Извънредно: БФС наказа Локо Пловдив и феновете му
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- black&white
- Контакти:
Re: Извънредно: БФС наказа Локо Пловдив и феновете му
AREA BIANCONERA написа:С решението си да накаже Левски без публика, БФС на практика наказва много повече Локомотив, като го лишава от подкрепа на феновете им, без да имат никаква вина за случилото се в предния мач на Левски.
Може ли да има такива т*пи хора???
И не само тях... Мен ми е много интересно какво общо имам аз с хората който са се били? Аз съм си купил абонамента карта - демек съм си платил за тоя мач... нито съм се бил с някой нито нищо... от къде на къде няма да мога да го посетя ?
Органите на реда да си бяха свършили работа... защо други хора трябва да плащат за провиненията на дадена група хулигани?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Няма по неадекватни хора от кратуните в БФС и неговите комисии 

Ако мача беше с публика, щяхме да имаме предимство, защото щяхме да сме повече от тях по трибуните, но сега нещата се изравняват.

- Пловдивчанин
- Контакти:
Вальо, айде утре кажи нещо, направи си труда да прочетеш правилника и да видиш, че наказанието за това провинение е лишаване от домакинство м/у 4 и 6 срещи и глоба 10 000лв.!
ЕДНА ЛЮБОВ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!
Препоръка към феновете на Славия и Локо Сф - преди мач с Левски или Цска правете золуми за да ви накажат за следващия мач без публика. Така елиминирате предимството на грандовете от това, че публиката им е доста повече от вас и увеличавате шанса на отбора да измъкне нещо.
Вие тъпи ли сте..."Председателят на комисията Юри Кучев обясни, че дисциплинарният правилник позволява замяната на основното наказание в подобни случаи - лишаване от домакинство, с това да се играе при закрити врати."
Тоест всеки отбор,който е наказан,може да се възползва от това правило

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
- Пловдивчанин
- Контакти:
0007 написа:Вие тъпи ли сте..."Председателят на комисията Юри Кучев обясни, че дисциплинарният правилник позволява замяната на основното наказание в подобни случаи - лишаване от домакинство, с това да се играе при закрити врати."
За нанесен удар и/или побой в “района на стадиона” над лъжностно/и лице/ наказнието е лишаване от домакинство от 4 до 6
срещи + глоба- 10 000 лева!!
Сам си прави изводите, умния.
ЕДНА ЛЮБОВ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!
Абе, тази игра е за публиката реално! БФС успяват успешно да прогонват хората от стадионите, може и да е по-изгодно повече зрители да са пред телевизорите...
Съдията на мач е Георги Йорданов ,идилията е пълна за Левски.Закрити врати,поръчков съдия,густо,майна.
Този мач го пишете ,загубен!
Шнур за поръчковото бфс!
Този мач го пишете ,загубен!
Шнур за поръчковото бфс!
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!