Лудогорец Разград - Локомотив Пловдив "А" група 18 кръг
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Лудогорец Разград - Локомотив Пловдив "А" група 18 кръг
мача е троен
мисля ,че най-реално е да паднем с 1 гол или равен ! за публиката няма да коментирам като чуя "има ли лудогорци " и "колко сте" ми става много смешно

Мача зависи от тоя мач - Левски - Литекс, ако разбирате какво искам да кажа.....
Има ТВ рейтинги, "интрига", ала=бала, марката А група...
Прогноза , 2:1 или 3:1 , ако Литекс бие в София !
Прозгноза 1:1 ако Литекс не бие в София !
-
NADURVEN_FILOSOF
- Контакти:
snakebite написа:Мача зависи от тоя мач - Левски - Литекс, ако разбирате какво искам да кажа.....
Хахаха, вече дирижирате и първенството ли, няма такъв смях
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3
http://vbox7.com/play:9114d3b3
Най-вероятно ще ни отнесат с 3:0. Ако мача се закучи(случва се) може да вземем точка или да паднем по-почетно. За мен победа там е илюзия.
Дано да се изсипем поне 200 души и яко да подкрепим отбора който много го заслужава на 3 то място и 1/4 финалист за купата. 
Това което видях в Бургас преди 2 години ме кара да мисля, че сте едни от най-добрите в България, за което евала! И ние тогава бяхме доволна бройка за нашите възможности, но организацията при нас е на ниско ниво все още. Относно мача мисля, че ще е от трудните ни мачов! Със сигурност Локомотив ще играе по-затворено и на нас няма да ни е лесно. Дано не позная, но 1:1 с мисъл за ПСВ от наша страна, както стана и със съгражданите ви!
Аз съм от Микре Юнайтед
Нещо ми се върти като играта в Стара Загора...сигурно ще паднем 2 или 3:0.
Айде стягайте се стига с тия пораженчески мисли.Тия селяни лудугурец не са нищо особено.Каква е хавата с Тунчев и Крачунов ако играят ще бъде много добре за защитата?
От Локо Пловдив винаги са били големи пичове...Аз като левскар много уважавам философията на Локомотив и начина и стила на игра на този отбор-респект!
По темата:ако има отбор,който може да спре башибозуците на футболна България,то това е именно Локо и то точно като гост!Прогноза 0-1,с гол на Камбуров
По темата:ако има отбор,който може да спре башибозуците на футболна България,то това е именно Локо и то точно като гост!Прогноза 0-1,с гол на Камбуров
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"