Коко. Ние бързо ги усещаме и не се държим като щрауси. Ама да му мислят тези, които боготворят една депесарска подлага... Мистър Икономика... За 2 години му видяхте калайджиския мустак 2 пъти. Разряза 2 торти, напълни в ушетата с обещания и ви остави да пасете. Казвахме ви, че Радукана е въздух под налягане, ама вие не, завижда ли сме ви?! Сега ще видите какво недоносче ще ви стегнат до Бирената и пак ще има селски драми...
Не знам, откъде ги имате тези информации, ама аз мисля да бием в Ловеч. Самите играчи, искат да вземат тази купа. Особено Венков. Този стана по-голям локомотивец и от Златински! Литекс още повече, играха с някакви селски отбори досега: видима, Левски, ала бала. Откога отбор, които допреди 15 години беше един асансьор, трябва да ни стряска? и да паднем, какво? Ама мисля, че няма да паднем. Щото една загуба ще отвори големи проблеми за някои хора...
Колегата, който се радва, че сме "разкрили" Коко. Ние бързо ги усещаме и не се държим като щрауси. Ама да му мислят тези, които боготворят една депесарска подлага... Мистър Икономика... За 2 години му видяхте калайджиския мустак 2 пъти. Разряза 2 торти, напълни в ушетата с обещания и ви остави да пасете. Казвахме ви, че Радукана е въздух под налягане, ама вие не, завижда ли сме ви?! Сега ще видите какво недоносче ще ви стегнат до Бирената и пак ще има селски драми...
Локомотив е любимият отбор на Пловдив: http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Ти на мен не можеш да ми казваш дали влизам в някакви филми или не - нито ме познаваш, нито пък знаеш откъде ми идва инфото.
Какво си тръгнал да го мислиш толкова Кокала - в Славия при Венци да не би да не се е правил на ша-ля-ля-ля?
Аз вече казах, че нямам намерението да се правя на луд и да ви хващам всички тук за балами.
Инфото ми е лично от човек близък до ръководството, който също участва в...
За купата вече казах, че всичко зависи от Стоичков
Решили ли са с Гришата да вземат купата - просто забрави
Моля да не ме предизвиквате да изкарвам нещата на показ.
Вчера си размишлявах точно затова и си обещах повече да не пиша за далаверите, които се въртят от някои хора.
Щото и на лагера в Анталия знам, какви са ги вършили нашите.
Просто искам да спра заради младите момчета, които пълнят Бесика.
Всеки път като ги видя на Бесика момчета на по 14-17 г. как пеят с цяло сърце и съм почвал да съжалявам за някои постове тук, въпреки че изкарвам истината на показ, а за жалост тя не е никак приятна за нас.
И да знам нещо вече ще си мълча, колкото и да ме боли и да ми е трудно да премълчавам.
Какво си тръгнал да го мислиш толкова Кокала - в Славия при Венци да не би да не се е правил на ша-ля-ля-ля?
Аз вече казах, че нямам намерението да се правя на луд и да ви хващам всички тук за балами.
Инфото ми е лично от човек близък до ръководството, който също участва в...
За купата вече казах, че всичко зависи от Стоичков
Решили ли са с Гришата да вземат купата - просто забрави
Моля да не ме предизвиквате да изкарвам нещата на показ.
Вчера си размишлявах точно затова и си обещах повече да не пиша за далаверите, които се въртят от някои хора.
Щото и на лагера в Анталия знам, какви са ги вършили нашите.
Просто искам да спра заради младите момчета, които пълнят Бесика.
Всеки път като ги видя на Бесика момчета на по 14-17 г. как пеят с цяло сърце и съм почвал да съжалявам за някои постове тук, въпреки че изкарвам истината на показ, а за жалост тя не е никак приятна за нас.
И да знам нещо вече ще си мълча, колкото и да ме боли и да ми е трудно да премълчавам.

- Пловдив1926
- Контакти:
Иване, много поздрави на източника ти на информация. Питай го и дали хвърля карти таро
Пак пишеш глупости и то с голяма убеденост.