GBP написа:STENLI написа:Вземете Хуб4ев
Ти луд ли си, бе? Да разбием сърцето на Резона, че хер Хубчев ви е изневерил с нас... Ние това не можем да го направим, съвестно ни е!
Хубчев е интелигентен човек. Сред простаци такива хора не виреят.
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
GBP написа:STENLI написа:Вземете Хуб4ев
Ти луд ли си, бе? Да разбием сърцето на Резона, че хер Хубчев ви е изневерил с нас... Ние това не можем да го направим, съвестно ни е!

Jobs написа:"54' Втори жълт картон и съответно червен Втори жълт картон за Витанов, който изрази бурно протестите си от отсъждането.
53' Жълт картон Жълт картон за Витанов, който извърши грубо нарушение. "
След този мач,Гатузо сигурно ще иска да го наричат Витанов,а МЕНСА ще въведат като мярка за глупост 1 Витан. Локомотив е като руска ролетка.Или еуфорията те изпълва и адреналина ти блика от ушите,или се чувстваш празен.Като мен сега.И не е от загубата,защото в спорта е нормално да има и победени.Лошото е ако загубиш без да се съпротивляваш.Бездушно и глупаво.В Локо трябва да има метла:Витанов,Здравко,Данчо,Златински,Коцев,Бенжелюн. Тренера.И преди е имало посредствени или поостарели играчи на "Лаута" обаче тази бандичка е върха сладоледа.

iori написа:Aз мисля, че трябва да се отървете от Лазаров щото вчера като гледах само се дуеше и ръкомахаше. След поредния некадърно изпълнен пряксвободен от страна на електричката, Даксон си говореше с някой от скамейката : дай да бия - не дава. Нямате колектив с такъв капитан дето се сърди като стара мома.

iori написа:Aз мисля, че трябва да се отървете от Лазаров щото вчера като гледах само се дуеше и ръкомахаше. След поредния некадърно изпълнен пряксвободен от страна на електричката, Даксон си говореше с някой от скамейката : дай да бия - не дава. Нямате колектив с такъв капитан дето се сърди като стара мома.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта