26 юли 2010г. – 84 години Пловдивски Спортклуб

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogg
Контакти:

Re: 26 юли 2010г. – 84 години Пловдивски Спортклуб

Мнениеот ogg » 26 юли 2010 11:40

Пловдив1926 написа:Ако ти се коментират емблеми си объркал форума. Мисля, че във форума на един отбор от аматьорските дивизии може да видиш доста трагико-комични ембемки, на които може да се посмееш - истински рожби на "криворазбраната" демокрация. Между другото на емблемата ни не присъства годината. Ама е по-готино да говорим на изуст :?

На сегашната ви не присъства година, но ти самия каза, че се надяваш скоро да стане. Така, че всеки разбира трагикомедията по свой начин. Един смята за смешно нещо, което е правено преди почти 100г., а друг - един и същ отбор да има емблеми с различна година на тях... 8-)

[offtopic]
TGL написа:"ПЛОВДИВСКИЯТ ЛЮБИМЕЦ"-"ЛОКОМОТИВ

Много правилно си го сложил в кавички, браво :lol:[/offtopic]
Единственото, което се е случило в Пловдив през 1926 е, че Ботев става първенец на града за пореден път. Всичко останало са митове и легенди...

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 26 юли 2010 11:43

Браво, черно-бели историци!!!
И все още не сте по-стар отбор дори от "Тракиец" - Катуница.

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 26 юли 2010 11:47

plovdivram написа:ogg
Ще е много яко обаче - старата емблема с надпис 1936, а новата с 1926. Какво ли ни чака след още няколко години на...."демокрация"

Като оставим настрана наистина абсурда пред който ни поставя собствената ни история и иронията, която вкарваш... искам да те питам...
Имаме ли основание да търсим някаква яснота по отношние на историята на днешния Локо Пловдив или нямаме?!!

Lyubaka01
Според статистиката-Локомотив София-Славия-Ченгелов Пловдив. И?

Източник?!!! :mrgreen:

Източници-колкото искаш. В къщи дори имам една снимка на тогавашния ни отбор с купата.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 26 юли 2010 11:49

Lyubaka01
Източници-колкото искаш. В къщи дори имам една снимка на тогавашния ни отбор с купата.

Гледам, че се затрудняваш с упоменаването на източниците си!!! :mrgreen: Но... докато ти търсиш подходящ такъв, ще ти кажа, че независимо от затрудненията, които имаш отговора ти напълно отговаря на истиината!!! :mrgreen: Но!!! :shock: ... По интересното е да видим какво казва "историята", която иначе ти толкова активно защитаваш днес?!! :mrgreen: Аз поне нямам проблем с цитирането на източниците си и затова ще ти кажа откъде е това, което виждаш по-долу!!! ;) ... Това е книгата "50 години Локомотив Пловдив" издадена за т.нар. "50 годишнина" на клуба!!! Та би ли ми казал какво четеш върху тези страници?!
Изображение
Последна промяна от plovdivram на 26 юли 2010 11:53, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 26 юли 2010 11:52

ogg написа:
Пловдив1926 написа:Ако ти се коментират емблеми си объркал форума. Мисля, че във форума на един отбор от аматьорските дивизии може да видиш доста трагико-комични ембемки, на които може да се посмееш - истински рожби на "криворазбраната" демокрация. Между другото на емблемата ни не присъства годината. Ама е по-готино да говорим на изуст :?

На сегашната ви не присъства година, но ти самия каза, че се надяваш скоро да стане. Така, че всеки разбира трагикомедията по свой начин. Един смята за смешно нещо, което е правено преди почти 100г., а друг - един и същ отбор да има емблеми с различна година на тях... 8-)

TGL написа:"ПЛОВДИВСКИЯТ ЛЮБИМЕЦ"-"ЛОКОМОТИВ

Много правилно си го сложил в кавички, браво :lol:

Казах, че се надявам скоро официално за година на създаване на Локомотив Пловдив да бъде призната 1926г. Нищо не съм писал за промяна на емблемата. За хумора си прав, всеки го разбира различно. Явно за теб е смешно, че ценим и почитаме историята си и паметта на спортклубците направили много в името на Локомотив. За нас обаче не е.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 26 юли 2010 12:00

plovdivram написа:Lyubaka01

Гледам, че се затрудняваш с упоменаването на източниците си!!! :mrgreen: Но... докато ти търсиш подходящ такъв, ще ти кажа, че независимо от затрудненията, които имаш отговора ти напълно отговаря на истиината!!! :mrgreen: Но!!! :shock: ... По интересното е да видим какво казва "историята", която иначе ти толкова активно защитаваш днес?!! :mrgreen: Аз поне нямам проблем с цитирането на източниците си и затова ще ти кажа откъде е това, което виждаш по-долу!!! ;) ... Това е книгата "50 години Локомотив Пловдив" издадена за т.нар. "50 годишнина" на клуба!!! Та би ли ми казал какво четеш върху тези страници?!
Изображение

Защо пък реши, че се затруднявам-освен най-различните сайтове за футболна статистика, аз също мога да изровя в къщи книга, посветена на 60-годишнината на Локомотив София, в която има въпросната статистика.

За съжаление не мога нищо да прочета на постнатите от тебе страници, тъй като на служебния ми компютър доста сайтове са филтрирани...

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 26 юли 2010 12:10

Защо пък реши, че се затруднявам-освен най-различните сайтове за футболна статистика...

