Бонев: Забравиха да приберат Лечков при акция „Наглите”

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Бонев: Забравиха да приберат Лечков при акция „Наглите”

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 11 сеп 2010 00:21

Всички помним 1994 година.Обаче всички знаем какво стана ,откакто няколко човека от "златното поколение" поеха футбола в БГ.... :( Боби ,Лечков,Сираков... съсипаха Националния отбор,Костадинов какви ги върши в ЦСКА само той си знае...А на този,който сравнява Бонев и Лечков...без коментар :roll:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

ПЛОВДИВ ВИ ОБИЧА
Контакти:

Мнениеот ПЛОВДИВ ВИ ОБИЧА » 11 сеп 2010 01:34

Еми естествено и няма как папагалИтИ да не се самосезират. Ама какво да се прави!
Страхувайте се, треперете, крийте се - има една скрита сила, една невидима заплаха за всички вас във В група!

Потребителски аватар
de.bil
Контакти:

Мнениеот de.bil » 11 сеп 2010 09:34

Симпатизант съм на Ботев, но това не ми пречи да харесвам и Локо Пд.
За Бонев като футболист мога да кажа само, че е един от най-големите ни играчи и таланти. Единствената причина сега за него да не се говори като един от великите европейски футболисти е тази, че кариерата му мина в Локо , а не в Италия например.
За Лечков пък мога да кажа, че беше добър футболист- нищо специално. А като ръководител и човек- посредствен и дребнав. Но не е виновен нито той, нито Михайлов и сие. Причините за сегашното положение са онези, които не се сменят и само използват за параван не особенно интелигентните ни “герои“ от САЩ. И преди Батето, ипо негово време, а и сега виновните са си едни и същи. само по физиологични причини може да се сменят, но стила на “работа“ е един и същ. Точно заради това не съм оптимист и изритването на сегашното ръководсто ще е само ПР-акция. Не че ни си го заслужават.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 11 сеп 2010 09:49

de.bil написа:Симпатизант съм на Ботев, но това не ми пречи да харесвам и Локо Пд.
За Бонев като футболист мога да кажа само, че е един от най-големите ни играчи и таланти. Единствената причина сега за него да не се говори като един от великите европейски футболисти е тази, че кариерата му мина в Локо , а не в Италия например.
За Лечков пък мога да кажа, че беше добър футболист- нищо специално. А като ръководител и човек- посредствен и дребнав. Но не е виновен нито той, нито Михайлов и сие. Причините за сегашното положение са онези, които не се сменят и само използват за параван не особенно интелигентните ни “герои“ от САЩ. И преди Батето, ипо негово време, а и сега виновните са си едни и същи. само по физиологични причини може да се сменят, но стила на “работа“ е един и същ. Точно заради това не съм оптимист и изритването на сегашното ръководсто ще е само ПР-акция. Не че ни си го заслужават.

Ами прав си,че едни и същи хора "дърпат конците" в БФС от много години наред.Спомням си обаче,че като дойдоха Боби и компания в БФС имаше големи надежди,а в крайна сметка направиха от Националния отбор роднинско-мениджърска фирма.Ако наистина Мъри и Наско са взимали общо около 5-600 хил. евро на година :shock: ,както се споменава напоследък...смятай за кво става дума.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 11 сеп 2010 09:51

Бонев не е един от, Бонев е най-големия български футболист за всички времена. Това е факт. Въпреки че няма подкрепата на сини (Гунди) и червени (Стоичков) медии, 25 години не е пипал топка и пак доста хора го помнят какъв гений беше в тази игра. Докато Гунди и Стоичков бяха нахъсани голмайстори, Зума беше футболен аристократ.... Айде да не се унасям.
По темата: Плешивия е мафиот, който в най-скоро време трябва да влезе в затвора.

Потребителски аватар
de.bil
Контакти:

Мнениеот de.bil » 11 сеп 2010 09:55

Модератор ЛокоПД написа:
de.bil написа:Симпатизант съм на Ботев, но това не ми пречи да харесвам и Локо Пд.

Ами прав си,че едни и същи хора "дърпат конците" в БФС от много години наред.Спомням си обаче,че като дойдоха Боби и компания в БФС имаше големи надежди,а в крайна сметка направиха от Националния отбор роднинско-мениджърска фирма.Ако наистина Мъри и Наско са взимали общо около 5-600 хил. евро на година :shock: ,както се споменава напоследък...смятай за кво става дума.

Така е. :( Но и тези, които поръчват музиката ,и “музикантите“ са дребни и простовати душици, но с възможности да се докоснат до големите пари. Дори да се сменят хората пак ще ги заместят подобни- това вече си е проблем! И не само във футбола. ;)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 сеп 2010 12:07

staria написа:Бонев не е един от, Бонев е най-големия български футболист за всички времена. Това е факт. Въпреки че няма подкрепата на сини (Гунди) и червени (Стоичков) медии, 25 години не е пипал топка и пак доста хора го помнят какъв гений беше в тази игра. Докато Гунди и Стоичков бяха нахъсани голмайстори, Зума беше футболен аристократ.... Айде да не се унасям.
По темата: Плешивия е мафиот, който в най-скоро време трябва да влезе в затвора.

Айде не се унасяй,че четох спомените на Г.Соколов за Зума...Ма не ми се разбутват нервите на деликатните фенове на Локо Пд.

Потребителски аватар
de.bil
Контакти:

Мнениеот de.bil » 11 сеп 2010 12:24

blue avalanche написа:
staria написа:Бонев не е един от, Бонев е най-големия български футболист за всички времена. Това е факт. Въпреки че няма подкрепата на сини (Гунди) и червени (Стоичков) медии, 25 години не е пипал топка и пак доста хора го помнят какъв гений беше в тази игра. Докато Гунди и Стоичков бяха нахъсани голмайстори, Зума беше футболен аристократ.... Айде да не се унасям.

Айде не се унасяй,че четох спомените на Г.Соколов за Зума...Ма не ми се разбутват нервите на деликатните фенове на Локо Пд.

Противоречиш си! Лека му пръст на Соколов, но на озлобен алколик не е добре да вярваш. Той каза и много глупости за Гунди. Между другото в това което е напилал Staria има голяма доза истина- нищо че Гунди ми е лябимиябългарски футболист от тези, които не съм им съвременик. Може би и заради човешките качества на Аспарухов.Ако говорим само за футболни такива, то Зума спокойно може да е на върха. Въпрос на лично мнение.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 11 сеп 2010 12:26

Според мен си чел спомените на един комплексиран човек, стоял цял живот в сянката на големите. Иначе темата не е за най-добрия футболист на България. Пък и такъв няма, или поне не е един - това е личен избор на всеки. Каквото и да говорим за мен е най-малкото неприятно човек, който е разследван и едва ли не може да влезе в затвора утре да ръководи българския футбол...
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 11 сеп 2010 14:37

Повече хора като Зума и като Камата в БГ футбола да си казват всичко на принципа право куме в очи ;)
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Върни се в “Локо Пловдив”