ЦСКА е на път да привлече най-добрия защитник на Локо (Пд) Пламен Крачунов. 22-годишният талант е вече в София и ще премине медицински тестове. Пламен е придружаван от спортния директор на пловдивчани Бранко Милованович. Договорът може да бъде подписан още днес.
В последния сезон Крачунов се утвърди като основна фигура в защитата на Локо (Пд) и почетният президент на тима Христо Бонев не веднъж заяви, че му е време да дебютира за националния отбор.
Юношата на Марица е роден на 11 януари 1989 година и миналия сезон изигра 23 мача, в които отбеляза един гол. Към Крачунов имаше интерес и от другия роден гранд "Левски".
Продаваме най-добрия си централен защитник на отбор като ЦСКА...е баси и простащината, майна...и то в началото на първенството.От какъв зор го продаваме баш сега...все едно го искат Реал Мадрид.
Мамицата му мръсна...докога ще бъдем хранилка на тия шопи ве
Достатъчно е някой само да свирне и сме готови да продадем всеки.
Не може ли Пламен да остане да се развие още, да учустваме в турнирите и тогава да го продадат на някой отбр в чужбина за тройно повече пари...защо е неолходимо толкова на зор да продаваме най-добрите си млади футболисти на Левски и ЦСКА.
Ние кога ще градим име и история, като постоянно продаваме най-доброто, което имаме?
Как ще постигнем успехи, като сме готови да се разделим с всеки
Това ръководство за мен не мисли въобще нито за нас, нито пък му пука за клуба ни.
Интересува ги само да си пълнят гушите като разпродават отбора на парче.
Бесен съм от идиотската постъпка на ръководството ни.
Ми те сега и Кавдански ще продадат дейба и мошениците дейба.
То затова ще ни ходят по 2 000 човека на Лаута.