Локомотив Пловдив домакин на Славия на стадиона на... Славия

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vasko1936
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив домакин на Славия на стадиона на... Славия

Мнениеот vasko1936 » 24 ное 2009 21:22

Boksior4eto написа:
Viktor4o_Rs написа:БГ футбола наистина е пълно безумие , въпреки че конкретно в случая ситуацията за Славия е повече от изгодна ;) Стана така ,че и при Ботев , и при вас се заговори за продажба на клубовете точно преди мачовете с нас :) На теория сме много по-класният отбор и би трябвало да ви бием , особено на нашия стадион , но все пак всичко е възможно :roll: Сигурен съм , че ще се получи здрав и хубав мач , дано всички отбори се отървем от президентите-гробокопачи , футболът ни има нужда от силна Славия , от силни Ботев и Локомотив също :!: :!: :!:

че кои сте вие ? Славия?? :D:D:D:D 1 маршрутка хора ви ходят на домакинските мачове. България се нуждаела от силна Славия? ти чуваш ли се кво приказваш??
запомни едно от мен... БЕЗ ЛОКО НЯМА БЪЛГАРИЯ!

Eй приятел, много грубо се изказваш! Трябва феновете да се уважаваме повече и без това стадионите са празни! 5-10 човека, какво значение има, ако любовта им към отбора е безрезевна!? Аз лично желая на мачовете на всички отбори, стадионите да са пълни, и си мисля че тогава качеството на футбола и мотивацията на играчите ще са съвсем различни!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 24 ное 2009 21:34

Феновете на Славия отиват в сектора за гости, а тези на Локо на централната трибуна :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 24 ное 2009 21:39

vasko1936 написа:
Boksior4eto написа:
Viktor4o_Rs написа:БГ футбола наистина е пълно безумие , въпреки че конкретно в случая ситуацията за Славия е повече от изгодна ;) Стана така ,че и при Ботев , и при вас се заговори за продажба на клубовете точно преди мачовете с нас :) На теория сме много по-класният отбор и би трябвало да ви бием , особено на нашия стадион , но все пак всичко е възможно :roll: Сигурен съм , че ще се получи здрав и хубав мач , дано всички отбори се отървем от президентите-гробокопачи , футболът ни има нужда от силна Славия , от силни Ботев и Локомотив също :!: :!: :!:

че кои сте вие ? Славия?? :D:D:D:D 1 маршрутка хора ви ходят на домакинските мачове. България се нуждаела от силна Славия? ти чуваш ли се кво приказваш??
запомни едно от мен... БЕЗ ЛОКО НЯМА БЪЛГАРИЯ!

Eй приятел, много грубо се изказваш! Трябва феновете да се уважаваме повече и без това стадионите са празни! 5-10 човека, какво значение има, ако любовта им към отбора е безрезевна!? Аз лично желая на мачовете на всички отбори, стадионите да са пълни, и си мисля че тогава качеството на футбола и мотивацията на играчите ще са съвсем различни!

Васко е прав.Боксьорчето,по-кротко,ако може.В крайна сметка,единствените,на които им пука за нашите отбори,сме тези,които ходят по стадионите.Къде повече,къде по-малко...факт е,че от ден на ден публиката все повече намалява.Освен това,слависта с нищо не ни е обидил.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Boksior4eto
Контакти:

Мнениеот Boksior4eto » 24 ное 2009 21:42

аз се издрасних заради това,което каза,че България има нужда от силна Славия :) :) :). иначе за другото може и да съм бил груб, за което се извинявам ;)
Ако някога се влюбиш в УЛТРАС .. Бъди щастлива .. Защото той най добре знае какво е вярност и любов .. ! 1926 ♥

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 24 ное 2009 21:48

Boksior4eto написа:аз се издрасних заради това,което каза,че България има нужда от силна Славия :) :) :). иначе за другото може и да съм бил груб, за което се извинявам ;)

Ами няма ли нужда България от повече силни отбори бе Айнщайн ? Славия е един от родоначалниците на най-великата игра в държавата ни , третият отбор във вечната ранглиста , първият български клуб , достигнал полуфинал в европейски клубен турнир и т.н. Като не си ме разбрал , недей да скачаш със обиди ;) А пловдивските отбори винаги са ми били симпатични и аз отдавна смятам , че мача Локо - Ботев е с класи над животинското дерби :)
Изображение

Потребителски аватар
Boksior4eto
Контакти:

