Левски изпреварва Локо (Пд) за Илиан Илиев
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Пловдив1926
- Контакти:
Re: Левски изпреварва Локо (Пд) за Илиан Илиев
Илиев е супер треньор, също както и Ясен. Не знам Левски защо лекуват здравия зъб като мислят някакви схеми за смяна на треньора... Не знам и ние какво се вкарваме в подобен филм ако въобще това е вярно след като Неделчо си е направил цялата подготовка, селекция и тн. и сега да дойде Илян примерно. Просто е абсолютен нонсенс.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
magga написа:acmilan написа:rbs написа:Илиев не става,той е като кокалчето велев-требва некой да му купува мачовете...не ви требва подуенски клоуни.
И кой купува мачовете на Илиан,че ми е адски любопитно?
че как кой заможния отбор на Бероенякъде между милионите които се пръскат за селекция там имат пари и за съдии
ей пич ...ти вярваш ли още в Дядо Коледа..аз от 2600 км ги гледам тия мачове и пак повече от тебе виждам.не е задължително някой да дава пари за да се спечели от мач.как така си дадоха най добрия футболист/Иванов/ за 150000 лв на отбора ти.. чети кво казва Слори днес в пресата-това е истината и колкото по бързо се приеме-по бързо ще се оправим
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти
че как кой заможния отбор на Берое
някъде между милионите които се пръскат за селекция там имат пари и за съдии
[/quote]
ей пич ...ти вярваш ли още в Дядо Коледа..аз от 2600 км ги гледам тия мачове и пак повече от тебе виждам.не е задължително някой да дава пари за да се спечели от мач.как така си дадоха най добрия футболист/Иванов/ за 150000 лв на отбора ти.. чети кво казва Слори днес в пресата-това е истината и колкото по бързо се приеме-по бързо ще се оправим[/quote]
аз не отричам че има далавери ама тоя холандски сайт ли е кво е пеше и че ходят едва ли не 100 човека на мач и то само мутри
аз лично не съм мутра ама пак ходя
ей пич ...ти вярваш ли още в Дядо Коледа..аз от 2600 км ги гледам тия мачове и пак повече от тебе виждам.не е задължително някой да дава пари за да се спечели от мач.как така си дадоха най добрия футболист/Иванов/ за 150000 лв на отбора ти.. чети кво казва Слори днес в пресата-това е истината и колкото по бързо се приеме-по бързо ще се оправим[/quote]
аз не отричам че има далавери ама тоя холандски сайт ли е кво е пеше и че ходят едва ли не 100 човека на мач и то само мутри
- Пловдив1926
- Контакти:
Пишете по темата и спазвайте правилата на форума 
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Avgusta 1916
- Контакти:
Пловдив1926 написа:Пишете по темата и спазвайте правилата на форума
Извинявам се за спама , но той беше предизвикан от друг , не от мен.
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.
аз съм доволен от работата която върши яската, а и жaбока кърмит.
Последна промяна от mon1nho на 09 мар 2011 20:01, променено общо 1 път.
Avgusta 1916 написа:Литекс ,
колкото и мнения да ми триеш не можеш да промениш мнението на мен останалите към отбора ти.Продължаваш с провокациите и после се чудиш защо всички ти се дразнят.
Само между другото да попитам , защо ми изтри мнението , нима в него имаше обида или нещо подобно??
защото изтри и моето
- Пловдив1926
- Контакти:
Аз трия мнения не той. Не отговаряйте на нападки защото само ми създавате работа. Мерси предварително.
- Ultras1926
- Контакти:
Не разбрахте ли, че медиите си пишат просто ей така да запълват страниците си и да им купуват продажните вестничета. Докато не стане официално какво се чудите и маете.
Неделчо няма как да си тръгна на този етап. Той направи цялата подготовка, направи силен полусезон. Просто не виждам защо да си заминава. А в Левски по-скоро Гонзо трябва да си тръгне отколкото Ясен. Така ги виждам аз нещата
Неделчо няма как да си тръгна на този етап. Той направи цялата подготовка, направи силен полусезон. Просто не виждам защо да си заминава. А в Левски по-скоро Гонзо трябва да си тръгне отколкото Ясен. Така ги виждам аз нещата
Черно-бели сме родени, черно-бели ще умрем !!!
Пловдив1926 написа:Аз трия мнения не той. Не отговаряйте на нападки защото само ми създавате работа. Мерси предварително.
ок извинявай