ОФИЦИАЛНО: Коко Динев е новият собственик на Локо (Пд)
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- fc_maritza_1921_pld
- Контакти:
Re: ОФИЦИАЛНО: Коко Динев е новият собственик на Локо (Пд)
Това да не то го казаха звездите или извънземните ,че Наджи Шенсой ще е новият треньор на Локомотив аз пък съм сигурен,че въобще няма да е той Коко Динев сам каза Зума има тежката дума а това означава само едно Ясен Петров ще бъде треньора на Локо Пловдив.
Верно на Коледа ставали чудеса
Много съм щастлиииив мамкамуууууууу

Много съм щастлиииив мамкамуууууууу

На Коко мечтата му е да направи Локомотив шампион. 

Зума ще има тежката дума за новият треньор на Локомотив", това заяви бъдещият президент на клуба Константин Динев. Екипът, който ще работи в клуба - Едуард Ераносян, Христо Бонев и Атанас Узунов ще се събере заедно да обсъди кой да бъде бъдещият треньор на тима, предаде репортер на Plovdiv24.bg.
Самият Бонев заяви: "Г-н Динев още по времето на покойния Георги Илиев доказа любовта си към Локо. От няколко месеца водехме преговори с него и сега той ще вземе отбора. Апелирам вече всички да бъдем единни и да уважаваме всичко, което хората правят за Локомотив. Целта ни е тази година да останем в групата, а догодина ще гоним Европейските клубни турнири.
Смятам, че трябва да бъдем благодарни на това, което г-жа Галя Топалова прави за Локомотив през тези две години и половина, тъй като тя издържаше отбора в едни труден за нас момент. Много от феновете на отбора имат негативно отношение към нея, но сега трябва да й бллагодарим, защото се съгласи на тази сделка. Нашите привърженици често подценяват нещата, които се правят за отбора.
Няма да имам проблем да работя с Едуард Ераносян. Имали сме неразбирателства преди, но и за двамата Локомотив стои над всичко и сега сме загърбили неразбирателствата. Нямам търпение да му изтече наказанието", заяви на пресконференцията Христо Бонев.
Самият Бонев заяви: "Г-н Динев още по времето на покойния Георги Илиев доказа любовта си към Локо. От няколко месеца водехме преговори с него и сега той ще вземе отбора. Апелирам вече всички да бъдем единни и да уважаваме всичко, което хората правят за Локомотив. Целта ни е тази година да останем в групата, а догодина ще гоним Европейските клубни турнири.
Смятам, че трябва да бъдем благодарни на това, което г-жа Галя Топалова прави за Локомотив през тези две години и половина, тъй като тя издържаше отбора в едни труден за нас момент. Много от феновете на отбора имат негативно отношение към нея, но сега трябва да й бллагодарим, защото се съгласи на тази сделка. Нашите привърженици често подценяват нещата, които се правят за отбора.
Няма да имам проблем да работя с Едуард Ераносян. Имали сме неразбирателства преди, но и за двамата Локомотив стои над всичко и сега сме загърбили неразбирателствата. Нямам търпение да му изтече наказанието", заяви на пресконференцията Христо Бонев.
- POPCORN
- Контакти:
айде да ви е честито!точно като за коледа подарък.спомням си минлата година на коледа когато Титан ни взе и ни освободи от Лупи тъпанара!Беше ми хубаво!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Чуйте какво каза Коко Динев на събралите се фенове и журналисти, както и изказванията на Христо Бонев и Едуард Ераносян
(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://sport.plovdiv24.bg/127454.html#ixzz0aW3DM6pt
(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://sport.plovdiv24.bg/127454.html#ixzz0aW3DM6pt
Честито майни ,винаги съм харесвал много Локомотив

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
- stefan_ atanasov
- Контакти:
Да вие честито майни радвам се за вас вие заслужавахте това и Ботев също заслужават друг собственник освен Селския,да ви е честит Коко Динев.
"Наистина закупих Локомотив Пловдив, но това не означава, че ще изоставя Вихрен и въобще спорта в Сандански. Обръчи от мои фирми ще продължават да дават пари и да инвестират във Вихрен",
НЕ МИ КАЗВАЙТЕ, ЧЕ САМО АЗ СЪМ ПОТРЕСЕН ОТ ТОВА?!?!?!?!?!?!?!?
А, бе, те почнаха ебаси наглото да ни казват, че държава няма - аре поне малко по-тактично да се държаха!
иначе, честито на локото, макар че нз дали тоя нема да е поредния въздухар.
НЕ МИ КАЗВАЙТЕ, ЧЕ САМО АЗ СЪМ ПОТРЕСЕН ОТ ТОВА?!?!?!?!?!?!?!?
А, бе, те почнаха ебаси наглото да ни казват, че държава няма - аре поне малко по-тактично да се държаха!
иначе, честито на локото, макар че нз дали тоя нема да е поредния въздухар.
[center]
[/center]

- nik_bg1
- Контакти:
Честито и успехи на "Локо"Пд
(Без успехи над "БОТЕВ"Пд,мисля това се разбира от самосебе си.)

(Без успехи над "БОТЕВ"Пд,мисля това се разбира от самосебе си.)