А да попитам с банковата сметка, която щяхме да отваряме какво стана?
Besso е новият символ на черно-белите фенове!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Besso е новият символ на черно-белите фенове!
Уникално! Много оригинално 
- Локомотив1926
- Контакти:
svobodni написа:А да попитам с банковата сметка, която щяхме да отваряме какво стана?
Всички това се чудим ...
kanar4o написа:Щитът прилича на полумесец.
Като онзи дето развяхте ли ?
- jia80
- Контакти:
Mnogo dobro reshenie
Bravo momcheta
Bravo momcheta
само локо пловдив
Супер е станало ,много добра символика и точен девиз.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
- TheUsualSuspect
- Контакти:
kanar4o написа:Щитът прилича на полумесец.
На турците им се привиждат полумесеци навсякде...нормално.
Някой да изрине жълтите паразите от тази тема....замириса на потни селяни

noctambulist написа:Отново добре се посмяхме, спор няма
Като си гледате селекцията ли се смеете,или най-накрая се погледнахте от страни
-
favaca8888
- Контакти:
fire написа:favaca8888 написа:Абе кво става със смърфиета ?
Тоест вече не сте смърфове , а кво е тва ?! ВОЙНИ ! ВОЙНИЦИ ! ТАМПЛИЕРИ ! ВИКИНГИ може би ! Хм направо Ви се чудя на акъла??
"Смърфовете" не е измислено от нас, а просто е едно изкуствено наложено наречие на клуба ни от някои журналисти в града ни,а после и извън него!
"Смърфовете" НИКОГА не е имало нищо общо с феновете на черно-белия клуб нито със самия клуб,въпреки,че един бивш ръководител на клуба ни дори направи такава кукла,която излизаше на пистата на 2-3 мача! Няма лошо,но въпросния "БЕСО"е изцяло наше дело и занапред ще е един от символите на черно-бялата общност!
По твойта логика символа на жълтите мисири трябва да е папагал!?
ТУК НЕЩАТА СА ДОСТАТЪЧНО АРГУМЕНТИРАНИ И ВСЕКИ,КОЙТО Е ПРОЧЕЛ МАТЕРИАЛА В "lportala.net"не би стигал до подобни въпроси!
На въпроса ти с удивителната, да ( в случая канар ) ! А не съм от Ботев , от Локо сф съм. Както на нас ни викат "буфери", нали измислено. Иначе поздравления за проекта, супер е !
Въпроса ми беше как сега нали да се възприема синонима на публиката на Локо пд ? Нали ясно е че не е смърфове, не е и железничари...Как е ?
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
favaca8888 написа:fire написа:favaca8888 написа:Абе кво става със смърфиета ?
Тоест вече не сте смърфове , а кво е тва ?! ВОЙНИ ! ВОЙНИЦИ ! ТАМПЛИЕРИ ! ВИКИНГИ може би ! Хм направо Ви се чудя на акъла??
"Смърфовете" не е измислено от нас, а просто е едно изкуствено наложено наречие на клуба ни от някои журналисти в града ни,а после и извън него!
"Смърфовете" НИКОГА не е имало нищо общо с феновете на черно-белия клуб нито със самия клуб,въпреки,че един бивш ръководител на клуба ни дори направи такава кукла,която излизаше на пистата на 2-3 мача! Няма лошо,но въпросния "БЕСО"е изцяло наше дело и занапред ще е един от символите на черно-бялата общност!
По твойта логика символа на жълтите мисири трябва да е папагал!?
ТУК НЕЩАТА СА ДОСТАТЪЧНО АРГУМЕНТИРАНИ И ВСЕКИ,КОЙТО Е ПРОЧЕЛ МАТЕРИАЛА В "lportala.net"не би стигал до подобни въпроси!
На въпроса ти с удивителната, да ( в случая канар ) ! А не съм от Ботев , от Локо сф съм. Както на нас ни викат "буфери", нали измислено. Иначе поздравления за проекта, супер е !![]()
Въпроса ми беше как сега нали да се възприема синонима на публиката на Локо пд ? Нали ясно е че не е смърфове, не е и железничари...Как е ?
За първи път чувам че някой ви нарича буфери.Честно казано ми е все едно как ни викат разни папагали, прасета,орки или т.н.
Тая инициятива дето сме я подхванали много малко отбори могат вобще да я ЗАПОЧНАТ.Така че , ако не си някой комплексиран жълтур е нормално да ти хареса.