Карвальо и Самир гостуват на феновете
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Пловдив1926
- Контакти:
Re: Карвальо се завърна вкъщи! Утре тренира на Лаута!
Toй си е на Лаута вече бе 

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- емо73канар
- Контакти:
Re: Карвальо с първа тренировка за Локо
Аз лично искам на мача с говедата да им надуе яко шушоните заради това което направиха и начинът по който се отнесоха с него.
емо73канар написа:Аз лично искам на мача с говедата да им надуе яко шушоните заради това което направиха и начинът по който се отнесоха с него.
Разбирам,че като фен на Тракия или отбор,който е бил Дом на Народната Войска,мразиш "говедата",но пиши по темата
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
- child in time
- Контакти:
емо73канар написа:Аз лично искам на мача с говедата да им надуе яко шушоните заради това което направиха и начинът по който се отнесоха с него.
+1!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 
- blue avalanche
- Контакти:
azzaro написа:Да беше дошъл по рано за мача с Литекс да ги видим тогава каде ша идат
Ми да не бяхте го (про)давали изобщо!Кой ви е виновен?
- child in time
- Контакти:
blue avalanche написа:azzaro написа:Да беше дошъл по рано за мача с Литекс да ги видим тогава каде ша идат
Ми да не бяхте го (про)давали изобщо!Кой ви е виновен?
Прав си при такива измамници в синьо наистина не трябваше да го продаваме!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 
Дано Базил влезе във форма, да не стане пловдивската Гара, че ни остана само той надежда да ни оправя отпред.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
Уникална радост е за мен завръщането на Базил!!!!!!! В крайна сметка спечели ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ! ДОБРЕ СИ Е ДОШЪЛ В КЪЩИ ЕДИН ОТ ГОЛЕМИТЕ ЛЮБИМЦИ НА ЧЕРНО-БЯЛАТА ОБЩНОСТ!
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Карвальо се завърна вкъщи! Утре тренира на Лаута!
Neron написа:Тия Гонзо Батков и Петров са много зле честно.Голяма работа че пропусна 3 мача до 1 месец ще влезе във форма какъв им беше проблема идиоти.Дано поне не си развалим отношенията с Локо.
Вече минаха 4 кръга,след около месец има-няма още 4,плюс някой и друг мач за Купата.Че кога,викаш,щял да играе Карвальо?