Локо праща в БФС запис с 15 гафа на Николай Йорданов
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Пловдив1926
- Контакти:
Re: Локо праща в БФС запис с 15 гафа на Николай Йорданов
Гигов не е планирал да отпаднете от тия шматки, това ти го гарантирам. Ако ги бяхте били в тоя мач само 80, 000 евро + реклами и тв права. За следващия цифрите са по-големи. Що да не дам пет хиляди евро на някой чернодрешко, като ще ми донесе 100, ей така на първо четене 
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Sofia 1929
- Контакти:
Хм незнам какво според теб е планирал, но нещо сметките не излизат. Тези "шматки" са с бюджет 16 млн. евро(колкото на всичките софийски клубове) с трима национали на Полша. Дори и да си прав и да е планирал преминаване в следващ кръг, то там си непоставен и отиваш на силен отбор... Вариантите са два, силен отбор от балъшка страна, където отпадаш и получаваш 5 лв. от ТВ права и са яко назад или в най-добрия случай се падаш с Тотнъм, които ти нашиват кошницата, но поне лапаш не лоша сума от ТВ права+някой друг лев от билети.
Ако си прав и всичко това е планирано в клуб като нашия, с 10 пияници на щат, водещи се ръководство на книга и само един компютър собственост на клуба, те признавам отвсякъде.
Сборно ако сметнеш приходите/разходите и като отчетеш, че в клуба ни "работят" хрантутници-полуидиоти, които могат да планират само до петък вечер в Найт Флайт какво ще правят, ще разбереш, че тезата ти увисва. Няма смисъл да ви занимавам с нашите си проблеми, просто ми се иска да разберете, че нещата не са такива, каквито ги смятате за Гигов, организации, схеми и т.н.
Ако си прав и всичко това е планирано в клуб като нашия, с 10 пияници на щат, водещи се ръководство на книга и само един компютър собственост на клуба, те признавам отвсякъде.
Сборно ако сметнеш приходите/разходите и като отчетеш, че в клуба ни "работят" хрантутници-полуидиоти, които могат да планират само до петък вечер в Найт Флайт какво ще правят, ще разбереш, че тезата ти увисва. Няма смисъл да ви занимавам с нашите си проблеми, просто ми се иска да разберете, че нещата не са такива, каквито ги смятате за Гигов, организации, схеми и т.н.

Български Железничарски Спортен Клуб
СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!
- plovdivram
- Контакти:
Пловдив1926 написа:Аз не виждам полза никаква от мрънкането колко сме зле. Кажете какво можем да направим за да променим ситуацията. Иначе българина е цар на мрънкането в кръчмата преди, пред компютъра сега.
Според мен по-интересния въпрос би бил как позиция като твоята, която определено е "да си мижим да ни лъжат, че видите ли може и по-лошо да стане" ни помага?!! "Българина бил цар на..."... ха-ха... Знаеш ли на какво е "цар българина"... "Цар" е на това, че колкото повече му "влиза" - толкова повече да търси причини и да разправя на останалите колко изпитва удоволствие оттова!!!

- Пловдив1926
- Контакти:
Хах, мижи да те лъжат ли
Айде Владо, отвори ни очите, поведи революцията за спасение на родния футбол, всички ще те последваме.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- plovdivram
- Контакти:
Пловдив1926 написа:Хах, мижи да те лъжат лиАйде Владо, отвори ни очите, поведи революцията за спасение на родния футбол, всички ще те последваме.
Ха-ха... за какво да го правя.... за да излезе някой като теб и да обяви как "мисленето ми нямало място на Лаута" и как беше още... "'щом имало инфекция - трябвало ампутация ли"... щял да ме последва?!! Кой да ме последва бе майна.... Нали видях.... Каквото има да си кажа, си го казах ДИРЕКТНО на "КОГОТО" трябва и видях за какво става въпрос... "не го слушайте, не го слушайте г-н ....., той така си ги говори"...

- Пловдив1926
- Контакти:
Много тъжно, че така виждаш нещата
Особено във втората им част. Иначе без ампутация инфекцията няма да мине. Отделен въпрос е кога ще спрем да приказваме и ще почнем да режем. Щото вече не остана здраво.
- plovdivram
- Контакти:
Пловдив1926
Тъжното е че за съжаление това не е просто моя "прочит" на нещата, а факт!!! И... няма как да се премине към действие без да има СЪГЛАСИЕ или по друг начин казано ЕДИНОМИСЛИЕ, единодушие /сигурно има и други синоними, но ще спра дотук/, защото в БГ футбола ни винаги ще има по един "Хер Пек", който ще се крие зад тетрадка, малък формат и ще ни говори сладки приказки, с които да ни потопи в сладки мечти, а след това - "дим да го няма"... ще му теглим на тоз' по една .... и ще посрещнем с цветя следващия!!!
Много тъжно, че така виждаш нещата Особено във втората им част. Иначе без ампутация инфекцията няма да мине.
Тъжното е че за съжаление това не е просто моя "прочит" на нещата, а факт!!! И... няма как да се премине към действие без да има СЪГЛАСИЕ или по друг начин казано ЕДИНОМИСЛИЕ, единодушие /сигурно има и други синоними, но ще спра дотук/, защото в БГ футбола ни винаги ще има по един "Хер Пек", който ще се крие зад тетрадка, малък формат и ще ни говори сладки приказки, с които да ни потопи в сладки мечти, а след това - "дим да го няма"... ще му теглим на тоз' по една .... и ще посрещнем с цветя следващия!!!

- Пловдив1926
- Контакти:
plovdivram написа:Пловдив1926Много тъжно, че така виждаш нещата Особено във втората им част. Иначе без ампутация инфекцията няма да мине.
Не напротив, Владо, това което заплюх беше да се приказва нахалост жълти клюки и простотии как всеки мач ни е уреден, как всеки резултат от А група ни е тото - което е абсолютна ЛЪЖА. Щото тия приказки гонят хората от стадиона! Аз с човека, който визираш кафе не пия, само му вярвам, че прави добри неща в рамките, в които е вкаран. Защото всеки има рамки. Утре като ти каже шефа прави на фирма честота жълти рекламки сядаш и правиш, щото ти плаща заплатата. Същия е и тоя с който уж си пия кафето. Рибата се вмирисва от главата и не може да обвиняваме тия дето поливат тревата, че не сме на нивото на един западноевропейски отбор от Б група. Наистина е тъжно, че така прочете нещата. Защото е именно прочит, а не факт. Аз не съм заплюл тоя човек, който познавам от години, не съм си го изтрил от фейсбука и не съм зачеркнал едно дългогодишно познанство и приятелство бих казал. Зачеркнах едни ИНТРИГИ и едно плюене по името Локомотив идващо от трето лице.
Ако искаш ще седнем да си поговорим като мъже двамата за тия неща - щото от тия писаници по форумите освен интриги и разделение друго не се получава. Всеки си има някъв негов филм, негова истина. А нещата са винаги по средата някъде!
- plovdivram
- Контакти:
Пловдив1926
За какви "приказки като мъже /очи-в-очи и т.н./" си говорим, когато всички знаем за какво става дума, а единят местеше "фокуса", така че да изкара мисленето на другият като "най-грешното" и вкарващо останалите хора в някакъв несъществуващ филм...то не бе умишлено "изкривяване" на смисъла на думите, то не бяха директни обиди... и всичко това нещо казано от най-голямата Локо трибуна, пак казвам към човек, който познаваш с години и знаеш много добре какво точно иска да каже, защо го казва и каква му е точната позиция... ами... то... тогава да беше мислил да си поговорим "като мъже".... сега каквото и да си кажем - горчивият вкус винаги ще го има... айде да не продължаваме, че стана като "искрено и лично"!!!
Ако искаш ще седнем да си поговорим като мъже двамата за тия неща - щото от тия писаници по форумите освен интриги и разделение друго не се получава. Всеки си има някъв негов филм, негова истина. А нещата са винаги по средата някъде!
За какви "приказки като мъже /очи-в-очи и т.н./" си говорим, когато всички знаем за какво става дума, а единят местеше "фокуса", така че да изкара мисленето на другият като "най-грешното" и вкарващо останалите хора в някакъв несъществуващ филм...то не бе умишлено "изкривяване" на смисъла на думите, то не бяха директни обиди... и всичко това нещо казано от най-голямата Локо трибуна, пак казвам към човек, който познаваш с години и знаеш много добре какво точно иска да каже, защо го казва и каква му е точната позиция... ами... то... тогава да беше мислил да си поговорим "като мъже".... сега каквото и да си кажем - горчивият вкус винаги ще го има... айде да не продължаваме, че стана като "искрено и лично"!!!

- Пловдив1926
- Контакти:
Като казваш А е хубаво да кажеш и Б. За съжаление по някога не те разбирам какво точно искаш да кажеш, явно и ти мен не. Най-малкото, че всичко за което говориш е било адресирано към трето лице.