Купа на България 1/4 Финал: Локомотив Пд - Пирин

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

peh
Контакти:

Re: Купа на България 1/4 Финал: Локомотив Пд - Пирин

Мнениеот peh » 13 дек 2010 15:58

За автора на темата - пич, оправи си подписа. Първата дума трябва да е Proud - горд.
Pride означава гордост.
Айде, със здраве

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 13 дек 2010 17:32

Пожелавам си финал за купата. Независимо къде, независимо срещу кой. Ще има черно-бял десант и ще има нови снимки за темата "Пловдив пълни стадионите" :twisted: :mrgreen:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 13 дек 2010 20:54

staria написа:Между другото присъствах на този мач. Вестник "Народна Младеж" беше писал, че се е провел в латиноамериканска атмосфера. Велико изживяване. По велико и от гостуването в Казанлък, макар че там май бяхме повече хора...

:lol: И аз бях там.Няма да забравя прибирането до Пловдив,след мача.
За жребия мога да кажа само едно - много добре,с малка забележка...Пирин са много крив отбор.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 13 дек 2010 21:00

Страхотен жребий!
Много съм доволен! :lol:
Дано ни се падне победителят от двойката Черноморец - Славия иииии на финала с Литекс!
Радвам се, че на този етап избегнахме съдийските отбори - Литекс и цска.С един от тези отбори само на финала, щото иначе лошо - съдиите ще ни порежат срещу тях, ако се срещнем по-рано.Особено Литекс не искам и да си помислям за тях...хем са много здрав отбор, хем съдиите са с тях.Левски дано отпаднат, щото с Литекс ако идем на финал по-можем да се разберем, но с Левски няма да стане!Левскито ще иска със сигурност да вземе нещо, иначе си остават с калъфките и ще се покрият с вретище и пепел от мъка.Може дори да обявят края на света, ако не вземат нищо, така че левскито със сигурност ще иска да спечели втория по авторитет турнир - този за купата на страната!Въобще с Левски,ЦСКА или Литекс само на финала, иначе ще е много трудно да се преборим с 14 човека на терена!Дай,Боже Черно море да удавят ЦСКА-то, а Славия да бият Черноморец в Бургас и единия от двата отбора да се падне с нас. :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Локомотивец
Контакти:

Мнениеот Локомотивец » 13 дек 2010 21:25

Нека подходим с необходимото уважение спрямо Пирин, въпреки неустойчивото им финансово състояние към момента! Според мен има още много вода да изтече до този мач и всичко е възможно. Дано двубоят СЕ СЪСТОИ и, разбира се, не ги подценим по никакъв начин.

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Мнениеот Един град-един отбор » 13 дек 2010 21:46

По темата мога да кажа, че изтеглихте възможно най-лесния съперник и полуфинала ви е сигурен ... все пак си мисля обаче, че следващия мач вече няма да е на Лаута, което ще сложи край на надпреварата за Купата, защото като гости играете колебливо :) Успех все пак.
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 13 дек 2010 21:53

Един град-един отбор написа:По темата мога да кажа, че изтеглихте възможно най-лесния съперник и полуфинала ви е сигурен ... все пак си мисля обаче, че следващия мач вече няма да е на Лаута, което ще сложи край на надпреварата за Купата, защото като гости играете колебливо :) Успех все пак.

Ще видим.Днес са освободени десет футболисти от Локо ПД./някои от тях ще дойдат при вас ;)/ Което означава,че предстои сериозна селекция.Напролет ще сме още по-силни. :idea: Мерси,все пак. :lol:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 14 дек 2010 10:00

Ванко_Ултраса написа:!Въобще с Левски,ЦСКА или Литекс само на финала, иначе ще е много трудно да се преборим с 14 човека на терена!

Ако мача е в Пловдив не се знае. Тук не един и два пъти сме били и 14 човека. А специално Левски, ако продадат Гарата... да идват.

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 14 дек 2010 10:02

Модератор ЛокоПД написа:Ще видим.Днес са освободени десет футболисти от Локо ПД.

Модераторе, може ли да напишеш 10те имена в темата за селекцията, а ние там цяла зима да си спекулираме кой ще ги замести?

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 14 дек 2010 10:05

Един град-един отбор написа:По темата мога да кажа, че изтеглихте възможно най-лесния съперник и полуфинала ви е сигурен ... все пак си мисля обаче, че следващия мач вече няма да е на Лаута, което ще сложи край на надпреварата за Купата, защото като гости играете колебливо :) Успех все пак.

Мерси. Съгласен съм теб, нооооо... Има вероятност пак да сме на Лаута, а тук може да бием всеки. А и да сме гости, победата над Левски показа, че този отбор може да бие всеки и навсякъде. Само полуфинал в Ловеч ме съмнява, че можем да го вземем.

Върни се в “Локо Пловдив”