Най-красивият гол за сезона в "А" група!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

kishe
Контакти:

Re: Най-красивият гол за сезона в "А" група!

Мнениеот kishe » 21 дек 2010 23:40

[quote="drughi"][quote="kishe"]

защо във всяко нещо се търси конспирация и пак са замесени жълти комплекси.има много голове по хубави от този и ако наистина този е спечелил някаква класация жалко.например гола на гара срещу локо сф мисля 2 е по хубав от този ето гледайте
[/quote]

Виж сега, то ако ставаше така, всеки да си казва кой гол според него е най-хубав, то нямаше нужда да има класации. Все пак Ринг.бг е медията която предава мачовете от "А" група на живо, и те имат правото да определят кои голове да са номинирани.Ако искате направете си една класация за "В" група, и там класирайте всичките голове на манекена Крдув, ако трябва. Не се бъркайте при профитата.
В Ринг.бг най-много гласове получава Карвальо. :idea:[/quote]

с болен мозък като твоя какво да споря аз не съм казвал че на курдов или на друг наш футболист гола е по хубав ама на пак си изкарвате циганския манталитет на показ просто казах че има много по хубави голове от този на
карвальо и дадох пример ама на ти като си заблуден да ви е честита и тази класация,бъдете горди и щасливи водите и на зрители ама само на литекс,сливен академик сф жалко че вашия президент ви направи толкова много за кратко време.футбола се прави за зрителите направи си сам сметка какво искам да ти кажа
Последна промяна от kishe на 21 дек 2010 23:43, променено общо 1 път.
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 21 дек 2010 23:41

kanar4o написа:
drughi написа:
Тука за аматьорски футбол не говорим. Все пак по селата и баба ми ги вкарва така. :lol:
Веднага трябва да се изтрие от мода, че ще хванем птичи грип... :mrgreen:

Важият човек го е казал това бе ,веселяк.

Да, прав си, нашия човек го е казал това...само че, е казал за предложение от професионалния футбол. Нали се сещаш, че срещу 140 кг. чичковци-сервитьори и ти ще вкарваш уникални голове. Има голяма разлика да вкараш гол в "А" група, и да риташ топка по селските поляни. :idea:
Изображение

Потребителски аватар
Asterix
Контакти:

Мнениеот Asterix » 21 дек 2010 23:44

Голяма аудитория е гласувала за Базил , познавам хора които не са от Локомотив Пловдив , а са от различни отбори и пак са гласували за него. Всеки има различен вкус за най-красив гол . Аз от моя компютър гласувах за Базил , а от на майка ми за Пеев за гола му срещу Цска .

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 21 дек 2010 23:46

kishe написа:с болен мозък като твоя какво да споря аз не съм казвал че на курдов или на друг наш футболист гола е по хубав ама на пак си изкарвате циганския манталитет на показ просто казах че има много по хубави голове от този на
карвальо и дадох пример ама на ти като си заблуден да ви е честита и тази класация,бъдете горди и щасливи водите и зрители гледам жалко че вашия президент ви направи толкова много за кратко време

Виж, "твоя човек", "канар4о", какви предложения дава и тогава давай квалификации....иначе за другото си прав...президента направи много за нас!
Изображение

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 21 дек 2010 23:50

kishe написа:
drughi написа:
kishe написа:
защо във всяко нещо се търси конспирация и пак са замесени жълти комплекси.има много голове по хубави от този и ако наистина този е спечелил някаква класация жалко.например гола на гара срещу локо сф мисля 2 е по хубав от този ето гледайте

Виж сега, то ако ставаше така, всеки да си казва кой гол според него е най-хубав, то нямаше нужда да има класации. Все пак Ринг.бг е медията която предава мачовете от "А" група на живо, и те имат правото да определят кои голове да са номинирани.Ако искате направете си една класация за "В" група, и там класирайте всичките голове на манекена Крдув, ако трябва. Не се бъркайте при профитата.
В Ринг.бг най-много гласове получава Карвальо. :idea:

с болен мозък като твоя какво да споря аз не съм казвал че на курдов или на друг наш футболист гола е по хубав ама на пак си изкарвате циганския манталитет на показ просто казах че има много по хубави голове от този на
карвальо и дадох пример ама на ти като си заблуден да ви е честита и тази класация,бъдете горди и щасливи водите и на зрители ама само на литекс,сливен академик сф жалко че вашия президент ви направи толкова много за кратко време.футбола се прави за зрителите направи си сам сметка какво искам да ти кажа

