3 победи от 3 мача за Локомотив Пд! Защо не?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Re: 3 победи от 3 мача за Локомотив Пд! Защо не?

Мнениеот Boksiorcheto » 31 окт 2010 18:14

staria написа:
ЕМИЛ написа:Спокойно може да пиете по няколко ракии за успехът срещу Левски и да мечтаете за 3 победи в следващите 3 мача.

Благодаря ти. Досега си седях и ме беше страх да мръдна, но след твоето разрешително... почвам да пия ракия и да мечтая. Ако разрешиш, и до тоалетна чат пат ще ходя?

Не заслужаваш .... :lol: :lol: :lol:
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Re: 3 от 3? Защо не!

Мнениеот Boksiorcheto » 31 окт 2010 18:15

Модератор ЛокоПД написа:Твърде оптимистично :roll: Аз очаквам и трите мача да са супер криви.За Академик нищо не мога да кажа,не съм ги гледал.Дано не ги подценим.Гостуването на ЦСКА - там ще е "мазало".Колкото и да са в криза,вчера червените биха Берое,а Берое са много добър отбор и тва ние много добре го знаем.Макар че,ако искаме да вземем нещо от ЦСКА,то сега е момента :idea: С Черноморец...вече се чуват "гласове в пространството",които твърдят,че Черноморец ще е шампион този сезон.Та ако Балъков е решил да ги прави шампиони,ще трябва да ни бият тук.За това очаквам да ни скочат здраво.Гледах им първия мач лятото в Бургас срещу Левски - биха си като пичове,а и играха много добре.Така че,схемата "3 от 3" хмм...не е невъзможна,ако нашите изиграят и трите мача по начина,по който играха снощи.

Както винаги песимист ;). Винаги подхождаш към всяка добра новина и към всеки успех със доза недоверие,но незнам защо е така? :shock: :? Аз мисля,че отборът ни може да победи следващите 3 мача,защото във него има много много потенциал.

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 31 окт 2010 18:16

msm написа:
Irish stout написа:
Deluxx написа:ЦСКА се надига и е несериозно да говориш такива глупости виж какви мачове ви чакат,а ти говориш глупости с/у Черноморец тоя мач специално е Х, а мача срещу ЦСКА е 1-ца

Виж, довчера и левскарите бяха убедени, че мачът е единица. Така че аз на твое място бих си спестил надменните коментари, най-малкото от уважение към противника. quote]

трудно гостуване на Цска - Според мен червените са доста по-зле от сините този сезон и с оглед на това мисля,че една победа е напълно възможна. Те са много зле във защита,както и Левски. Мисля си,че при сходен стил на игра и тях ще ги бием при това доста лошо.

Дали според теб, автора на темата има уважението? Най-малкото, че ЦСКА е домакин! Хайде, нека всеки да си има мнение, а уважението да е след мача.

Само ще пише на тъблото,че Цска ще е домакин ;)! Сигурен съм,че хората от Пловдив ще са 2 пъти повече и ще ги надвикаме. Така,че това за домакинството... не на мен тия ;).

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 31 окт 2010 18:20

Irish stout написа:Мнението на автора на темата ли е определящо за твоето мнение? :geek:

За нормалните хора уважението преди мача е задължително. Другите пък имат привилегията за говорят глупости.

Ами с мнението на автора се започва. Нали знаеш, "каквото повикало, такова се обадило". И от кога мнение, за победа на любимия отбор е глупост? Аз искам ЦСКА да бие, ти искаш Локо Пд, кое е глупост в случая? Или за Локото или хубаво или нищо, така ли?
Последна промяна от msm на 31 окт 2010 18:56, променено общо 1 път.

le6oqda
Контакти:

Мнениеот le6oqda » 31 окт 2010 18:22

най-важното е, че имаме отбор. дори и да паднем следващите 3 мача, пак сме с него.
айде, че и аз отварям ракията :lol: .

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 31 окт 2010 18:30

Boksiorcheto написа:Само ще пише на тАблото,че Цска ще е домакин ;)! Сигурен съм,че хората от Пловдив ще са 2 пъти повече и ще ги надвикаме. Така,че това за домакинството... не на мен тия ;).

Като че ли бройката на публиката няма голямо значение. Справка: мача ЦСКА - Берое , сектор Г 10-15 зрители, а резултата 3 -2 за ЦСКА! Но в същност аз говорех най - вече за гостоприемство и това, че все пак трябва да има някакво уважение от отбора гост, вкл. и неговите привърженици, според които нашето желание за победа било глупост.

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 31 окт 2010 18:42

msm написа:
Boksiorcheto написа:Само ще пише на тАблото,че Цска ще е домакин ;)! Сигурен съм,че хората от Пловдив ще са 2 пъти повече и ще ги надвикаме. Така,че това за домакинството... не на мен тия ;).

Като че ли бройката на публиката няма голямо значение. Справка: мача ЦСКА - Берое , сектор Г 10-15 зрители, а резултата 3 -2 за ЦСКА! Но в същност аз говорех най - вече за гостоприемство и това, че все пак трябва да има някакво уважение от отбора гост, вкл. и неговите привърженици, според които нашето желание за победа било глупост.

Виждам, че си разбрал мнението ми, колкото би го разбрал и ескимос. Говорех за елементарна проява на дължимото уважение. Който не го проявява, има привилегията да говори глупости. Сега ясен ли съм или ти говоря на кечуа?
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 31 окт 2010 18:51

Аз искам Локомотив да повтори играта си от вчера, а дали ще вземем и трите мача не е толкова важно. Сигурно всеки черно-бял, който е гледал първото полувреме на мача с Левски си е помислил, че няма отбор в България, който да ни победи с такава игра, но смятам, че все още ни е трудно да играем няколко мача подред на високо ниво.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 31 окт 2010 18:54

Irish stout написа:
msm написа:

Виждам, че си разбрал мнението ми, колкото би го разбрал и ескимос. Говорех за елементарна проява на дължимото уважение. Който не го проявява, има привилегията да говори глупости. Сега ясен ли съм или ти говоря на кечуа?

Много интересно , защо прескочи мнението ми отправено към теб, а се хващаш за чуждо?
Ами с мнението на автора се започва. Нали знаеш, "каквото повикало, такова се обадило". И от кога мнение, за победа на любимия отбор е глупост? Аз искам ЦСКА да бие, ти искаш Локо Пд, кое е глупост в случая? Или за Локото или хубаво или нищо, така ли?

Хайде пак го прочети и разсъждавай! А горния пост, не се отнася до теб!? И ако може ,дръж се малко по-културно. Едва ли "самовлюбеноста" е някаква привилегия!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 31 окт 2010 19:03

msm,знам,че си свестен потребител.Влизате в излишен спор.Всъщност,определението "глупост" ,пръв в тази тема, го вкара един ваш фен.Та,като си говорим за уважението,нали се сещаш какво ще се случи,ако някой наш фен напише във вашия форум,че говорите глупости...
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Локо Пловдив”