Boksior4eto написа:Viktor4o_Rs написа:БГ футбола наистина е пълно безумие , въпреки че конкретно в случая ситуацията за Славия е повече от изгоднаСтана така ,че и при Ботев , и при вас се заговори за продажба на клубовете точно преди мачовете с нас
На теория сме много по-класният отбор и би трябвало да ви бием , особено на нашия стадион , но все пак всичко е възможно
Сигурен съм , че ще се получи здрав и хубав мач , дано всички отбори се отървем от президентите-гробокопачи , футболът ни има нужда от силна Славия , от силни Ботев и Локомотив също
![]()
![]()
че кои сте вие ? Славия?? :D:D:D:D 1 маршрутка хора ви ходят на домакинските мачове. България се нуждаела от силна Славия? ти чуваш ли се кво приказваш??
запомни едно от мен... БЕЗ ЛОКО НЯМА БЪЛГАРИЯ!
Eй приятел, много грубо се изказваш! Трябва феновете да се уважаваме повече и без това стадионите са празни! 5-10 човека, какво значение има, ако любовта им към отбора е безрезевна!? Аз лично желая на мачовете на всички отбори, стадионите да са пълни, и си мисля че тогава качеството на футбола и мотивацията на играчите ще са съвсем различни!