Наливат 10 млн. евро в Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Наливат 10 млн. евро в Локомотив Пловдив

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 05 дек 2010 22:50

BlueRadiotherapist написа:
Много навътре вземате някое различно мнение.Този форум се е напълнил с много начетени момчета и потребителчета.

:lol: Чакай малко...Сега пък ти ли се правиш на засегнат ? Тази полемика не сме я предизвикали ние - просто ти реши да си кажеш мнението за Динев,а аз си казах мнението за Батков и оня там,руския евреин.Кой толуп,кой не - всеки си има мнение.Ако аз вляза във форум Левски и започна да давам акъли,сигурно и моето "различно" мнение няма да бъде прието с разбиране.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 05 дек 2010 23:07

Дано , заслужаваме един готин стадиона! Може ли от 5 един да не става!?! ( Може разбира се)! Осветлението Филипс за стадион Пловдив ... ми изчезна в началото на 90 те ( в нечии джоб) и от тогава трагедията е пълна! Хайде Коко с теб сме!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
mannoli
Контакти:

Мнениеот mannoli » 05 дек 2010 23:10

Модератор ЛокоПД написа:
ralimavridov написа:Не мога да разбера защо толкова много се доверявате на този тип.Ако беше толкова силен защо трябваше да се занимава със Сандански,а не си наля парите направо в Локо?Все пак много бързо се хвърлихте в обятията му, а какво толкова се е случило?Нови седалки и съблекалня.Не съм запознат в детайли.Ще се радвам ако ни запознаете с основите,които Динев е построил за един голям Локо.Поздрави и успех!!!

След като си фен на Черно море,нормално е да не разбираш някои неща.Първо,откакто е построен нашия стадион,никой "един пирон" не е забил там т.е. никой нищо не е правил по него,даже и Жоро Илиев.Второ,ако имахте собственик като Галя Тъпото /Топалова/,много бързо щеше да ни разбереш.Трето,дотук Коко Динев спазва всичките си обещания - докара свестни играчи,направи здрав ремонт,догодина ще имаме осветление,нова трибуна ,козирки и т.н. Защо да не се доверим,след като дотук не ни е лъгал ?

[center]Колега,да подчертая и доизясня за да няма сърдити.Преди време Георги Илиев, подмени седалките под козирката.с уважение[/center]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 05 дек 2010 23:21

mannoli написа:[center]Колега,да подчертая и доизясня за да няма сърдити.Преди време Георги Илиев, подмени седалките под козирката.с уважение[/center]

Признавам - грешката е моя :oops: .През онези години бях извън БГ,затова съм пропуснал този момент.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
irriducibile1936
Контакти:

Мнениеот irriducibile1936 » 05 дек 2010 23:38

отборът на Пловдив написа:А и за нас като фенове не е ли най-важно, че в момента играем най-хубавия и привлекателен футбол в България, че в момента сме на 5 място в класирането, че в момента сме четвртфиналисти за купата на България. Другото не ни интересува, най-важното е отбора да върви и да е страшилище за някои, които носят от 9 кладенеца вода за да намерят някакви компромати за този човек. Има ли един честен и почтен президент на футболен отбор по света...изключвам Митко(Командоса), който си изпълни мисията отлично.

Митко Командоса :lol: :lol: :lol:
NON MOLLARE MAI !

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 05 дек 2010 23:40

Парите в нашия футбол официално постъпват от български фирми и бизнесмени или от български поделения на чуждестранни фирми. Италиански инвестиции в спорта извън Италия на мен не са ми известни, но може и да има. Освен това нека правим разлика между отбор и спортна база. У нас тези неща не са тъждествени, а по-скоро вървят заедно по подразбиране. От написаното съдим, че интереса им е към базата. Следователно заглавието малко подвежда. Ако Локомотив Пловдив осигури тази инвестиция за стадиона, който му е отдаден под наем, то би трябвало да се каже "Локомотив Пловдив налива 10 млн. евро с помощта на италянски инвеститор в Спортен комплекс Локомотив" в град Пловдив.

