big4eto, 2000 може и да имате в евротурнирите, както и мачовете с ЦСКА и Левски. Аз повече от 1000 човека досега на ваш мач не съм видял в останалите срещи през този сезон. Миналият беше подобно.
П.С.: Браво на момчетата, които се мъчат да правят нещо в този град като фен-култура, но просто вече е ясно, че в Ловеч няма потенциал. 15 години се налива, а публиката не се увеличава, а намалява. Прогрес има само при агитката.
Ад и ужас за 800 фена на Пловдив !!!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- ZinedineZidane
- Контакти:
Re: Ад и ужас за 800 фена на Пловдив !!!
След като е имало сняг на отиване, просто на връщане е трябвало да изберете Шипка. Разликата е 35-40 км., а Шипка е 100 пъти по-добре като проход.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
nikita33 написа:Късмета, винаги покрива силните, това го запомни!!!!
Ако те чуе Барцелонския владика ще те прати да повтаряш Домино Падре до припадък. Пални една свещ в Троянския както ти препоръча колегата, щото помниш ли лани как Бачковската Света Богородица ни помогна да Ви обърнем до 2:2. Другия път пак няма да пропуснем и ще видиш къде и на кого праща Дядо Боже сполуката.
big4eto написа:Ще се повторя за хиляден пътНе плюите по феновете на шампиона
Неможе да очаквате да има на стадиона 5 000 човека когато в града живеят общо 15 000, разберете го това
София е 2 милиона а на мач има по 2000 човека, а на вечното дерби по 10 000 максимум
В Пловдив е малко по-добре от към посещаемост но пак нямате процента който се достига в Ловеч
Може на домакиснки мач да сме 2000,на гостуване 200 но сме верни и си обичаме отбора
Неможем да накараме бабички и старци да отидат на мач при положение , че пенсията им е 130 лв.
Ловеч е малък град и не го сравнявайте с София,Пловдив,Варна и т.н.
Да, така е! Молбата ни бе да обърнете внимание на хората, които и в това време си трошат колите и си дават парите да пътуват до Вашия град, на прекрасния Ви стадион, да видят мач срещу добрия Ви отбор. Ние така оценяме онова, което правите в малкия град. При това с подготовка и по начин не както за всички.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
ZinedineZidane написа:След като е имало сняг на отиване, просто на връщане е трябвало да изберете Шипка. Разликата е 35-40 км., а Шипка е 100 пъти по-добре като проход.
Така е, ние на връщане минахме през Шипка като видяхме какво е положението на Беклемео. През Шипка беше много по-добре пътя, въпреки мъглата!

Това за процентите публика спрямо население на града е оправдание. Аз съм бил на мач в Ловеч, когато на стадиона имаше 20 000 души публика, а мачът беше срещу Хасково. Проблемът е, че хората в Ловеч не припознават Литекс за отбора на града, а го приемат за отбора на Гриша Ганчев.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
dodo7271 написа:Това за процентите публика спрямо население на града е оправдание. Аз съм бил на мач в Ловеч, когато на стадиона имаше 20 000 души публика, а мачът беше срещу Хасково. Проблемът е, че хората в Ловеч не припознават Литекс за отбора на града, а го приемат за отбора на Гриша Ганчев.
На стадиона в Ловеч 20 000
Като почнат да се ръсят глупости тук, голяма забава става
Пичове на мача с Хасково имаше около 10 000 зрители на един мач с Локо Плд. около 12 000 , в първите шампионски сезони 98 и 99 год на мачовете с Левски и ЦСКА също имаше по 12 000 , но до 2000г. в Ловеч жевееха около 60-65 хил души а сега там живеят около 15 000 направете си вие сметкаата за какво става на въпрос
Защо си мислите че и ние не искаме да сме по 5 000 всеки мач на стадиона , но нямаме толкова хора в града за да отидат
Аз също не живея в Ловеч , но когато мога и не съм зает ходя на мачовете, но това не е всеки мач просто нямам възможноста да съм свободен за да отида до Ловеч
Едно мога да ви гарантирам следващият кръг сме гости в София и ще сме повече фенове от домакините 
"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!
- DrAvalanche
- Контакти:
big4eto написа:Пичове на мача с Хасково имаше около 10 000 зрители на един мач с Локо Плд. около 12 000 , в първите шампионски сезони 98 и 99 год на мачовете с Левски и ЦСКА също имаше по 12 000 , но до 2000г. в Ловеч жевееха около 60-65 хил души а сега там живеят около 15 000 направете си вие сметкаата за какво става на въпросЗащо си мислите че и ние не искаме да сме по 5 000 всеки мач на стадиона , но нямаме толкова хора в града за да отидат
Аз също не живея в Ловеч , но когато мога и не съм зает ходя на мачовете, но това не е всеки мач просто нямам възможноста да съм свободен за да отида до Ловеч
Едно мога да ви гарантирам следващият кръг сме гости в София и ще сме повече фенове от домакините
Според НСИ, към 31.12.2009 жителите на Ловеч са 38 579. Малко повечко от твоите сметки.
http://www.nsi.bg/otrasal.php?otr=19&a1=376&a2=377&a3=381#cont
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ
- Пловдив1926
- Контакти:
Това няма нищо общо с факта, че фенове и отбор си помагат в трудност! Нещо с което всички можем да се гордеем!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Пловдив1926
- Контакти:
Хахах ти да не си гледал ретро спорт от миналата година

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]