Yellow major написа:Определено не ме прави щастлив като гледам новото ти. Все пак става въпрос за различни неща?
Нещо несхващам мисълта ти ,може да е от правописната грешка ,знам ли

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Yellow major написа:Определено не ме прави щастлив като гледам новото ти. Все пак става въпрос за различни неща?
puffer написа:Yellow major написа:Определено не ме прави щастлив като гледам новото ти. Все пак става въпрос за различни неща?
Нещо несхващам мисълта ти ,може да е от правописната грешка ,знам ли
емо73канар написа:На по миналото гостуване имаше 22000 хил. човека ,нека ги сложим по 4лв. средно за билет прави 88000хил. лв. ,и стези ли пари ще се оправи СЕЛЯНДЖЪРА![]()
![]()
,СЛЕД КАТО СТАНА ЯСНО ,ЧЕ САМО ЗА ЗАПЛАТИ И ОСИГОРОВКИ ЩЕ ТРЯБВА ДА ДАВА ОКОЛО 200 000 ХИЛ. НА МЕСЕЦ.
Елате на КОЛЕЖА да направим едно истинско шоу за което софииските фенове ще ни завидят а червено-сините журналя ще кажат че не е нищо особенно,елате да направим един истински празник за градътни ,що то може да е за последно за дълъг период от време.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
samobotev написа:Съгласен напълно с казаното до тука, точно за това най много съжалявам, че Селяка не ви отпусна наистина тези 4000 билета щеше да стане наистина страхотно шоу
Berserk написа:samobotev написа:Съгласен напълно с казаното до тука, точно за това най много съжалявам, че Селяка не ви отпусна наистина тези 4000 билета щеше да стане наистина страхотно шоу
Ха, все едно, като им отпусне 4000 билета и ще дойдат толкова хора ... Обърни внимание как с всяка изминала година след "шампионската", сектора им оредява все повече и повече ...
П.П. А една евентулана продажба на клуба до края на седмицата, колкото и да ме съмнява това, съвсем ще ги откаже.
Berserk написа:samobotev написа:Съгласен напълно с казаното до тука, точно за това най много съжалявам, че Селяка не ви отпусна наистина тези 4000 билета щеше да стане наистина страхотно шоу
Ха, все едно, като им отпусне 4000 билета и ще дойдат толкова хора ... Обърни внимание как с всяка изминала година след "шампионската", сектора им оредява все повече и повече ...
П.П. А една евентулана продажба на клуба до края на седмицата, колкото и да ме съмнява това, съвсем ще ги откаже.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта