Раме?? Нищо не казваш. Пуснах ли темата, която признавам си също се оказа актуална и интересна? Недей да мълчиш и като четеш коментарите, мислиш ли още, че е възможно да съм от жълтите? Аз съм мъжкар и не ме е страх да се изявявам, съобразно вижданията, мислите и симпатиите си!
Очаквам коментара ти!
Ееееее... пич... искрено ме разсмя майна! Ти съвсем сериозно ли си мислиш, че си направил нещо кой знае какво?
Първо... Тази тема защо си я пуснал във форума на Славия? Все пак въпоса бе
plovdivram
Какво според теб ще стане ако ти като фен на Славия отвориш спор във форума на Ботев относно най-стария клуб в страната? Как мислиш? Как ще те приемат там...
т.е. Защо пусна темата във форума на Славия, а не в тази на Ботев?
Второ... слаед като си нямал смелостта да направиш ПЪРВОТО /защо ли?/.... Ти какво си направил?
Пуснал си визитки и ПИТАШ ХОРАТА КАКВО ИМ Е МНЕНИЕТО.... Ами въпроса беше не какво е мнението на хората, а КАКВО Е ТВОЕТО?
Там никъде не прочетох ти да отстояваш позициите на иначе товята Славия! Даже има един момент, в който даже се и оправдаваш на "канарите", както мило ги наричаш:
slavia_forever
Ако търся под вола теле, защо се засягаш, нали казваш, че сте първи? Аз не съм на това мнение, но не съм те засягал. Аз питам, ти отговаряш, ако искаш. Не е нужно, да ме засягаш.
Е.. добре де... като не си на неговото мнение, защо нито го разбрахме какво е точно това тове мнение и защо ако го имаш - не го защитаваш така пламено както тук защитаваш някаква си твоя кауза, която даже няма нищо общо с иначе любимата ти Славия?
И какво се получава... Ти нямаш смелостта да защитаваш каузата на собствения си любим отбор в собствения му форум, а идваш тук в нашия такъв и разпалено, методично и направо безумно защитаваш нещо, което не би трябвало по никакъв начин да те засяга... Аз по-назад ти направих един преглед на положението между Славия и Локо Пд през годините, в които никъде неможах да намеря причина която да провокира привърженик на Славия да действа по начина по който го правиш ти? Естествено и ти самия не намери за нужно да го коментираш всичко това, защото обяснението за товето поведение в този форум може да бъде само едно... Това, което ти твърдо отричаш, но с поведението си неможеш да докажеш, че си прав!!! Това ли наричаш "мъжкар"?
Plovdiv
За славистчетата мога да кажа само едно - и ТРИМАТА сте малоумници!
Пичове не намесвайте Славия... Тя няма нищо общо със "случая"!