4000 билета за фенове на Локо (Пд) отпуснаха домакините от Б

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

puffer
Контакти:

Re: 4000 билета за фенове на Локо (Пд) отпуснаха домакините от Б

Мнениеот puffer » 27 окт 2009 20:39

Yellow major написа:Определено не ме прави щастлив като гледам новото ти. Все пак става въпрос за различни неща?

Нещо несхващам мисълта ти ,може да е от правописната грешка ,знам ли :oops:
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ--ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 27 окт 2009 20:53

puffer написа:
Yellow major написа:Определено не ме прави щастлив като гледам новото ти. Все пак става въпрос за различни неща?

Нещо несхващам мисълта ти ,може да е от правописната грешка ,знам ли :oops:

От къде почнахме,до къде стигнахме ...
4000 билета са достатъчни,се пак може да са за последно,но да не бъдем толкова отрицателни преди мача ... :twisted:

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 27 окт 2009 21:11

Преди малко в Гонг писаха, че Селяка ще ви даде 2000 билета и ако бъдат продадени всички ще отпусне още 500.
Сори пичове и на мене ми се искаше да дойдете повечко за да стане хубаво надвикване ама явно няма да стане. :(

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 27 окт 2009 21:33

На по миналото гостуване имаше 22000 хил. човека ,нека ги сложим по 4лв. средно за билет прави 88000хил. лв. ,и стези ли пари ще се оправи СЕЛЯНДЖЪРА :?: :?: :?: ,СЛЕД КАТО СТАНА ЯСНО ,ЧЕ САМО ЗА ЗАПЛАТИ И ОСИГОРОВКИ ЩЕ ТРЯБВА ДА ДАВА ОКОЛО 200 000 ХИЛ. НА МЕСЕЦ.
Елате на КОЛЕЖА да направим едно истинско шоу за което софииските фенове ще ни завидят а червено-сините журналя ще кажат че не е нищо особенно,елате да направим един истински празник за градътни ,що то може да е за последно за дълъг период от време. :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll:

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 27 окт 2009 21:39

емо73канар написа:На по миналото гостуване имаше 22000 хил. човека ,нека ги сложим по 4лв. средно за билет прави 88000хил. лв. ,и стези ли пари ще се оправи СЕЛЯНДЖЪРА :?: :?: :?: ,СЛЕД КАТО СТАНА ЯСНО ,ЧЕ САМО ЗА ЗАПЛАТИ И ОСИГОРОВКИ ЩЕ ТРЯБВА ДА ДАВА ОКОЛО 200 000 ХИЛ. НА МЕСЕЦ.
Елате на КОЛЕЖА да направим едно истинско шоу за което софииските фенове ще ни завидят а червено-сините журналя ще кажат че не е нищо особенно,елате да направим един истински празник за градътни ,що то може да е за последно за дълъг период от време. :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll:

Това е.Нямаш си представа колко си прав.Sad,but true :( Някои хора ,обаче,не могат да "стоплят",че само това ни остана.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 27 окт 2009 21:51

Съгласен напълно с казаното до тука, точно за това най много съжалявам, че Селяка не ви отпусна наистина тези 4000 билета щеше да стане наистина страхотно шоу

Потребителски аватар
Berserk
Контакти:

Мнениеот Berserk » 27 окт 2009 23:56

samobotev написа:Съгласен напълно с казаното до тука, точно за това най много съжалявам, че Селяка не ви отпусна наистина тези 4000 билета щеше да стане наистина страхотно шоу

Ха, все едно, като им отпусне 4000 билета и ще дойдат толкова хора ... Обърни внимание как с всяка изминала година след "шампионската", сектора им оредява все повече и повече ...

П.П. А една евентулана продажба на клуба до края на седмицата, колкото и да ме съмнява това, съвсем ще ги откаже. :)
Превъзходство на улицата, превъзходство по трибуните, а на терена ... каквото стане !

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 28 окт 2009 00:07

Berserk написа:
samobotev написа:Съгласен напълно с казаното до тука, точно за това най много съжалявам, че Селяка не ви отпусна наистина тези 4000 билета щеше да стане наистина страхотно шоу

Ха, все едно, като им отпусне 4000 билета и ще дойдат толкова хора ... Обърни внимание как с всяка изминала година след "шампионската", сектора им оредява все повече и повече ...

П.П. А една евентулана продажба на клуба до края на седмицата, колкото и да ме съмнява това, съвсем ще ги откаже. :)

ПИЧ И ТИ ЖИВЕЕШ В НЯКАКЪВ ИЗМИСЛЕН СВЯТ.ТОВА Е ТЕНДЕНЦИЯ С НАМАЛЯВАНЕТО НА ПУБЛИКАТА.ЗАБЕЛЕЖИ НА ВСЕКИ ОТБОР СЕ ТОПИ ПРАВОПОРПОРЦИОНАЛНО С ДРУГИ ТЕ ОТБОРИ.ТАКА,ЧЕ МИТА ЗА 20000 НА МАЧА ВИ С ЦСКА ГО ДОКАЗВА.ДА НЕ НАПОМНЯМ,ЧЕ НА ПРОТЕСТИТЕ ВИ СЕ СЪБИРАХ ТЕ ПО 50 ЧОВЕКА ;)
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 28 окт 2009 00:08

Berserk написа:

Аз предлагам това да го коментираме след мача.И след Сделката,евентуално...
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Локо Пловдив”