Гочо Василев: С победите срещу Ботев си построих апартамент!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Plovdivskia Grand
Контакти:

Re: Гочо Василев: С победите срещу Ботев си построих апартамент!

Мнениеот Plovdivskia Grand » 30 окт 2009 15:58

plovdivram,през въпросната година доколкото си спомням победихме "Славия"/конкурента ви за сребърните медали/с 2:1 в Пловдив а през следващата направихме реми с "Етър"във Велико Търново така че всякакви намеци за "спиране към титлата и медалите" са меко казано неуместни!

Потребителски аватар
demy26

Мнениеот demy26 » 30 окт 2009 16:02

Plovdivskia Grand написа:plovdivram,през въпросната година доколкото си спомням победихме "Славия"/конкурента ви за сребърните медали/с 2:1 в Пловдив а през следващата направихме реми с "Етър"във Велико Търново така че всякакви намеци за "спиране към титлата и медалите" са меко казано неуместни!

Е, да. Едно е да правиш намеци, съвсем друго е изпълнителния директор на Ботев да каже: "Не е важно дали Ботев ще изпадне, важното е Локомотив да не стане шампион."
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 30 окт 2009 16:30

Plovdivskia Grand
plovdivram,през въпросната година доколкото си спомням победихме "Славия"/конкурента ви за сребърните медали/с 2:1 в Пловдив а през следващата направихме реми с "Етър"във Велико Търново така че всякакви намеци за "спиране към титлата и медалите" са меко казано неуместни!

Ха-ха...Plovdivskia Grand,
защо си мислиш, че упреквам отбора ти затова?!! Ни най-малко... ТАКА ТРЯБВА ДА БЪДЕ!!! Като неможеш ДА БИЕШ-НЯМА ДА БИЕШ!!! Много глупаво би било да ви упрекваме за това.... Та нали ТОЧНО ТАКИВА МАЧОВЕ ПРВЯТ ДЕРБИТО НИ ИНТЕРЕСНО!!!! И като гледам през годините, никой не ви е упреквал.... Но понеже се "оправдаваш" /т'ва на майтап/ добре щеше да бъде да кажеш и какви са ви резултатите не само с конкурентите ни за среброто, но и за златото!!! :lol: Не за друго, 'ма нали и те са ви сред "фаворитите" за ГОЛЕМОТО ДЕРБИ!!! :lol: ...
Пак ви казвам далеч съм изобщо от мисълта да търся някаква вина у Ботев, та ние като неможем да си бием основните конкуренти за златото, вероятно не сме го заслужавали толкова!!!

А иначе г-н Раденков е един много приятен и културен човек... От него научих нещо, което незнаех... А това, че Димитър Григоров ви е бил треньор точно в този полусезон и ТОЧНО за този мач.... Нищо чудно, че сте ни били!!! ВЕЛИК ТРЕНьОР, майна!!!
Изображение

Потребителски аватар
Plovdivskia Grand
Контакти:

Мнениеот Plovdivskia Grand » 30 окт 2009 16:39

Вероятно говориш за мача, в който 'дет' се вика ни лишавате от възможността да спечелим титлата?!От това словоизлияние останах с впечатление че "Ботев" е лишил "Локото" от титла, но явно нещо не съм разбрал!Искрено съжалявам.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 30 окт 2009 16:45

Plovdivskia Grand
Вероятно говориш за мача, в който 'дет' се вика ни лишавате от възможността да спечелим титлата?!От това словоизлияние останах с впечатление че "Ботев" е лишил "Локото" от титла, но явно нещо не съм разбрал!Искрено съжалявам.

Ами да... това е факт... То и аз не съм се изразил много точно... т.е. по-точно би било да се каже, че сте допринесли затова да ни е трудно да се борим за нея, защото както казах не сте вие ЕДИНСТВЕНАТА причина ние да не спечелим златото!!! Но това, че сте ни ПОПРЕЧИЛИ не го разбирай като един вид ВИНОВНИ сте... НЕ!!! Точно обратното - ТОЧНО ТАКА ТРЯБВА ДА БЪДЕ... поне за мен е така!!! т.е. КАТО НЕ СМЕ МОГЛИ ДА СИ ВИ БИЕМ, ЗНАЧИ ТАКА Е ТРЯБВАЛО ДА СТАНЕ!!!
Изображение

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 30 окт 2009 19:22

To Plovdivram with compliments !!! http://www.youtube.com/watch?v=_i9vtKVT0uU

;) Надписът "Derby county" е черно на жълт фон. :idea: Не може без нас !!!!!!!!!
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Върни се в “Локо Пловдив”