Irish stout написа:msm написа:Boksiorcheto написа:Само ще пише на тАблото,че Цска ще е домакин

! Сигурен съм,че хората от Пловдив ще са 2 пъти повече и ще ги надвикаме. Така,че това за домакинството... не на мен тия

.
Като че ли бройката на публиката няма голямо значение. Справка: мача ЦСКА - Берое , сектор Г 10-15 зрители, а резултата 3 -2 за ЦСКА! Но в същност аз говорех най - вече за гостоприемство и това, че все пак трябва да има някакво уважение от отбора гост, вкл. и неговите привърженици, според които нашето желание за победа било глупост.
Виждам, че си разбрал мнението ми, колкото би го разбрал и ескимос. Говорех за елементарна проява на дължимото уважение. Който не го проявява, има привилегията да говори глупости. Сега ясен ли съм или ти говоря на кечуа?
Много интересно , защо прескочи мнението ми отправено към теб, а се хващаш за чуждо?
Ами с мнението на автора се започва. Нали знаеш, "каквото повикало, такова се обадило". И от кога мнение, за победа на любимия отбор е глупост? Аз искам ЦСКА да бие, ти искаш Локо Пд, кое е глупост в случая? Или за Локото или хубаво или нищо, така ли?
Хайде пак го прочети и разсъждавай! А горния пост, не се отнася до теб!? И ако може ,дръж се малко по-културно. Едва ли "самовлюбеноста" е някаква привилегия!