Ами защото не ги упоменаваш!!! Затова реших, че се затрудняваш... Колкото до "различните сайтове", за които говориш там нещата толкова "динамично" :mrgreen: се променят, че докато гледаш, че един мач се е изиграл от отбор с едно име, след някой ден гледаш там изписано друго :mrgreen: ..... Затова е добре да погледнеш какво пише в книжките от времето, за което говорим....

...аз също мога да изровя в къщи книга, посветена на 60-годишнината на Локомотив София, в която има въпросната статистика.

Нямам нищо против да ни я постнеш... Даже настоявам!!!!

Колкото до това, което твърдиш, че не можеш да го прочетеш.... Нищо!!! Ще приемем, че е така и аз ще ти го преразкажа с "две думи"!!! :mrgreen: .... а като се прибереш и си прегледаш източниците ще провериш прав ли съм или не съм?!! :mrgreen: ... Та... там на тези "редове" има ред мачове /всичките/, които не са изиграни от отбор с името "Локомотив" Пловдив.... интересното обаче е че те са представени все едно е било така!!! :mrgreen:

Та в реда на тези неща ще питам и теб.... 'щото ogg упорито не иска да ми отговори.... гледайки меко-казано тези "абсурди"....

Имаме ли основание да търсим някаква яснота по отношение на историята на днешния Локо Пловдив или нямаме?!!
Изображение

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 26 юли 2010 12:29

plovdivram написа:
Защо пък реши, че се затруднявам-освен най-различните сайтове за футболна статистика...

Ами защото не ги упоменаваш!!! Затова реших, че се затрудняваш... Колкото до "различните сайтове", за които говориш там нещата толкова "динамично" :mrgreen: се променят, че докато гледаш, че един мач се е изиграл от отбор се дно име, след някой ден гледаш там изписано друго :mrgreen: ..... Затова е добре да погледнеш какво пише в книжките от времето, за което говорим....

...аз също мога да изровя в къщи книга, посветена на 60-годишнината на Локомотив София, в която има въпросната статистика.

Нямам нищо против да ни я постнеш... Даже настоявам!!!!

Колкото до това, което твърдиш, че не можеш да го прочетеш.... Нищо!!! Ще приемем, че е така и аз ще ти го преразкажа с "две думи"!!! :mrgreen: .... а като се прибереш и си пргледаш източниците ще провериш прав ли съм или не съм?!! :mrgreen: ... Та... Там на тези "редове" има ред мачове /всичките/, които не са изиграни от отбор с името "Локомотив" Пловдив.... интересното обаче те са представени точно все едно е било така!!! :mrgreen:

Та в реда на тези неща ще питам и теб.... 'щото ogg упорито не иска да ми отговори.... та гледайки меко-казано тези "абсурди"....
Имаме ли основание да търсим някаква яснота по отношние на историята на днешния Локо Пловдив или нямаме?!!

А трябва ли да ги упоменавам, като са доста повече от един?!? Аз лично когато ми се налага ползвам http://www.bulgarian-football.com/bg/archiveindex.html
До книжките от времето, за което говорим за да имам достъп, трябва да отида до някоя по-сериозна библиотека. Без да се обиждаш, но историята на Локомотив Пловдив не е нещо, което да ме заинтересува чак толкова, че да стане причина да го направя

Явно имаш съмнения за това, което написах за филтрираните адреси-не се сещам какъв интерес бих имал да лъжа, но все пак:
Request Blocked by URL Filter Database

Your request to URL "http://farm5.static.flickr.com/4068/4616669318_5c7490b585.jpg" has been blocked by the Webwasher URL Filter Database. The URL is listed under categories (Content Server, Media Sharing), which are not allowed by your administrator at this time. The following reputation level was assigned to it: Neutral.
URL Filter Database serial number:
--------------------------------------------------------------------------------
generated 26/Jul/2010:12:24:50 +0300 (McAfee Web Gateway 6.8.6 Build 6257)

Естествено, че имате.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 26 юли 2010 12:44

Lyubaka01
А трябва ли да ги упоменавам, като са доста повече от един?!? Аз лично когато ми се налага ползвам http://www.bulgarian-football.com/bg/archiveindex.html

:mrgreen: ...Lyubaka01 :mrgreen: .... Понеже предполагах кой ти е източника....да ти кажа... точно този сайт имах предвид, че както "до един момент" пишеше едно :mrgreen: .... и след този "момент" вече пишеше съвсем друго!!! :mrgreen: ...Ама айде това е друга тема!!! :mrgreen:

До книжките от времето, за което говорим за да имам достъп, трябва да отида до някоя по-сериозна библиотека. Без да се обиждаш, но историята на Локомотив Пловдив не е нещо, което да ме заинтересува чак толкова, че да стане причина да го направя

Далеч съм от мисълта да се обиждам от това, което чувстваш по отношение на историята на Локо Пловдив.... но пък ще се съгласиш е далеч по-несериозно да коментираш без да отчиташ ред обстоятелства, с които не си запознат!!!

plovdivram

Lyubaka01
Естествено, че имате.

Имаме разбира се... Всеки има право да знае историята си такава каквато е... Ние това и правим!!!
Изображение

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 26 юли 2010 12:56

Имаме разбира се... Всеки има право да знае историята си такава каквато е... Ние това и правим!!!

От това, което виждам по-скоро оставам с впечатление, че историята лекинко я понагаждате... Както и да е-щом ви кефи 1926, вярвайте си, че тогава сте създадени. Ако искате и по-одавнашна година си изберете. Само да не е преди 681, че тогава току виж се наложи да играете в гръцкото първенство :lol:

Върни се в “Локо Пловдив”