Черноморец (Бургас) - Локомотив 1926(Пловдив) - 2:0 FT

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Re: Черноморец (Бургас) - Локомотив 1926(Пловдив), 3кръг

Мнениеот Ванко_Ултраса » 16 авг 2011 10:29

БЕЗ Пламен Крачунов срещу Черноморец Бургас:

ЦСКА е на път да привлече най-добрия защитник на Локо (Пд) Пламен Крачунов. 22-годишният талант е вече в София и ще премине медицински тестове. Пламен е придружаван от спортния директор на пловдивчани Бранко Милованович. Договорът може да бъде подписан още днес.

В последния сезон Крачунов се утвърди като основна фигура в защитата на Локо (Пд) и почетният президент на тима Христо Бонев не веднъж заяви, че му е време да дебютира за националния отбор.

Юношата на Марица е роден на 11 януари 1989 година и миналия сезон изигра 23 мача, в които отбеляза един гол. Към Крачунов имаше интерес и от другия роден гранд "Левски".

Продаваме най-добрия си централен защитник на отбор като ЦСКА...е баси и простащината, майна...и то в началото на първенството.От какъв зор го продаваме баш сега...все едно го искат Реал Мадрид.
Мамицата му мръсна...докога ще бъдем хранилка на тия шопи ве :?: :twisted:

Достатъчно е някой само да свирне и сме готови да продадем всеки.

Не може ли Пламен да остане да се развие още, да учустваме в турнирите и тогава да го продадат на някой отбр в чужбина за тройно повече пари...защо е неолходимо толкова на зор да продаваме най-добрите си млади футболисти на Левски и ЦСКА.

Ние кога ще градим име и история, като постоянно продаваме най-доброто, което имаме?
Как ще постигнем успехи, като сме готови да се разделим с всеки :?: :!:

Това ръководство за мен не мисли въобще нито за нас, нито пък му пука за клуба ни.
Интересува ги само да си пълнят гушите като разпродават отбора на парче.

Бесен съм от идиотската постъпка на ръководството ни.

Ми те сега и Кавдански ще продадат дейба и мошениците дейба.
То затова ще ни ходят по 2 000 човека на Лаута.
:evil:
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 16 авг 2011 10:35

Ванко, режи си вените и се мятай от моста. Закриваме отбора и тва е - само тогава ще си спокоен, само тогава няма да продаваме играчи. И не се сещам на Лаута да е имало мач само с 2000 човека :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 16 авг 2011 10:45

Ицак, мойте и да ги одрежа - файда няма :!:
Лошото е, че режат вените на отбора.

Ти ебати и спокойната натура дето си, майна...поне отвътре нещо не ти ли трепва бе, дейба, че продаваме най-добрия си защитник и то на отбор като ЦСКА :?: :!:

Честно аз направо ти се чудя, как така спокойно се разделяш с всеки един млад талант на Локомотив
, който поема по посока - софия.

Тоя Бранко го защитаваш все едно ти е копал на нивата а си е един сръбски далавераджия.
Щял да се бори за тройката и за злато.
Засега се бори как да продаде всичко, което може да се продаде за да си напълнят гушите.
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 16 авг 2011 10:49

Ванко_Ултраса написа:Ицак, мойте и да ги одрежа - файда няма :!:
Лошото е, че режат вените на отбора.

Ти ебати и спокойната натура дето си, майна...поне отвътре нещо не ти ли трепва бе, дейба, че продаваме най-добрия си защитник и то на отбор като ЦСКА :?: :!:

Честно аз направо ти се чудя, как така спокойно се разделяш с всеки един млад талант на Локомотив
, който поема по посока - софия.

Тоя Бранко го защитаваш все едно ти е копал на нивата а си е един сръбски далавераджия.
Щял да се бори за тройката и за злато.
Засега се бори как да продаде всичко, което може да се продаде за да си напълнят гушите.

Баце, що си мислиш, че Коко се къпе в пари бе човек. Не сме Левски, не сме ЦСКА, не сме Литекс - бюджета ни е 1/4 до 1/10 от тия отбори. Продаваме щото ЦСКА вадат пара, а тоя отбор трябва да се издържа - и като извадят достатъчно продаваме.

Кво го замесваш Бранко? Коко се разбира с тия на ЦСКА и праща Бранко само да оправи документите :idea: Ти мислиш, че Бранко продава играчи ли? Бранко вика - тоя е добър струва толкова имаме ли пара да го вземем - тва му е работата.

Помисли и още нещо с ЦСКА играем 5 кръг. Как ще играе крачуна като са му напълнили главата всички мениджъри за "трамплина към Европа" наречен ЦСКА и големи заплати и тн, и тн?

