Николас Раймонди подписа с Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
локофанатик
Контакти:

Re: Николас Раймонди подписа с Локомотив Пловдив

Мнениеот локофанатик » 10 сеп 2010 20:06

Rodn1 написа:Джейоба и Даксон надали са точно за пример....Българските играчи са ви по-добри.Примерно онова каре дошло по времето на Йешич са старохотни играчи.И вие ги забивате на пейката заради разни маймуни!

Не разбрах кой ни е дал Йешич и кой сме забили на пейката... И по-полека с определението маймуни, за играчите на Локомотив!
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 10 сеп 2010 20:21

локофанатик написа:
Rodn1 написа:Джейоба и Даксон надали са точно за пример....Българските играчи са ви по-добри.Примерно онова каре дошло по времето на Йешич са старохотни играчи.И вие ги забивате на пейката заради разни маймуни!

Не разбрах кой ни е дал Йешич и кой сме забили на пейката... И по-полека с определението маймуни, за играчите на Локомотив!

Тунчев,Котев,Илиев,Георгиев.Е как да не ги наричам маймуни след като никой не знае къде са играли и колко гола са вкарали..

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 10 сеп 2010 20:31

Тия играчи да не ги продадохме защото искахме? Взехте ги на безценица като се възползвахте от ситуацията. Сега вече струват много пари и няма как да си ги върнем. И всичките тия които ги изброяваш си бяха играчи, а не дошли от никъде и станали звезди в българското първенство. Точно примерите с Даксон и Джейоба са точни за случая. А иначе това, че ти не знаеш кой къде е играл и колко гола е вкарал не ти дава право да даваш определения като "маймуни", защото и в Левски и ЦСКА е пълно до горе с такива анонимни чужденци.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
локофанатик
Контакти:

Мнениеот локофанатик » 10 сеп 2010 20:38

Rodn1 написа:
локофанатик написа:

Тунчев,Котев,Илиев,Георгиев.Е как да не ги наричам маймуни след като никой не знае къде са играли и колко гола са вкарали..

Ние с тези играчи станахме шампиони, приятелю... И ги помним много добре, дори и днес... Само да ти припомня, че тогава имахме само българи плюс Джаейоба... Не разбирам какво целиш с твоите мнения...
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 10 сеп 2010 21:20

Може и аз да не се изразявам както трябва,просто имам предвид ,че е по-добре да се играе с българи вместо с негри...

Потребителски аватар
tzloko
Контакти:

Мнениеот tzloko » 10 сеп 2010 21:45

Rodn1 написа:Може и аз да не се изразявам както трябва,просто имам предвид ,че е по-добре да се играе с българи вместо с негри...

Благодарим за съвета.
Изображение

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 10 сеп 2010 21:47

kokic1986 написа:Абе нещо ми се струва познато това име или само ми се струва :?

Имаше някакъв Николас Арисменди(дали не беше тенесист), а също и Раймонд Доменик (селекционер на Франция). Поне на мен ми звучи като тях.

Потребителски аватар
1926
Контакти:

Мнениеот 1926 » 10 сеп 2010 21:54

Rodn1 написа:Може и аз да не се изразявам както трябва,просто имам предвид ,че е по-добре да се играе с българи вместо с негри...

Ок но кой го прави? Никой. Дори и вие имате един много добър играч Томи Костадинов, а пускате онова дърво Шеридън вместо него.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 10 сеп 2010 21:54

Ей аман от такива расистки мнения. Щом не са бели и незнаем колко гола били вкарали значи са маймуни. Де....ба и простащината, ма то нормално тя простотията по хората ходи.
И като са толкова читави твойте българи що ги не е избрал тях треньора или ти разбираш повече и от него. Или горките "звезди" дойдоха "маймуните" и ги надиграха и им взеха местата. Значи са супер таланти!!

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 10 сеп 2010 23:17

Ще дойде, Бонев ще го огледа, и ако прецени, че може да ни бъде полезен, ще има честта да облече фланелката на Локомотив Пловдив.Който и да е, какъвто и да е ще получи нашето доверие и подкрепа, а дали ще се докаже - от самия него зависи.
Това за мен лично са футболисти за продан - взимаме ги на безценица, и ако има нещо футболно в тях блесват на "Лаута", след което биват продавани мигновено, както стана с Дембеле-то.

Ако имаме претенции да сме сериозен отбор, който преследва високи цели следва да се взимат футболисти, които да вдигат класата на тима и с тях отбора да става по-силен.За мен лично този не е такъв.Проявявам разбиране обаче, щото Коко реконструира стадиона сам.Човека влага много средства и иска да си върне поне една част от тях.Всякакви титли, купи и Европа, обаче на този етап с тази политика е мираж.Когато видим, че имаме отбор с ясно изградено ядро от добри футболисти и тук-там на някой пост се взимат качествени футболисти, които да вдигнат класата на отбора, тогава вече можем да мечтаем.
Не може постоянно да прииждат нови футболисти и да искаш да мачкаш наред.Нека погледнем как се работи в Левски и Ловеч - там на полусезон не привличат по една дузина футболисти, а само на места, където е необходимо.Затова отборите им са обиграни с рутина и мачкат в първенството ни!
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”