В крайна сметка се оказа, че 007 си води треньор по спортно техническата част, а не кондиционен!
Значи ясна е работата.На Неделчо няма да му бъде подновен договора това лято, а този сърбин го взимаме сега да навлезе в обстановката и от лятото да си поеме отбора!Неделчо не спечели ли поне една от поставените цели е сигурен пътник!
Нов кондиционен треньор в Локомотив
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Re: Нов кондиционен треньор в Локомотив
Ванко_Ултраса написа:В крайна сметка се оказа, че 007 си води треньор по спортно техническата част, а не кондиционен!
Значи ясна е работата.На Неделчо няма да му бъде подновен договора това лято, а този сърбин го взимаме сега да навлезе в обстановката и от лятото да си поеме отбора!Неделчо не спечели ли поне една от поставените цели е сигурен пътник!
Ванко,всички знаем ,че си велик анализатор.Все пак айде да изчакаме малко,да видим какъв ще е резултата от тези назначения.Откакто Коко дойде в Локомотив,като сложиш нещата "на кантар",кои неща са повече - положителните,или отрицателните
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Модератор ЛокоПД написа:Ванко_Ултраса написа:В крайна сметка се оказа, че 007 си води треньор по спортно техническата част, а не кондиционен!
Ванко,всички знаем ,че си велик анализатор.Все пак айде да изчакаме малко,да видим какъв ще е резултата от тези назначения.Откакто Коко дойде в Локомотив,като сложиш нещата "на кантар",кои неща са повече - положителните,или отрицателнитеСпомни си преди година-две къде бяхме и сега къде сме...
И кой е "виновника" за това,щото от отбор борещ се за оставане в "А" група,да станем отбор,от който всеки /вкл. и "грандовете"/ да се притеснява , а целите ни са Купа и евротурнири...цели ,които не са неосъществими.
Айде сега пък бил съм: "велик анализатор" абе Вие някога ще разберете ли, че всеки не може да мисли като Вас!
При всяко неудобно за Вас мнение веднага почвате с раздаването на присъди - един бил Мауриньо, друг велик анализатор и какво ли още не.Разберете най-после, че всеки човек бил той и локомотивец вижда нещата индивидуално и не може мненията на всички локомотивци да съвпадат!Не сме клонинги, нито пък сме излезли всички локо-фенове на калъп от някой конвейр!
Абе човек да не каже нещо различно, което да не се хареса на определени хора и веднага се почва с нападките.
Хайде като за начало да започнем да се уважаваме взаимно.
Аз пък съм твърдо против тия сърби! Като иска да прави нещо голямо с отбора ни, поне да беше назначил
хора с авторитет, опит и успехи.Тия двамата, какво толкова са постигнали във футбола, че толкова им се възхищавате?!

- Пловдив1926
- Контакти:
Хубаво бе Ванко. Разбрахме. Ванко Ултраса е против сърбите - ОК. Да идем да ги застреляме ли кво да напрайм? Айде малко по-спокойно. Ще поживеем ще видим. Ей го Шансой дойде, показа, че не става - разбучахме се и си замина за секунди. Тия сърбите ако почнат да пречат на отбора ще си идат. Ама ако отбора покаже по-добри игри значи са били добро решение.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Ванко_Ултраса написа:Модератор ЛокоПД написа:Ванко_Ултраса написа:В крайна сметка се оказа, че 007 си води треньор по спортно техническата част, а не кондиционен!
Ванко,всички знаем ,че си велик анализатор.Все пак айде да изчакаме малко,да видим какъв ще е резултата от тези назначения.Откакто Коко дойде в Локомотив,като сложиш нещата "на кантар",кои неща са повече - положителните,или отрицателнитеСпомни си преди година-две къде бяхме и сега къде сме...
И кой е "виновника" за това,щото от отбор борещ се за оставане в "А" група,да станем отбор,от който всеки /вкл. и "грандовете"/ да се притеснява , а целите ни са Купа и евротурнири...цели ,които не са неосъществими.
Айде сега пък бил съм: "велик анализатор" абе Вие някога ще разберете ли, че всеки не може да мисли като Вас!
При всяко неудобно за Вас мнение веднага почвате с раздаването на присъди - един бил Мауриньо, друг велик анализатор и какво ли още не.Разберете най-после, че всеки човек бил той и локомотивец вижда нещата индивидуално и не може мненията на всички локомотивци да съвпадат!Не сме клонинги, нито пък сме излезли всички локо-фенове на калъп от някой конвейр!
Абе човек да не каже нещо различно, което да не се хареса на определени хора и веднага се почва с нападките.
Хайде като за начало да започнем да се уважаваме взаимно.
Аз пък съм твърдо против тия сърби! Като иска да прави нещо голямо с отбора ни, поне да беше назначил
хора с авторитет, опит и успехи.Тия двамата, какво толкова са постигнали във футбола, че толкова им се възхищавате?!
Добре бе,майна.Всеки си има право на мнение.Ти казваш твоето,аз или някой друг - своето.Беше ли днес на тренировките,видя ли нещо,което ти направи впечатление ? Аз също,честно казано,съм скептично настроен относно новите хора в нашия отбор.В случая,50% от хората които познавам,мислят като теб.Лошо няма.Ама все си мисля,че трябва да дадем малко време на тези сърби,да ги видим ,аджеба, кво ще направят.Най-лесно е да ги грабваме и айде...от главата за краката и т.н.Отделен е въпроса,дали точно сега трябваше да стават тези промени...
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- Пловдив1926
- Контакти:
Да ни е честит новата оборудвана фитнес зала на Лаута 
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]