Толкова са ни парите майна, тва е. Хубаво, лошо. Ти като имаш десет лева в джоба не можеш да си купиш обяд за 20.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 16 авг 2011 11:00

Ицак стега ве, майна...убий ме, ама не мога да се съглася с теб.
Съгласен съм за бюджета на клуба донякъде, но не мога да се съглася, че Коко ще фалира, ако не продаде най-добрия си централен защитник.Крачуна за колко мислиш, че ще го прададе - за 150 000 - 200 000 Евро. Дай да помислим сега - ти смяташ ли, че Коко Динев едва ли не бере душа за тези пари.Той тия пари гаранция ти давам, че ги губи за отрицателно време в казината.

Да те питам тогава аз щом мислиш, че Коко продава щото е на зор и има нужда от свежи пари - защо тогава постоянно прииждат нови футболисти в клуба :?: :!:

На мен това не ми прилича на човек, който е на зор.

Причината е друга за мен - Пламен отива на Армията по висаджийска линия тва е...друго обяснение аз нямам.
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 16 авг 2011 11:08

Ванко_Ултраса написа:Ицак стега ве, майна...убий ме, ама не мога да се съглася с теб.
Съгласен съм за бюджета на клуба донякъде, но не мога да се съглася, че Коко ще фалира, ако не продаде най-добрия си централен защитник.Крачуна за колко мислиш, че ще го прададе - за 150 000 - 200 000 Евро. Дай да помислим сега - ти смяташ ли, че Коко Динев едва ли не бере душа за тези пари.Той тия пари гаранция ти давам, че ги губи за отрицателно време в казината.

Да те питам тогава аз щом мислиш, че Коко продава щото е на зор и има нужда от свежи пари - защо тогава постоянно прииждат нови футболисти в клуба :?: :!:

На мен това не ми прилича на човек, който е на зор.

Причината е друга за мен - Пламен отива на Армията по висаджийска линия тва е...друго обяснение аз нямам.

250 000 евро + 50% от следващ трансфер. Айде да помислим сега. Ремонта на трибуна Спортклуб знаеш ли колко струва :) Знаеш ли колко разходи има тоя отбор на месец? Знаеш ли колко пари искаме ние от Коко да вложи за да оправи Бесика да речем? Айде да не се правим на счетоводители моля те. Ти кво си мислиш, че текат реки от пари, ама Коко продава Крачуна на ЦСКА за да ни дразни тука нас двамата във форума....

Това са половин милион лева брат. Половин милион. Само с тези пари един отбор от втората половина на таблицата избутва един сезон. Коко далеч не губи на ден по половин милион лева в казината...

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 16 авг 2011 11:20

Точно тук ни се разминават възгледите с теб - тълкуваме Коко Динев по различен мироглед. :)
Дай да видим сега кой е Коко Динев и какво притежава...и пак да помислим дали е опрял до тези пари наистина. :roll:
За Коко нещата ще си ги кажем наум...не му е мястото тук във форума.

Ще стане същата работа като с Гарра Дембеле - продадохме го за 250 000 Евро + не знам си колко процента от негов трансфер в друг клуб, а "еврограндът Левски му опъна милионите".За мен това не беше е успешен трансфер, както и в случая този с Пламен.

Предлагам да оставим нещата така, Ицак...щом бислиш така - добре.Аз не съм съгласен с теб.
Изображение

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 16 авг 2011 11:25

Добре, кво стана с осветлението, майна ?
Нали до края на септември щеше да е готово ?
Някой от ръководството ми се струва, че щеше да ни осведомява по въпроса :?:
Някой ще каже, ми оправи съблекалните, трибуната, козметиката на стадиона като цяло, сгурията е няма - Е ДА, ама
обещаното си е обещано. Не вярвам, даже че някой щеше да се наеме да обещае ако не бяха загрижени феновете и припираха постоянно.
От ръководството не можем да искаме всичко, ама все пак поне мънинко адекватност да има от време на време при нужните ситуации, майна !
За картите за стадиона, ни вест ни кост както се вика в официалния..
Дано на края на септември имаме поне осветление. Дано стане стадиона, колкото и бавно да е.
Само дано НАКРАЯ всичките тея мирко инфакрти на хора като Ванкта за хрантутстването на тея душмански отбори,
не бъдат напразни.

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 16 авг 2011 12:10

Значи аз имам един въпрос: След 2г. ,когато Пламен ще е свободен агент и подпише нов договор с ЦСКА - отпада ли процента при следващ трансфер на Пламен в друг клуб?

Владо, ако си запознат и имаш желание и ти може да ми отговориш на въпроса.
Изображение

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 16 авг 2011 12:25

drughi написа:
drughi написа:Ще има ли екскурзия?

:?:

Ръководствата на Черноморец и Локомотив дадоха съгласието си, срещата от третия кръг помежду им да се проведе в по-късен час от планирания. Така в събота дербито между "акулите" и "смърфовете" ще започне от 20.00 ч. на стадион "Лазур"
Междувременно от фенклуба обявиха, че започва записването за екскурзия до Бургас срещу цена от 16 лв. в двете посоки. Автобусите ще отпътуват в деня на мача още в 8.30 ч. сутринта, като се предвижда следобеден плаж в морския град. Записванията текат както обикновено - във фен-магазина на Лаута.
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”