Няма да е нещо ново за нас и Пловдив. В последните 10 години отбора ни е привлякал много инвестиции извън града, за спорта в града (да не кажем, че сме единствените). Докато други, затънали в посредственост дрънкаха глупости по наш адрес, ние, благодарение на инвестициите в Локомотив Пловдив донесохме тук две купи (Като се замисля, от 83та насам ние сме единствения отбор носещ отличията в града. Тази година се надявах да видя тук и Аматьорската купа, ама не би.), настоящия ни собственик поднови две трибуни и благодарение на него имаме най-приятния за посещение градски стадион, отделно пловдивчани имат възможност да гледат пловдивски отбор в елитната дивизия без прекъсване. Града ни остава единствения освен София имащ отбор в елита постоянно откак е дошъл футбола в България.
Вкарвайки тези пари чрез Локомотив в Пловдив за нас е гордост и дълг.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
PB1936
Контакти:

Мнениеот PB1936 » 06 дек 2010 00:25

child in time написа:Дано , заслужаваме един готин стадиона! Може ли от 5 един да не става!?! ( Може разбира се)! Осветлението Филипс за стадион Пловдив ... ми изчезна в началото на 90 те ( в нечии джоб) и от тогава трагедията е пълна! Хайде Коко с теб сме!

В онези времена много пари се окрадоха покрай стадион "Пловдив". Не само от уникалното за страната осветление, което се подготвяше тогава. С малко повече късмет и по-малко кражби, градският ни стадион щеше да е отвършен на 100% и щеше да се ползва през тези години,но уви, не се получи. От това загубихме не само ние пловдивчани, но и целия български спорт. Изобщо...пълна деградация, присъща единствено за нашата страна. Само си представете, нашите бащи са гледали мачове на осветление през 60-те и 70-те години, а ние в модерното съвремие нямаме този късмет. Дано ни се отвори парашута с реконструкцията на Лаута.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 06 дек 2010 00:32

PB1936 написа:
child in time написа:Дано , заслужаваме един готин стадиона! Може ли от 5 един да не става!?! ( Може разбира се)! Осветлението Филипс за стадион Пловдив ... ми изчезна в началото на 90 те ( в нечии джоб) и от тогава трагедията е пълна! Хайде Коко с теб сме!

В онези времена много пари се окрадоха покрай стадион "Пловдив". Не само от уникалното за страната осветление, което се подготвяше тогава. С малко повече късмет и по-малко кражби, градският ни стадион щеше да е отвършен на 100% и щеше да се ползва през тези години,но уви, не се получи. От това загубихме не само ние пловдивчани, но и целия български спорт. Изобщо...пълна деградация, присъща единствено за нашата страна. Само си представете, нашите бащи са гледали мачове на осветление през 60-те и 70-те години, а ние в модерното съвремие нямаме този късмет. Дано ни се отвори парашута с реконструкцията на Лаута.

Така е на препълнения " 9ти Септември" са се играли международни мачове и големите дербита ( чак на пистата е имало седящи) а сега? Мачове в 13:00 часа защото в 16:30 вече е тъмно! :evil:
Ами стадион Марица? Като се сетя как се влизаше ( когато бяха в А група) , направо страх ме хваща! Само ме притеснява една част от информацията - Проекта се обвързва с спечелване на Младежкото през 2013! Ами ако не ...?
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 06 дек 2010 04:57

Модератор ЛокоПД написа:
mannoli написа:[center]Колега,да подчертая и доизясня за да няма сърдити.Преди време Георги Илиев, подмени седалките под козирката.с уважение[/center]

Признавам - грешката е моя :oops: .През онези години бях извън БГ,затова съм пропуснал този момент.

седалките ги подмени Ал. Тасев ;)
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 06 дек 2010 09:24

Ейй как се посмях на тая тема. Един човек, който на Лаута ако стъпи, едва ли ще си тръгне в добро здравословно състояние, писал за една друга персона нон-грата, че уредила инвестиции за 10 милиона евра хахахах Ако бях Христо Бонев щях да кажа 1000% партенка, ама понеже съм само Христо ще кажа - 100% партенка. И тъъкмо да спре човек да се смее на глупостите и дойде Джеф, да ни обяснява Караибрахим как не е дясната ръка на Доган, а видиш ли на Коко не му е чиста работата :twisted:

Да си направим една тема за развлечение, "Понеделнишки хумор" викам :mrgreen: :twisted:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”