plovdivram написа:
А, какво ще кажеш за абсурдите, в които хем бяхме "крадци на чужда история" (т.е. тази на Спортклуб), хем самите спортклубци с десетилетия документирани усилия правили опити да възстановят истинското начало на днешния Локомотив!Излизаше, че хем ние им "крадем историята", а в същото време те настояват, че най-правилното е те да си бъдат признати ОФИЦИАЛНО, за начало на днешния Локомотив!!! Е, аз така и не проумявах - това НАРОЧНО ли го правеха "вашите" фенове... така им беше удобно ли... или им беше просто трудно да го проумеят?!
Аз мисля, че беше ПЪРВОТО!!!
Ти - какво ще кажеш?!
То, аз не мога да повярвам, иначе, че има хора, които така и не могат да проумеят нещата, които се случваха, а именно, че НЕ АНГЕЛ и ВЛАДО - "двамата шамани" го направиха това, а те просто ЗАВЪРШИХА ЕДНО ДЕЛО, зад което стоят СТОТИЦИ ИМЕНА НА РЕАЛНИ ХОРА (вземете книгата, отзад са изброени)... хора работили затова десетки години!!! Ама не... по-лесно беше - да се сведат нещата до АНГЕЛ и ВЛАДО, нали?!!! Сега пак не е ли същото - ИГНОРИРАТ се ИМЕНАТА и ОСТАВЕНОТО от тях, а с тръгва срещу "буферите" и "измишльотините" им!
Иначе, за другото си прав... така си беше... от както станах обаче - "циганин", "зрънков", "лъжец", "крадец на история" и какво ли още не ми е малко трудно да приемам каквато и да е дискусия относно темата Локомотив - Ботев.... дори и с моите "жълти" приятели, които много си уважавам вече гледаме да я избягваме тази тема, за да не си развалим приятелството!!! Трудно ще може да бъде възстановено, онова, което беше!!!
Отклонихме се от темата май, да не нахлуят баретите

Ами същото е горе-доло, обаче е така, защото и двете тези не са достатъчно убедителни и пораждат спорове! Това не значи, че отричаме труда на всички хора които посочваш, просто се съмняваме в тяхната правота, защото определено има неща, които не съответстват или са спорни на твърденията им !
Приятелството е нещо, което трудно може да се развали само заради футболните ни пристрастия! Ако изключа приятелите ми от деца които са ваши фенове, имам и доста левскари и цесекари ,с които съм се сприятелил доста по късно (поради бизнеса ми който е на морето) и с всички тях се бъзикаме и не пропускаме да се "ухапем" при първа възможност, това обаче далеч не може да развали отношенията ни, като приятели ! Снощи например, взех с мен на мача приятел, който е върл фен на Паок (живял 10 години в Солун) и Левски!!! Нали не мислиш, че пропусна да ме "захапе"

Що се отнася до обидите, и аз не грея от щастие, като ме наричат "турчин", "подлога на ДПС" "неградски" и прочие , ама не съм пък чак толкова тънкообиден, че да не мога да преглътна обида, казана ми от някой, в някакъв форум