Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
de.bil написа:Симпатизант съм на Ботев, но това не ми пречи да харесвам и Локо Пд.
За Бонев като футболист мога да кажа само, че е един от най-големите ни играчи и таланти. Единствената причина сега за него да не се говори като един от великите европейски футболисти е тази, че кариерата му мина в Локо , а не в Италия например.
За Лечков пък мога да кажа, че беше добър футболист- нищо специално. А като ръководител и човек- посредствен и дребнав. Но не е виновен нито той, нито Михайлов и сие. Причините за сегашното положение са онези, които не се сменят и само използват за параван не особенно интелигентните ни “герои“ от САЩ. И преди Батето, ипо негово време, а и сега виновните са си едни и същи. само по физиологични причини може да се сменят, но стила на “работа“ е един и същ. Точно заради това не съм оптимист и изритването на сегашното ръководсто ще е само ПР-акция. Не че ни си го заслужават.
Модератор ЛокоПД написа:de.bil написа:Симпатизант съм на Ботев, но това не ми пречи да харесвам и Локо Пд.
За Бонев като футболист мога да кажа само, че е един от най-големите ни играчи и таланти. Единствената причина сега за него да не се говори като един от великите европейски футболисти е тази, че кариерата му мина в Локо , а не в Италия например.
За Лечков пък мога да кажа, че беше добър футболист- нищо специално. А като ръководител и човек- посредствен и дребнав. Но не е виновен нито той, нито Михайлов и сие. Причините за сегашното положение са онези, които не се сменят и само използват за параван не особенно интелигентните ни “герои“ от САЩ. И преди Батето, ипо негово време, а и сега виновните са си едни и същи. само по физиологични причини може да се сменят, но стила на “работа“ е един и същ. Точно заради това не съм оптимист и изритването на сегашното ръководсто ще е само ПР-акция. Не че ни си го заслужават.
Ами прав си,че едни и същи хора "дърпат конците" в БФС от много години наред.Спомням си обаче,че като дойдоха Боби и компания в БФС имаше големи надежди,а в крайна сметка направиха от Националния отбор роднинско-мениджърска фирма.Ако наистина Мъри и Наско са взимали общо около 5-600 хил. евро на година,както се споменава напоследък...смятай за кво става дума.
staria написа:Бонев не е един от, Бонев е най-големия български футболист за всички времена. Това е факт. Въпреки че няма подкрепата на сини (Гунди) и червени (Стоичков) медии, 25 години не е пипал топка и пак доста хора го помнят какъв гений беше в тази игра. Докато Гунди и Стоичков бяха нахъсани голмайстори, Зума беше футболен аристократ.... Айде да не се унасям.
По темата: Плешивия е мафиот, който в най-скоро време трябва да влезе в затвора.
blue avalanche написа:staria написа:Бонев не е един от, Бонев е най-големия български футболист за всички времена. Това е факт. Въпреки че няма подкрепата на сини (Гунди) и червени (Стоичков) медии, 25 години не е пипал топка и пак доста хора го помнят какъв гений беше в тази игра. Докато Гунди и Стоичков бяха нахъсани голмайстори, Зума беше футболен аристократ.... Айде да не се унасям.
По темата: Плешивия е мафиот, който в най-скоро време трябва да влезе в затвора.
Айде не се унасяй,че четох спомените на Г.Соколов за Зума...Ма не ми се разбутват нервите на деликатните фенове на Локо Пд.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта