Черно Море - Локомотив Пд

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
IvanGit
Контакти:

Re: Черно Море - Локомотив Пд

Мнениеот IvanGit » 06 мар 2011 18:49

Чета си тук-терени-мерени,съдий,времето и т.н.били виновни,страхът е виновен.Да не създадеш едно свесно положение за гол цял мач,да не направиш едно свесно центриранепри това срещу 10 човека(независимо кой е отбора)-не съм доволен никак.Трябва да се работи още и то много здраво.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 06 мар 2011 18:59

Пловдив1926 написа:Мнения започващи с айде стига глупости няма да се толерират. Независимо от автора им.

Това с терена е еднакъв и за 2та отбора е несериозно. Морето тренират всеки ден на тази нива, докато нашите се подготвяха на перфектни терени. Приказката "така е в България" също е невярна защото няма друг стадион, който да изглежда по този начин, не знам как са ви дали лиценз даже. Вмъквания как ни подпирал съдията може да предизвикат само насмешка.

Получи се здрав мач,на отвратителен терен в който нашите технични футболисти не можаха да играят това, за което са се подготвяли - красив, техничен футбол. Честита точка на Черно Море и успех нататък в първенството.

За останалото - да, терена е еднакъв и за двата отбора или ние не играхме на същия теврен :lol: И кой ти каза, че играчите тренират на нивата всеки ден :lol: Не стига, че си незапознат, но и говориш с убеждение???
На терена се тренира само веднъж в седмицата, за да се запази колкот се може повече... Имаме си 2-3 игрища на които се тренира. Грам няма общо, че се играе на този терен всеки ден... Отделно, че новите ихграчи- Камазола, Каптиев и т.н изобщо не са свикнали на терена на Тича, но се представиха доста добре, така че айде без да търсим оправдания, а! Най-лесно е да се оправдаваме.,... То човек, ако иска може да се оправдае и с облаците. Днес и двата отбора играха зле, но вие играхте по-зле.... И къде са тези перфектни терени? До колкото гледах терена на мача в с Видима не беше никак перфектен? Не казвай кое ще предизвика насмешка, че всяко едно мнение може да предизвика насмешка. Те насмешка предизвикваха и мненията преди мача, че нас съдията щял да ни подпира, нас само ни подпирали и какви ли не други глупсоти :lol:
И технични играчи има не само във вашия отбор- нашите играчи половината,че и повечето дори са технични и хич не им се получава играта на нива, за това ти казвам, че каквото е за вас, такова е и за нас! Късмет и на вас занапред, честита точка и на вас и спрете с глупавите подмятания!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 06 мар 2011 19:03

Да бе, за пръв път стъпват направо на Тича, горките. Никой не се оправдава за нищо. Честитих ви точката вече, успех и занапред.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 06 мар 2011 19:13

Пловдив1926 написа:Да бе, за пръв път стъпват направо на Тича, горките. Никой не се оправдава за нищо. Честитих ви точката вече, успех и занапред.

Kaптиев подписа вчера, а дойде преди 10 дена според теб на Тича ли е играл :lol: ;) Мерси, но лошото е, че и двата тима са зле подготвени и не са готови за ЕКТ!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 06 мар 2011 19:16

Говори за вашия. В ЕКТ се играе футбол на тревни терени, а не в кал до глезена :!:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 06 мар 2011 19:25

MORSKI написа:
Пловдив1926 написа:Да бе, за пръв път стъпват направо на Тича, горките. Никой не се оправдава за нищо. Честитих ви точката вече, успех и занапред.

Kaптиев подписа вчера, а дойде преди 10 дена според теб на Тича ли е играл :lol: ;) Мерси, но лошото е, че и двата тима са зле подготвени и не са готови за ЕКТ!

Морски не ти ли светва червената лампичка бе майна.Цялата А група е пропищяла от ст.Тича.Всеки едно и също говори след мач на Тича,че футбол там не може да се играе.Направи си и справка,като домакини,мачкате,като гости сте скръб>Изводи те са за теб!

