Левски изпреварва Локо (Пд) за Илиан Илиев

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
suni

Re: Левски изпреварва Локо (Пд) за Илиан Илиев

Мнениеот suni » 09 мар 2011 19:01

Avgusta 1916 написа:
PFC Litex написа:Илиан Илиев до момента с нищо не е показал, че може да води отбор на по-високо ниво от средняшки такъв, който е слушал днешното издание на "Спортно шоу Гонг" знае какво визирам.

Ти пък как го прецени ,, че нещо не разбрах.Нима казваш ,че тимовете на Берое и Черно Море са средняшки??
Да не говорим за титанът литекс срещу дебрецени батета и други тем подобни европейски величия.
Това че в момента имате добър отбор не означава ,че може да ей така с лека ръка да определяш доказали се отбори като "средняци".
Нали знаеш че в даден момент ситуацията се обръща.Да не се озовете вие в нашето положение.

ами,..истината е че са ,,средняшки" ! ;)
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 мар 2011 19:10

Avgusta 1916 написа:Ти пък как го прецени ,, че нещо не разбрах.Нима казваш ,че тимовете на Берое и Черно Море са средняшки??

2009/2010 Берое 10м
2008/2009 Берое "Б" група
2007/2008 Берое 14м
2006/2007 Берое 11м
2005/2006 Берое 9м
2004/2005 Берое 7м
2003/2004 Берое "Б" група

За Черно море ще погледна, та в този ред на мисли и с оглед фактите Берое какъв отбора са?
Уважавам всеки един клуб в България
Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 09 мар 2011 19:20

Литекс,уважавам те,много често съм бил на същото мнение като твоето,но не ти прави чест това,което казваш за Илиан и Берое.Не съм слушал Гонг днес,но сигурно имаш предвид думите на Илиан за засада при първия гол онзиден и за участието в Европа.В конкретния случай не беше прав,но за евроучастието не виждам какво невярно е казал.А и с тази тотална липса на пари в предишните сезони и с отхвърлени отвсякъде футболисти,Илиан Илиев победи Левски,ЦСКА,Литекс( с 3-0),Локо Сф,Славия,Черноморец,спечели Купата на България и се представи достойно срещу Рапид Виена,като всички си спомняме каква дузпа даде полския съдия в първия мач,завършил 1-1.Да,разбирам,че от позицията на успехите на Литекс в първенството ти се вижда незначително,но при тези условия,това,което направиха Илиан и момчетата,е равносилно на подвиг.Неслучайно футболистите от А група го избраха за треньор номер едно в България,това смятам,е достатъчно красноречиво.Фактът,че Берое не играе окопан отзад,с лежане и груба,селска игра като други клубове,също е красноречив.Оценката на старозагорци също е красноречива.Ако щеш и на журналистите,които го бяха номинирали за треньор номер едно в класацията СПОРТИСТ на годината.Е,има ли смисъл да пиша повече...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
daniel_red
Контакти:

Мнениеот daniel_red » 09 мар 2011 19:21

PFC Litex написа:
Avgusta 1916 написа:Ти пък как го прецени ,, че нещо не разбрах.Нима казваш ,че тимовете на Берое и Черно Море са средняшки??

2009/2010 Берое 10м
2008/2009 Берое "Б" група
2007/2008 Берое 14м
2006/2007 Берое 11м
2005/2006 Берое 9м
2004/2005 Берое 7м
2003/2004 Берое "Б" група

За Черно море ще погледна, та в този ред на мисли и с оглед фактите Берое какъв отбора са?
Уважавам всеки един клуб в България

:)
Берое е носителят на купата на българия. Отборът е побеждавал Ювентус и има доста мачове в евротурнирите. Отбор с традиции в А група и винаги един от най-посетените такива. Може би не гледаш мачове извън Ловеч, но ще ти обясня нещо много на кратко. Ако Гриша Ганчев или който и да е беше инвестирал толкова пари В Берое или да речем някой от пловдивските отбори, този отбор щеше да е участвал в Шампионска лига няколко пъти и на всеки мач щеше да има поне 10 000 зрители. Не ставай смешен, защото тези сезони , които си изкарал през повечето време в Берое изобщо заплати не са се давали. Това не ни попречи да ви бием 3:0 миналата есен, със селекция струваща точно 0 евро. Какво ли съм се разписал.... ;)

Потребителски аватар
rbs

Мнениеот rbs » 09 мар 2011 19:29

Илиев не става,той е като кокалчето велев-требва некой да му купува мачовете...не ви требва подуенски клоуни. :geek:
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 09 мар 2011 19:30

rbs написа:Илиев не става,той е като кокалчето велев-требва некой да му купува мачовете...не ви требва подуенски клоуни. :geek:

И кой купува мачовете на Илиан,че ми е адски любопитно?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
аби
Контакти:

Мнениеот аби » 09 мар 2011 19:31

Извинете ме,че се намесвам в спора на привържениците на отборите Берое и Литекс,но знам едно: когато съм гледал участия на беройци в евротурнирите не съяествуваше отбор Литекс/май имаше Кърпачев някъде из Б групата,ако не и в зоните/! ;)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 мар 2011 19:33

acmilan, мнението ми беше точно и ясно, едно е да водиш Берое, отбор в който целите приключват по средата на сезона, друго е да водиш отбор с цели до последният кръг.

Гошо Христов беше гол-майстор на "А" група, нали, хайде някой да ми каже това момента какво направи, като премина в по-голям като цели отбор?

Дани Младенов в Пирин мачкаше, в Левски още търси себе си.

Примерите са адски много и докато един футболист може да бъде заменен от друг, то треньор няма как да бъде заменен по всяко време.

Да Илиан Илиев спечели купата на България с Берое, но къде завърши в първенството, защото едно е турнир от един мач, а другото е коренно различно.

Не е важно къде си бил, важно е къде си днес и къде ще бъдеш утре, защото историята гъделичка егото, но история футбол не играе.
Изображение

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 09 мар 2011 19:36

acmilan написа:
rbs написа:Илиев не става,той е като кокалчето велев-требва некой да му купува мачовете...не ви требва подуенски клоуни. :geek:

че как кой заможния отбор на Берое :lol: някъде между милионите които се пръскат за селекция там имат пари и за съдии :lol:

Потребителски аватар
rbs

Мнениеот rbs » 09 мар 2011 19:39

acmilan написа:

щом им дадоха купата мин година ,значи са в схема.в БГ никой нощо не дава.ти гледали им мачовете с левски мин сезон ... :?: и двата...излишно е да се коментира.ако беше мъж-немаше да участва в това шоу :?: точно в този отбор няма место....виж за Славия става-там им требват точно такива.и точно за мачове като този с Перник мин седмица
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти

Върни се в “Локо Пловдив”