Модератор ЛокоПД написа:NEFTOCHIMIK 1962 написа:Малко извън темата: Някой има ли снимков материал от баража през 1983 г-Локо Пд-Черноморец?
Сигурно ще се намери нещо...

Иначе бях на мача в Бургас,Черноморец ни биха с 2-1.Стана голям търкал тогава.Спомням си,че слязохме на гарата,тръгнахме към хотел България и по едно време стана "мазало".

Жоро. Аз бях един от малкото ни хора, които бяхме на гарата, когато се изсипа голяма част от вас...

Бях на неправилното място в неправилното време. Бях на 13 години. Нямах нито килограми, нито ръст. Имах само хъс.

Заради него обаче изядох няколко шамара. Малко преди това бях на мелето на моста, имаше меле и под него в района на гара Владимир Павлов, на централна гара и района около нея, където "батковците" ни от съществуващия по ония години при нас "Английски сектор" водеха "сражения".

Тогава имаше много фенове ( макар тогава да не я знаехме тази думичка) и имаше толкова народ, че "битки" можеха да се водят на няколко фронта. С 4-5 от тогавашните ми "батковци" бяхме и вчера на Лаута...Годините, стръвта и мераците обаче са коренно различни от тогава. Ония години бяха истински. Е-еееех. В Локо по онова време играеха Сотиров, Беделев ( лека му пръст на човека), Бонев се беше върнал от странство, Ераносян, Садъков...Бях и на реванша. В двата мача стадионите се пукаха по шевовете. При гостуването на Лаута бяхме настанени там, където сега ще правите новата трибуна Бесика. Около 2-3 000 бургазлии бяхме. Имаше автобуси, коли, вагони от Бургас. Имаше хора буквално на метър-два зад вратите и тъч линиите. Помня как нашия Шейтанов ( Пинко) се разгъваше от греда до греда, помня, как топката се разхождаше по гол-линията ни и така и не влезе във вратата ни, а след края на мача нашия Пинко целуваше гредите. Е-еееех времена...