Локо ПД - Локо Мз

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Re: Локо ПД - Локо Мз

Мнениеот емо73канар » 21 сеп 2009 19:32

Хич не е късно,съберетесе и .......................... ,по нататак нали се сещаш.И започнете с Петлешков. 8-) 8-) 8-)

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 21 сеп 2009 19:37

емо73канар написа:Хич не е късно,съберетесе и .......................... ,по нататак нали се сещаш.И започнете с Петлешков. 8-) 8-) 8-)

А бе уж с него почнахме днеска след мача,ама ...Не е само той.Има много за чистене.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

plovdivesamona6
Контакти:

Мнениеот plovdivesamona6 » 21 сеп 2009 20:04

откъде накъде галя ще си ходи.както всички от лаута се фукаха,АД-то им не дължи пари на никой,стадиона е нейн,плаща заплати и осигоровки.галя и зеки не са нарушили никакъв закон или излъгали някой.така,че тихичко :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Mecho-Cuh
Контакти:

Мнениеот Mecho-Cuh » 21 сеп 2009 20:11

Sunway написа:
Mecho-Cuh написа:
Sunway написа:
Как какво става.....Локото изпада ето това става....

Малко избъзваш с заключенията не мислиш ли?

А ти не гледаш реално...Локо Пловдив загубиха от едни от най-слабите отбори в А група-Своге и Мездра--- Тогава кои отбори ще бият????? Не избързвам, ключовият им мач беше този сега с Мездра...Ти да не би да си мислиш, че Локото ще бият Литекс, Левски или някой друг.Следващият кръг с Пирин ще паднат с най-малко 2 гола, запомни ми думата.Казвам го съвсем сериозно и така може да стане.С тази игра те може и Ботев да не могат да бият...няма да се очуда

От първенството са се минали едва 6 кръга и остават 24.Готов ли си да заложиш един кашон Jack? Аз пък няма да се УчудЯ да останат.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 21 сеп 2009 20:12

plovdivesamona6 написа:откъде накъде галя ще си ходи.както всички от лаута се фукаха,АД-то им не дължи пари на никой,стадиона е нейн,плаща заплати и осигоровки.галя и зеки не са нарушили никакъв закон или излъгали някой.така,че тихичко :lol: :lol: :lol: :lol:

Ми да...тя е като Митето бе,амико мио...може и малко италианци да докара... :roll:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 21 сеп 2009 20:24

Модератор ЛокоПД написа:
Yobs1912 написа:Хващайте я тая галя от рано..че при нас от изчаквания вижте кви неща ставаха през годините..ако не искате съдбата ни през последните 10 години я почвайте !

Май вече е късно. :roll:

Все още има шанс, преди да е решила да строи - тогава вече ще е много, много късно...

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 21 сеп 2009 20:26

Fallen_Angel написа:
Модератор ЛокоПД написа:
Yobs1912 написа:Хващайте я тая галя от рано..че при нас от изчаквания вижте кви неща ставаха през годините..ако не искате съдбата ни през последните 10 години я почвайте !

Май вече е късно. :roll:

Все още има шанс, преди да е решила да строи - тогава вече ще е много, много късно...

Галя и "строи"...Ейнджъл,ти бъзикаш ли ме? :lol:

Потребителски аватар
bezposhtadnia

Мнениеот bezposhtadnia » 21 сеп 2009 20:29

Модератор ЛокоПД написа:Не би трябвало да имаме проблеми в този мач.Трите точки са задължителни :!:

:lol: :lol: :lol: : :P :P :mrgreen: :mrgreen:: Ебати цензурата , защо ми изтри мнението :evil: :evil:
НИЕ ,ЩЕ СЕ ВЪРНЕМ НА ВЪРХА . ЗАВИНАГИ .

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 21 сеп 2009 20:31

bezposhtadnia написа:
Модератор ЛокоПД написа:Не би трябвало да имаме проблеми в този мач.Трите точки са задължителни :!:

:lol: :lol: :lol: : :P :P :mrgreen: :mrgreen:: Ебати цензурата , защо ми изтри мнението :evil: :evil:

Прочети правилата.

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Мнениеот Sunway » 21 сеп 2009 20:33

Mecho-Cuh"[quote="Mecho-Cuh написа:
Sunway написа:
Как какво става.....Локото изпада ето това става....

Малко избъзваш с заключенията не мислиш ли?

А ти не гледаш реално...Локо Пловдив загубиха от едни от най-слабите отбори в А група-Своге и Мездра--- Тогава кои отбори ще бият????? Не избързвам, ключовият им мач беше този сега с Мездра...Ти да не би да си мислиш, че Локото ще бият Литекс, Левски или някой друг.Следващият кръг с Пирин ще паднат с най-малко 2 гола, запомни ми думата.Казвам го съвсем сериозно и така може да стане.С тази игра те може и Ботев да не могат да бият...няма да се очуда[/quote]
От първенството са се минали едва 6 кръга и остават 24.Готов ли си да заложиш един кашон Jack? Аз пък няма да се УчудЯ да останат.[/quote]

То точно това е проблема, че остават още 24 кръга.С тази игра още 24 кръга, значи смятай колко загуби още идват.И на малките деца им е ясно, че с тази игра Локото изпадат и стига си живял в заблуждения.Локо Мездра също изпадат нищо, че биха днеска.За Ботев няма да коментирам, защото там нещата са много неясни с тези новите неща напоследък.Значи пак да обобщя: Отбора пада от Своге и Мездра и въпросът ми е Кого се очаква Локото да бият.....освен Ботев, но и там вече не е сигурно :)
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this

"Coz the Best Things in Life Are FREE"

Върни се в “Локо Пловдив”