"А" гр. 19 кр. Локомотив Пд - Черноморец /неделя/ 17:00 ч.

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

kubik
Контакти:

Re: "А" гр. 19 кр. Локомотив Пд - Черноморец /неделя/ 17:00 ч.

Мнениеот kubik » 31 мар 2013 21:49

Вече почвам да съжалявам за Курдов :lol:
Ицето е време да си почине,дърпа отбора назад.
Тиманов си личи,че е завършен футболист.Жалко,че беше контузен.

Много пропуски,много нещо.Общо взето странен мач.Можехме да бием с двуцифрен резултат.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 31 мар 2013 22:33

Честита победа.

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 31 мар 2013 23:13

Малко извън темата: Някой има ли снимков материал от баража през 1983 г-Локо Пд-Черноморец?
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 31 мар 2013 23:30

NEFTOCHIMIK 1962 написа:Малко извън темата: Някой има ли снимков материал от баража през 1983 г-Локо Пд-Черноморец?

Сигурно ще се намери нещо... :roll: Иначе бях на мача в Бургас,Черноморец ни биха с 2-1.Стана голям търкал тогава.Спомням си,че слязохме на гарата,тръгнахме към хотел България и по едно време стана "мазало". :lol:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 01 апр 2013 00:03

15 мин за Черноморец след това Имаше един отбор на терена и той е Локомотив.Честита победа и УСПЕХ НА ВЕЛИКИЯ ХЕРО

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 01 апр 2013 00:11

Поздравления за феновете на Черноморец за подкрепата която дадоха на своя отбор. Пожелавам им успех от тук нататък в първенството.
Изображение

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 01 апр 2013 09:08

Честитя ви победата. Напълно заслужена срещу един отбор, който игра нещо ( колкото и да е относително това )до към 30-тата минута.
Нашите бяха, като недосварени мръвки, а през второто полувреме и най-вече след първия ви гол започнаха да
играят обидно зле не само за нас "шараните" на стадиона, но дори и за вас, като домакинска публика.
Не вървят нещата при нас. Успех ви желая нататък. Дано имате възможност да се преборите за по-предни места.
[offtopic]Съжалявам, че не се събрахме с част от вас след края на мача. Полицаите държаха да ни изведат извън града. Късния час, днешните ни ангажименти, слабата ни игра и влошеното от това настроение ни развалиха нагласата за среща след мача. Благодаря на Жоро ( Модератор Локо), че ни посрещна и успяхме да се видим, па макар и за малко. Дано имаме още и други поводи за срещи. Иначе с вашите полицаи вече се познаваме поименно и шапка им свалям за коректното и професионално отношение по посрещането ( извън Пловдив) и изпращането на групата ни.[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 01 апр 2013 09:31

Модератор ЛокоПД написа:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Малко извън темата: Някой има ли снимков материал от баража през 1983 г-Локо Пд-Черноморец?

Сигурно ще се намери нещо... :roll: Иначе бях на мача в Бургас,Черноморец ни биха с 2-1.Стана голям търкал тогава.Спомням си,че слязохме на гарата,тръгнахме към хотел България и по едно време стана "мазало". :lol:

Жоро. Аз бях един от малкото ни хора, които бяхме на гарата, когато се изсипа голяма част от вас... :mrgreen: Бях на неправилното място в неправилното време. Бях на 13 години. Нямах нито килограми, нито ръст. Имах само хъс. :mrgreen: Заради него обаче изядох няколко шамара. Малко преди това бях на мелето на моста, имаше меле и под него в района на гара Владимир Павлов, на централна гара и района около нея, където "батковците" ни от съществуващия по ония години при нас "Английски сектор" водеха "сражения". :P Тогава имаше много фенове ( макар тогава да не я знаехме тази думичка) и имаше толкова народ, че "битки" можеха да се водят на няколко фронта. С 4-5 от тогавашните ми "батковци" бяхме и вчера на Лаута...Годините, стръвта и мераците обаче са коренно различни от тогава. Ония години бяха истински. Е-еееех. В Локо по онова време играеха Сотиров, Беделев ( лека му пръст на човека), Бонев се беше върнал от странство, Ераносян, Садъков...Бях и на реванша. В двата мача стадионите се пукаха по шевовете. При гостуването на Лаута бяхме настанени там, където сега ще правите новата трибуна Бесика. Около 2-3 000 бургазлии бяхме. Имаше автобуси, коли, вагони от Бургас. Имаше хора буквално на метър-два зад вратите и тъч линиите. Помня как нашия Шейтанов ( Пинко) се разгъваше от греда до греда, помня, как топката се разхождаше по гол-линията ни и така и не влезе във вратата ни, а след края на мача нашия Пинко целуваше гредите. Е-еееех времена... :cry:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 01 апр 2013 10:04

Каква поредна футболна драма :)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 01 апр 2013 19:09

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1vo2WaJXLgU[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=u2u7kF2GESE[/youtube]
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”