Стига завиждай ве,комплексар! с циганския ви манталитет на продажни душици сами се докарахте до В група.
След 10-20 години като се върнете в А група и ако случайно вкарате гол,обещавам ще гласувам за него :)
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 21 дек 2010 23:52

drughi написа:
kishe написа:с болен мозък като твоя какво да споря аз не съм казвал че на курдов или на друг наш футболист гола е по хубав ама на пак си изкарвате циганския манталитет на показ просто казах че има много по хубави голове от този на
карвальо и дадох пример ама на ти като си заблуден да ви е честита и тази класация,бъдете горди и щасливи водите и зрители гледам жалко че вашия президент ви направи толкова много за кратко време

Виж, "твоя човек", "канар4о", какви предложения дава и тогава давай квалификации....иначе за другото си прав...президента направи много за нас!

когато аз написах че също не харесвам това да е гола на сезона канар4о не беше предложил курдов а вие и модератора ви ме грабнахте заради пристрастията ми и почнахте да си ръсите умните разсаждения кой къде играел и т.н. и да говрите и пак да замесвате жълтите ,това се казва комплексарщина. ;)
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
Asterix
Контакти:

Мнениеот Asterix » 21 дек 2010 23:52

карвальо и дадох пример ама на ти като си заблуден да ви е честита и тази класация,бъдете горди и щасливи водите и на зрители ама само на литекс,сливен академик сф жалко че вашия президент ви направи толкова много за кратко време.футбола се прави за зрителите направи си сам сметка какво искам да ти кажа[/quote]

И естествено примера , който даде без да отвора линка разбрах за кой става на дума . Незнам защо го постна , тъй като "В" група се води аматъорска и такива голове като този нямат място за дискутиране . Не те ли е срам да говориш за публиката и президента на Локомотив Пловдив ? Кажи по кой показател ни превъзхождате ?

1 Публика ?
2 Президент ?
3 Организация ?
4 Футболисти ?
5 Стадион ?

Добре че е Славчо педофила иначе не ви виждам ..

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Мнениеот Един град-един отбор » 21 дек 2010 23:54

Абе гола си е хубав /2рия/ откъдето и да го погледнеш ... кофтито е друго ... преди 1 седмица пуснах тема, че по РИНГ БГ /телевизията, която в момента възпявате/ бяха казали, че Ботев Пловдив е направил най-мащабното гостуване в последните 2-3 години с 2500 човека в Бургас на стадион Лазур. Тогава едно 80% от черно-белите фенове се нахвърлиха как можело да се вярва на това ... та РИНГ БГ била най-жълтурската телевизия и Ирена неслучайно го правила това нещо и т.н. ... сега обаче, когато ви се признава този гол като най-красив /както и аз отбелязах, че е такъв всъщност/ вие почвате да сваляте звезди, че не кои други, а именно РИНГ БГ, които предавали АПФГ имали право да дават оценка и на тях може да им се вярва ... с други думи казано обичате да си нагаждате според положението :)
П.С. -> Съгласен съм с написанот от моя колега kishe ... футболът се прави за зрителите ... останалото си е за вас :)
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Мнениеот Един град-един отбор » 22 дек 2010 00:00

1 Публика ?
2 Президент ?
3 Организация ?
4 Футболисти ?
5 Стадион ?

1 - Повече от вашата на пръв поглед като цяло ...
2 - Няма все още, но има осигурен бюджет, който за момента е предостатъчен на отбора ...
3 - Добра за българските стандарти ...
4 - Играчи като : Атанас Курдов /Байерн Леверкузен, Левски и т.н./ ; Георги Какалов /бивш национал, с огромен опит в А група/ ; Николай Манчев /ЦСКА София, с огромен опит в А група/ и т.н. заслужиха първото място в групата, която сме в момента ... по-добри от тези не ни трябват за сега :)
5 - Лично наш за 10 години ... / Бойко Борисов дойде с едно жълто-черно шалче да ни го даде на нашия стадион /

Нещо друго да те интересува ?
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Върни се в “Локо Пловдив”