Мнениеот Boksior4eto » 24 ное 2009 22:16

Viktor4o_Rs написа:
Boksior4eto написа:аз се издрасних заради това,което каза,че България има нужда от силна Славия :) :) :). иначе за другото може и да съм бил груб, за което се извинявам ;)

Ами няма ли нужда България от повече силни отбори бе Айнщайн ? Славия е един от родоначалниците на най-великата игра в държавата ни , третият отбор във вечната ранглиста , първият български клуб , достигнал полуфинал в европейски клубен турнир и т.н. Като не си ме разбрал , недей да скачаш със обиди ;) А пловдивските отбори винаги са ми били симпатични и аз отдавна смятам , че мача Локо - Ботев е с класи над животинското дерби :)

оф боже.. дай да не спорим за историята на Славия. За мен просто отбори,като Славия,Локо софия,Литекс въобще не трябва да играят евро турнири. Това са отбори без публика. а сега кой скача на обиди бе Цвейнщайн?
Ако някога се влюбиш в УЛТРАС .. Бъди щастлива .. Защото той най добре знае какво е вярност и любов .. ! 1926 ♥

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 24 ное 2009 22:44

Наистина интересно решение. Даже си мислех, че мачът ще се играе в Сандански. Според мен обаче, в моментната форма на Локото, дори и на Лаута, не мисля, че щяха да се противопоставят този път (не, че сме и ние цъфнали и вързали ама...). Макар, че на Лаута пролетта брахме срама. :oops: ;)

П.С. Като цяло пожелавам на всички Пловдивски отбори, да се измъкнат от черната дупка, в която се намира и целия Пловдивски футбол! :!: :idea:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 24 ное 2009 22:44

Братле , ти имаш ли 16 години поне :) Вие като в момента не ходите по много на Лаута , това значи ли , че това са всичките ви фенове ? От колко години Галка ви е президент - от 3-4 максимум , а СИК и Венци разсипват Славия от 12 години вече ... Не можеш да си представиш колко хора са отвратени от Венци и не стъпват на мач от години :arrow: така че , като не си запознат , недей приказва че сме 1 маршрутка и т.н. , тъй като яко се излагаш ... Не сме много , но не сме и толкова малко , а сме сигурно едни от най-верните фенове изобщо , много по-верни от тези на Левски и ЦСКА да кажем ;) Разбери , че за Локомотив Пловдив може да е добре да е далеч от зоната на изпадащите и вие да сте доволни от това , но за Славия само и единствено първите места са успех , всичко друго е провал ... Мога до утре да ти обяснявам , ама няма смисъл , едва ли ще разбереш - в понеделник всеки да си подкрепя отбора докрай , другото е без значение :P
САМО СЛАВИЯ :!: :!:
Изображение

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 24 ное 2009 22:46

slavia_forever написа:Наистина интересно решение. Даже си мислех, че мачът ще се играе в Сандански. Според мен обаче, в моментната форма на Локото, дори и на Лаута, не мисля, че щяха да се противопоставят този път (не, че сме и ние цъфнали и вързали ама...). Макар, че на Лаута пролетта брахме срама. :oops: ;)

П.С. Като цяло пожелавам на всички Пловдивски отбори, да се измъкнат от черната дупка, в която се намира и целия Пловдивски футбол! :!: :idea:

10x
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 24 ное 2009 22:49

Viktor4o_Rs написа:Братле , ти имаш ли 16 години поне :) Вие като в момента не ходите по много на Лаута , това значи ли , че това са всичките ви фенове ? От колко години Галка ви е президент - от 3-4 максимум , а СИК и Венци разсипват Славия от 12 години вече ... Не можеш да си представиш колко хора са отвратени от Венци и не стъпват на мач от години :arrow: така че , като не си запознат , недей приказва че сме 1 маршрутка и т.н. , тъй като яко се излагаш ... Не сме много , но не сме и толкова малко , а сме сигурно едни от най-верните фенове изобщо , много по-верни от тези на Левски и ЦСКА да кажем ;) Разбери , че за Локомотив Пловдив може да е добре да е далеч от зоната на изпадащите и вие да сте доволни от това , но за Славия само и единствено първите места са успех , всичко друго е провал ... Мога до утре да ти обяснявам , ама няма смисъл , едва ли ще разбереш - в понеделник всеки да си подкрепя отбора докрай , другото е без значение :P
САМО СЛАВИЯ :!: :!:

Модератор Локо Пд предупреди потребителя. Не мисля, че е нужно да наливаме масло в огъня и да спамим. Успех за мача! ;)
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”