Коко Динев преговаря за ст. Пловдив
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Локомотив1926
- Контакти:
Re: Коко Динев преговаря за ст. Пловдив
Според различни източници за ст. Пловдив трябват между 12 и 20 мил. лв. , а това са мн пари майна от където и да го погледнеш .
- Пловдив1926
- Контакти:
BultraStyle написа:pumpo написа:Ще бъде ли готов ст. "Пловдив" да приеме европейски мачове на Локото, ако играете тази година август месец?И имали работещо осветление стадион "Пловдив?
Пилони има ,осветление обаче нямаБеше откраднато поголовно заедно с всичко ,което можеше да се измъкне
![]()
Иначе ако КД смогне да стегне стадион Пловдив ,ще направи едно голямо добро за цял Пловдив
Осветлението е най-малкия проблем на стадион Пловдив. 50-100 хиляди лева и ще грейне, тва е половин кола пари дето се вика. Има проблеми с конструкцията, трябва да се лее бетон, да се окрепват трибуни, да се правят дограми, съблекални, седалки и тн. В момента стадиона е опасен...
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
4oKuTo написа:Вие имате ли идея какви пари трябват за лицензиране на 50 000-стадион в евротурнирите? А и да стане подобно чудо някой ден, то този стадион трябва да се пълни и в А група, а не само за 2-3 мача от Европа.
Идеята на Коко е друга, според мен. Гигов и Търев го спечелиха на концесия и би трябвало рано или късно да почват да го правят. В интерес на Локомотив е, да стане възможно най-бързо. Там няма да има само мачове, така че не е за 2-3 мача.
Стадион Пловдив няма акт 16 .... засега.
- Пловдив1926
- Контакти:
Той да го лицензира за 20 хиляди, останалите 30 ще разбием касите и ще влезен нелегално 
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Пловдив1926 написа:Перфектен е за Ловеч, за Пловдив е крайно недостатъчно. Ако играем с някой читав отбор 30-40 хиляди с лекота.
Зная, че Пловдив не е Ловеч, както и че Локото имате много фенове, но ако си мислиш, че 14 000 няма стигне се лъжеш
Винаги имам един въпрос, за какво ни е стадион с голям капацитет когато ще се пълни венуж в годината, а през останалото време средната посещаемост е около 4 000
Дано Коко завърши Лаута, а ст. "Пловдив" ако има някакви идеи, то същите да ги реализира в последствие.
От снимката се вижда, че ст. Пловдив е с нарушена носеща конструкция, което ме навежда на мисълта, че трябва да се срине до земята.

- Пловдив1926
- Контакти:
Нека хората да гледат мачове на един модерен ст. Пловдив с Рома, Ливърпул и Лацио всяка година, да мачкаме Левски и ЦСКА, да видиш дали ще е 5 хиляди средната посещаемост 
Кой е позволил този хубав (за времето си) стадион да западне толкова страшно???Вторият етаж е забранен за фенове, така четох поне!!!На него 92 или 93 година играха Локото срещу Лацио!!!
Май е същото (ако не е и по зле положението) във Варна със стадион "Юрий Гагарин"!
Мое мнение ,че повечето български стадиони трябва да се съборят и на тяхно място да бъдат построени жилищни комплекси, молове или там каквото си искат.А някъде в предрадията на градовете да се построят стадиони, само че старият стадион се събаря ,след като се вдигне нов!!!
Май е същото (ако не е и по зле положението) във Варна със стадион "Юрий Гагарин"!
Мое мнение ,че повечето български стадиони трябва да се съборят и на тяхно място да бъдат построени жилищни комплекси, молове или там каквото си искат.А някъде в предрадията на градовете да се построят стадиони, само че старият стадион се събаря ,след като се вдигне нов!!!
- Пловдив1926
- Контакти:
Виновниците:
Гарабед Томасян
Спас Гърневски
д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Всеки един от тези заслужава да изгние в затвора.
Гарабед Томасян
Спас Гърневски
д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Всеки един от тези заслужава да изгние в затвора.
- black&white
- Контакти:
Пичове, хайде да си говорим реални неща
Първо, нека да се класираме за евротурнирите 
Стадион "Пловдив" (аз си го знам като "9-ти септември", макар че мразя комунистите) няма абсолютно никакъв, ама абсолютно никакъв шанс да бъде лицензиран. Не за евротурнирите, за А-група не може да получи лиценз до август месец. Единственият шанс е Бате Бойко да отпусне двайсетина милиона лв., но дори и това да стане, ремонтът ще трае поне година. А преди това има да се изготвят и съгласуват проекти, да се одобрява и заверява документация и т.н. С други думи, забравете в близките 2 години да може да се ползва по предназначение, и то - ако парите се извадят днес (а това няма да стане).
Ремонтът на "Лаута" е в далеч по-напреднала фаза - и документално, и (както изглежда) финансово. Стъпка по стъпка може да се приключи за около година и половина - две.
Та, гледайки реалистично, дайте да стягаме автомобилите и АКО се класираме за евротурнирите, да видим в Ловеч ли ще играем, в Бургас ли или (моето лично предпочитание) на Националния стадион.
Иначе за капацитета на стадионите - гледал съм не малко мачове на Голямата къща (ст. "9-ти септември", т.е. "Пловдив") пред 45 хиляди души, имаше и един мач в Б ГРУПА (официалният рекорд за посещаемост на среща от Б ГРУПА)пред 42 хиляди зрители. Гледал към и мачове на "Лаута" при пълен капацитет на стадиона преди изграждането на допълнителните трибуни (16 000 зрители) и след изграждането им /не знам колко стана тогава капацитетът, но те така или иначе се срутиха
/ и мисля, че тези бройки никога няма да се повторят. По разни причини (има много теми в този форум за това, тук не му е мястото отново да отваряме тази дискусия). Така че - "Бесика" с 4 000 места + 2 х 1 000 допълнителни "крила" при нужда от увеличаване на капацитета, "Спортклуб" с 6 000 места, централната трибуна с 2 500 места и трибуна за гости за около 1 500 души. Това е повече от достатъчно. Дай Боже всеки път стадионът да е пълен 
Стадион "Пловдив" (аз си го знам като "9-ти септември", макар че мразя комунистите) няма абсолютно никакъв, ама абсолютно никакъв шанс да бъде лицензиран. Не за евротурнирите, за А-група не може да получи лиценз до август месец. Единственият шанс е Бате Бойко да отпусне двайсетина милиона лв., но дори и това да стане, ремонтът ще трае поне година. А преди това има да се изготвят и съгласуват проекти, да се одобрява и заверява документация и т.н. С други думи, забравете в близките 2 години да може да се ползва по предназначение, и то - ако парите се извадят днес (а това няма да стане).
Ремонтът на "Лаута" е в далеч по-напреднала фаза - и документално, и (както изглежда) финансово. Стъпка по стъпка може да се приключи за около година и половина - две.
Та, гледайки реалистично, дайте да стягаме автомобилите и АКО се класираме за евротурнирите, да видим в Ловеч ли ще играем, в Бургас ли или (моето лично предпочитание) на Националния стадион.
Иначе за капацитета на стадионите - гледал съм не малко мачове на Голямата къща (ст. "9-ти септември", т.е. "Пловдив") пред 45 хиляди души, имаше и един мач в Б ГРУПА (официалният рекорд за посещаемост на среща от Б ГРУПА)пред 42 хиляди зрители. Гледал към и мачове на "Лаута" при пълен капацитет на стадиона преди изграждането на допълнителните трибуни (16 000 зрители) и след изграждането им /не знам колко стана тогава капацитетът, но те така или иначе се срутиха