Акото знам,че мирише и цапа,но АКО :mrgreen: се играеше на хубав терен ,отивахте на разлика ;)

п.П Че,на тоя терен,няма да се очудя ако биете и Барселона.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 06 мар 2011 19:32

MORSKI написа:

Морски, с теб да се спори е все едно да споря с телевизор - безсмислено е! Просто ти никога не слушаш какво ти се казва, явно живееш в собствен свят и постоянно се опитваш да натрапваш глупавото си мнение на другите, което е много тъпо. Така, че е безсмислено да пишеш тъпи мнения в нашия форум, защото само дразниш ;). На никой локомотивец не можеш да промениш мнението за вашия отбор, стила ви на игра и терена, които се обобщават точно в една дума - отвратителен. За мача - Х е добре, но можехме да си тръгнем и с победа. Също така можехме и да загубим. Теренът беше картофена нива и съм сигурен, че ако играем при нормални условия за футбол, ще отнесем отбора на ЧМ с разлика. Те са си свикнали на нивата, както ги видяхме са доста груб отбор. Няма нищо, честитя им точката, да са живи и здрави! Съдията много добре си свири.
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 06 мар 2011 19:32

kubik написа:
MORSKI написа:

Морски не ти ли светва червената лампичка бе майна.Цялата А група е пропищяла от ст.Тича.Всеки едно и също говори след мач на Тича,че футбол там не може да се играе.Направи си и справка,като домакини,мачкате,като гости сте скръб>Изводи те са за теб!

Акото знам,че мирише и цапа,но АКО :mrgreen: се играеше на хубав терен ,отивахте на разлика ;)

п.П Че,на тоя терен,няма да се очудя ако биете и Барселона.

Няма такив аположения, ако ;) Това е футбол, а не паралакс :lol: И не виждам как с таква игра щеше да стане.. Ако искате да се борите за КЕТ трябва да свиквате на всякакви терени и условия... Отделно, че до колкото разбрах като гости сте слаби не е само на Тича! Ще видим , изхвърляте се прекалено според мен, желая ви успех както вече казах!
Иначе за нашия терен лампичката ми е светнала на мен отдавна, но на собствениците трябва да им светне, а не на нас феновете! Тревата на Тича е такава от 2009 края 2010 между другото, а ние на Тича сме стабилни домакини още от 2007- 2008 година ;) Така, че не това е главната причина.
Последна промяна от MORSKI на 06 мар 2011 19:39, променено общо 1 път.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 06 мар 2011 19:38

Морски, с теб да се спори е все едно да споря с телевизор - безсмислено е! Просто ти никога не слушаш какво ти се казва, явно живееш в собствен свят и постоянно се опитваш да натрапваш глупавото си мнение на другите, което е много тъпо. Така, че е безсмислено да пишеш тъпи мнения в нашия форум, защото само дразниш ;). На никой локомотивец не можеш да промениш мнението за вашия отбор, стила ви на игра и терена, които се обобщават точно в една дума - отвратителен. За мача - Х е добре, но можехме да си тръгнем и с победа. Също така можехме и да загубим. Теренът беше картофена нива и съм сигурен, че ако играем при нормални условия за футбол, ще отнесем отбора на ЧМ с разлика. Те са си свикнали на нивата, както ги видяхме са доста груб отбор. Няма нищо, честитя им точката, да са живи и здрави! Съдията много добре си свири.

Боксьор, спора с теб е същия! Не квалифицирай кое мнение какво е, ако обичаш понеже аз лесно мога да квалифицирам примерно твоето като такова, но не го правя! Не казвай кое мнение е тъпо и кое не! Всеки има право да пише каквото иска, това е форум! Отделно, че за мен бяха тъпи всичките ви мнения как съдията ни подпирал или не знам какви ли не още неща и то днес се доказа- съдията пак ли ни подпря :lol: Не знам кой живее в свой свят- вие имате някакво си ваше мнение и го натрапвате мне аз, от какъв зор аз да се съгласявам с него? :lol: Отделно, че признах, че дузпите си бяха 100% - ви, че съдията свири по правилата- какво искаш да призная като имахте 1- 2 атаки за цял мач? Всеки си има мнение, айде да не се опитваме да налагаме своето, а! Всеки си защитава неговата теза- вие смятате, че сте силен отбор, играете красив и т.н футбол, лошо няма, но днес това не се видя. Лесно може да се оправдаят нещата с терена, но само той ли е виновен? Както вече казах в нашия отбор има немалко технични играчи за тях данеби да е добре да играят на нива?

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 06 мар 2011 19:43

Морски Нашите момчета идват от лагер в Марбея,тренирали на перфектни терени.Играта ни основно е по земя-там сме най-силни.Изведнъж отиват на нива,където се спъват в чимов,пързалят се като мечки на лед(сещаш ли се как мечката върви на леда и изведнъж четерете лапи разперени,и целунала леда,стойка като трофей на стена) :lol: е какъв футбол,какви пет лева.

п.п Май пак сте поливали терена преди мач.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Върни се в “Локо Пловдив”