Шампиони на България - пет години по-късно

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Re: Шампиони на България - пет години по-късно

Мнениеот puf-paf » 29 май 2009 22:30

много яка идея всички сме на стадиона
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

Потребителски аватар
L_P_F_C 1936
Контакти:

Мнениеот L_P_F_C 1936 » 30 май 2009 06:44

Продължаваме с ежеднените блиц-интервюта с шампионите на България за 2004-та година, които LPortala.net прави специално за читателите си. Така ще бъде до до 5-ти юни, когато всички заедно ще се съберем отново и да си спомним за великите и незабравими моменти със златните герои отпреди пет години.
Как са, къде са, какво помнят и какво никога няма да забравят...
С какви чувства ще се завърнат?
Как къде?
На Лаута.
На 5-ти юни...
СуперШампионите на Локомотив се завръщат!

Представяме ви, шампиона на България и Локомотив (Пловдив): Велко Христев:

- Здрасти Велко , къде те намираме в момента?
- Тук съм на центъра с колата и се опитвам да паркирам.
- Не върви да те питам дали си получил покана за 5-ти юни, тъй като си от главните двигатели в организацията. Ще ти видим другата събота нали?
- Да, разбира се.
- Какво мислиш за тази инициатива и с какви чувства очакваш тази среща?
- Супер, какво да кажа. Добре измислено.
- Има ли по-специален момент или мач, който няма да забравиш?
- Мисля, че не беше шампионския сезон, а следващия. Но тогава бихме ЦСКА 4:3 на Лаута. Тогава вкарах и победния гол.
- Кога си повярва, че Локомотив може да се бори за титлата?
- В началото не вярвах, но на полусезона бях убеден. Много отбори ни бяха отписали и подценили.
- Много ли са или малко пет години?
- Абе, много са си, ама като се замисля, немога да ги усетя така.
- Какво се промени около теб след напускането ти на Лаута?
- Остаряхме. След като напуснах Локомотив, играх малко в Родопа. Всъщност това за мен беше грешка, че отидох там. След това спрях с футбола. Сега ходя да тичам, че като ги гледам другите момчета, всичките играят някъде и ще видя зор на 5-ти юни.
- Би ли се върнал отново на Лаута?
- Знам ли. Сега ръководство и всичко е сменено. Странна работа. Но защо не, има го като вариант.
- Предполагам следиш моментната ситуация около отбора?
- Да, разбира се.
- Пожелай нещо на феновете за финал.
- Винаги да подкрепят отбора така, както са го правили винаги. И да изживеят отново такива моменти както преди.
Фланелката на ЛОКО ПД се облича не на тялото, а на душата !!!
http://www.vbox7.com/play:4acc3f97
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
L_P_F_C 1936
Контакти:

Мнениеот L_P_F_C 1936 » 30 май 2009 17:58

Представяме ви, шампиона на България и Локомотив (Пловдив): Георги Петров:

- Здрасти Жоро, къде те намираме в момента?
- Дойдох да гледам едни каракачнски овчарки в Петрич.
- Ще уважиш ли поканата и да присъстваш на 5-ти юни?
- Ами, Велко ми се беше обадил, но така и не се чухме пак, за да разбера повече. Но сега вече разбирам от теб, за какво става дума, така че - на линия съм.
- Радвам се, че някой се е сетил. Това е един успех за Локомотив, който трябва да се празнува. Ще е хубаво и за нас да се видим и за феновете, да се сме заедно, така както преди 5 години.
- Въпреки, че не участвах в последния мач на Лаута със Славия, това си остана като един от най-вълнуващите и инфрактни за мен двубои.
- Първия полусезон не бях в отбора, бях в Китай. След завръщането си на Лаута зимата усетих, че настройката в съблекалнята е друга. Всички мислеха за шампионска титла, въпреки че не се тръбеше официално, че това ни е целта.
- Бързо минаха. За мен не са много, тъй като се чувам постоянно с момчетата и винаги, когато чуя името на Локомотив се връщам в онези години и чудесните спомени, които пазя.
- Поиграх малко в Беласица (Петрич). После прекратих активното си занимание с футбола, но пък това, че съм ставал шампион с Локомотив (Пловдив) малко или много ми е помагало в другите начинания.
- Да, разбира се. Близък съм с Аян и още някои момчета и се чуваме отвреме-навреме.
- Вероятно очакват нови шампионски титли и дано скоро любимия им отбор да ги зарадва с такива. Най-вече да ги радва с играта си, така както ги правихме ние
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
L_P_F_C 1936
Контакти:

Мнениеот L_P_F_C 1936 » 30 май 2009 17:59

Представяме ви, шампиона на България и Локомотив (Пловдив): Траян Дянков:

- Здрасти Траяне, къде те намираме в момента?
- В Бургас съм.
- Получи ли покана за честването на петата годишнина от шампионската титла на Локомотив.
- Да, Велко ми се обади. Ще я уважа.
- Невероятно хубава инициатива. Надявам се да се получи истински празник.
- Много са моментите. Обаче шампионското шествието в Пловдив няма да го забравя цял живот.
- След четвъртия кръг. Явно съм бил най-големия оптимист от всички. (смее се)
- Зависи в какъв аспект. Във футболен – и малко и много. При условие, че не съм ставал повече шампион – много са.
- Футболно няма как да се променя, качествата ми са същите. Годините и опита обаче се промениха. След Локомотив минах през Динамо (Махачкала, Русия), Спартак (Варна) и сега съм в Черноморец.
- Би ли се върнал отново на Лаута?
- В Пловдив – да. В самия футбол, няма как да стане. Просто съм решил за себе си, след края на футболната ми кариера, да не се занимавам с този спорт. Иначе Пловдив е най-любимия ми град, даже се нарежда пред родния ми град Варна. В Пловдив оставих адски много приятели и винаги, когато отивам там, нещо трепва в мен.
- Разбира се. Надявам се там нещата да се оправят. Знам, че има някои неуредици и липсва стабилност. Локомотив заслужава да има отбор, не само за челото на “А” група, но и да преследва мечтите на феновете си по европейските терени.
- Най-уникалните фенове в България. Няма Левски, няма ЦСКА. Дано винаги имат отбор, който да ги радва.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
L_P_F_C 1936
Контакти:

Мнениеот L_P_F_C 1936 » 30 май 2009 18:00

Представяме ви, шампиона на България и Локомотив (Пловдив): Недялко Хубенов:

- Здрасти Недялко, къде те намираме в момента?
- Сега съм в Русе. Имахме тренировка и сега с жена ми се разхождаме в парка.
- Получи ли покана за честването на петата годишнина от шампионската титла на Локомотив.
- Да, чухме се с Краси Димитров преди 2-3 дни. Идвам задължително. Сигурно ще дойдем, заедно с Георги Илиев за един ден - да се видим, да поиграем и след това да се прибираме.
- Изненадахте ме приятно. Очаквах да е малко по-късно, на десетата годишнина например. Но и така е супер замислено, още повече щом има почивка между мачовете.
- Аз играх по-малко, ама то и да си резерва, все едно си вътре на терена. Това беше една страхотна година. Който и мач да се хване, кой играл-неиграл, емоцията от всеки е неописуема.
- До последно не вярвахме. Играхме си мач за мач и накрая видяхме, че наистина имаме реален шанс и то само си дойде.
- Зависи как го погледна - и малко или много. Много се вълнувам какви чувства ще ме завладеят като дойда пак на Лаута. Такова хубаво място, само футбол те залива. Тогава само футбола ни беше в главите. Поне така беше тогава, сега незнам как е. Чувам, че нещата не вървят по толкова хубав начин, в отбора я няма тази стабилност, но ще видим.
- След като напуснах Локомотив се прибах за 6 месеца в Хасково. След това дойдох тук в Русе и вече трета година съм в Дунав.
- Ами да, чувам че има проблеми с финансирането, но хубавото е че момчетата играят здраво във всеки мач. Млади момчета са, добре играят. Направо им скриха топката на тия от Локо (София).
- Да са живи и здрави и да подкрепят отбора, така както винаги. Аз преди като играх за Хасково, Локомотив ни гостуваха и оттогава се убедих, че такива фенове няма никъде.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
..Локо Пловдив
Контакти:

Мнениеот ..Локо Пловдив » 31 май 2009 01:14

Представяме ви, шампиона на България и Локомотив (Пловдив): Бобан Янчевски:

- Здрасти Боби, къде те намираме в момента?
- Тук в Македония, готвя се за тренировка след малко.
- Ще уважиш ли поканата за честването на петата годишнина от шампионската титла на Локомотив.
- За съжаление, няма да успея. Имам резервация да почивам със семейството с в Анталия. На 4-ти юни трябва да съм там и немога да я отменя. Иначе много ми се идваше, но какво да се прави.
- Какво мислиш за тази инициатива?
- Много е добре, че сте се сетили да съберете шампионския отбор. Супер идея и много ме е яд, че ще го пропусна.
- Мислил ли си да се реваншираш друг път?
- А, задължително. Ако не тази година, то следващата съм на линия. Само кажете малко по-рано, тъй като ми беше невъзможно да отменя плановете.
- Сещаш ли се някой конкретен момент или мач, който няма да забравиш?
- Няма да забравя всички мачове. Целия отбор, заедно с треньора Едуард Ераносян бяхме като едно семейство.
- Ами, когато започнахме да мачкаме всичките наред. Особено като побеждавахме с по три гола отбори като Литекс и ЦСКА.
- Върнах се в Македония. След една година отидох в Белгия, където играх в Локерен. След това се върнах в Работнички и сега съм във Вардар.
- Ами да, следя. Хубаво е, че рано-рано отборът се отдалечи от зоната на изпадащите.
- Липсват ли ти дербитата с Ботев?
- Нормално, не ги знам ще изпадат ли. Утре ще се разбере, доколкото разбрах.
- Поздравявам всички фенове на Локомотив и им пожелавам в най-скоро време пак да се радват на титла.

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 31 май 2009 11:10

И след 200 години пак ще чествате купената си единствена купа.И ще си я помните вечно нали ще си остане една.... оле,оле,оле кой продаде Пловдив локомотив се зове оле,оле,оле Ей, модератора -комплексар това е истина щом за 4-ти път ми триеш мнението.........

marjb

Мнениеот marjb » 31 май 2009 12:08

nik_bg1 написа:И след 200 години пак ще чествате купената си единствена купа.И ще си я помните вечно нали ще си остане една.... оле,оле,оле кой продаде Пловдив локомотив се зове оле,оле,оле Ей, модератора -комплексар това е истина щом за 4-ти път ми триеш мнението.........

ОТ завистта по-лошо нещо няма!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 31 май 2009 12:40

nik_bg1 написа:И след 200 години пак ще чествате купената си единствена купа.И ще си я помните вечно нали ще си остане една.... оле,оле,оле кой продаде Пловдив локомотив се зове оле,оле,оле Ей, модератора -комплексар това е истина щом за 4-ти път ми триеш мнението.........

Прочети правилата във форум "Ботев" - същите важат и тук.Имате си достатъчно проблеми със Селския,а ние ще си празнуваме квото си искаме.Така че,ако ще казваш нещо смислено,казвай.Ако не - отлитай.Другия вариант е да отлетиш с БАН за известно време. :!:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 31 май 2009 15:27

Ама ти верно заслужаваш БАН! :evil: Аз досега да съм те заличил, със скоростта на светлината. Модът на отбора Локомотив, на които далеч на симпатизирам, обратното - Ботев са ми по-симпатичния отбор, още му се чудя на търпението!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”